Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Ο έξυπνος Φάμπρι και οι εξυπνάκηδες

Ο Φάμπρι προσαρμόστηκε γρήγορα και ανάγκασε πολλούς σε φαντασμαγορικές κωλοτούμπες!
Ο Ισπανός κατάλαβε ότι με ομιλίες για κάστρα και λιοντάρια δεν κερδίζει τα ματς, αλλά τη χλεύη. Με στρατιωτικά παραγγέλματα στα αποδυτήρια και φραστικές επιθέσεις προς τους παίκτες, δεν παίρνει τίποτα θετικό για την ομάδα του. Με άγνοια του έμψυχου δυναμικού του ΠΑΟ και του τρόπου που παίζουν οι αντίπαλοι, συνειδητοποίησε ότι θα είχε ήδη επιστρέψει στην πατρίδα του φεύγοντας από ένα σύλλογο που αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα μέσα στη σεζόν.

Ο Φάμπρι είναι έξυπνος. Άρχισε να μιλάει αλλιώς στους παίκτες, «διάβασε» καλά το παιχνίδι του Ατρομήτου και του Αστέρα, εξυπηρετήθηκε που ο Παναθηναϊκός πήγε για πρώτη φορά στην ιστορία του ως αουτσάιντερ σε Περιστέρι και Τρίπολη, ενώ αξιοποίησε σωστά τις ικανότητες των δικών του ποδοσφαιριστών και άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού με συγκεκριμένες κινήσεις τακτικής. Πήρε τέσσερις πόντους σε δύο πολύ δύσκολες έδρες, ενώ θα μπορούσε άνετα να είχε έξι αν ο Μπουμσόγκ δεν έκανε άλλη μια γκάφα.

Ο Φάμπρι παρουσίασε ένα σοβαρό Παναθηναϊκό, σταματώντας ο ίδιος να έχει πλάκα με όσα έλεγε και όπως αντιδρούσε τις πρώτες μέρες του στην Παιανία. Αυτοι που εξακολουθούν να έχουν πλάκα και καμία σοβαρότητα είναι οι «ειδικοί» του ποδοσφαίρου και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν προλάβει να χαρακτηρίσουν ανίδεο τον Ισπανό προπονητή, τώρα τον αποθεώνουν και στην επόμενη «στραβή» θα τον ξαναρίξουν στον οχετό της κριτικής τους.

Όπως και οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό που έψαχναν…τέταρτο προπονητή στην ίδια περίοδο και πλέον «ανέχονται» ακόμη και την άνεση με την οποία ο Φάμπρι δηλώνει ότι δεν ήθελε να φύγει ο Βύντρα…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων