Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Νορβηγίδα αρχηγός κόμματος «κυνηγούσε» Pokemon στη Βουλή

Έντονη κριτική δέχτηκε η ηγέτιδα του Φιλελεύθερου Κόμματος της Νορβηγίας, καθώς έπαιζε Pokemon Go, κατά τη διάρκεια συζήτησης στο κοινοβούλιο για την αμυντική πολιτική της χώρας.

Οι κάμερες «έπιασαν» την αρχηγό των Φιλελευθέρων, Τρίνε Σκέι Γκράντε, να κυνηγάει  πόκεμον αφού πρώτα έθεσε το ερώτημά της σε ομάδα ειδικών για τα αμυντικά θέματα, κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας.

Να σημειωθεί πάντως πως ακόμα δεν έγινε γνωστό ποιο… ήταν το Pokemon που έπεσε στα δίχτυα της πολιτικού.

«Είναι ουσιαστικής σημασίας να παίρνουμε στα σοβαρά τις ευθύνες μας στο ΝΑΤΟ και την Αρκτική. Μιλούσαμε για πολύ σημαντικά πράγματα σήμερα» είπε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, Έιβιντ Καλεράκερ, μιλώντας στην εφημερίδα VG που πρώτη αποκάλυψε το θέμα.

HTML tutorial

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κ. Γκράντε απάντησε αρχικά στο δημοσίευμα στέλνοντας ένα μήνυμα στο οποίο υποστήριζε ότι «κάποιοι από εμάς ακούνε καλύτερα όταν την ίδια ώρα κάνουν κάτι που δεν χρειάζεται σκέψη, δεν είμαστε όλοι το ίδιο». Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι σταμάτησε να παίζει όταν άλλα μέλη της Επιτροπής είπαν ότι προσβλήθηκαν από τη στάση της.

Το κόμμα της κ. Γκράντε, οι Φιλελεύθεροι, στηρίζουν στο κοινοβούλιο την κυβέρνηση μειοψηφίας της πρωθυπουργού Έρνα Σόλμπεργκ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων