Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Ο «γαλάζιος» δήμαρχος Φλώρινας καταγγέλλει ότι τον έδειραν δύο συνεργάτες του τοπικού βουλευτή της ΝΔ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο δήμαρχος Φλώρινας και πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Βοσκόπουλος. Συγκεκριμένα, όπως είπε «στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου, ενώ επέστρεφα στο σπίτι του από τον πεζόδρομο στην Παύλου Μελά, δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα, τα οποία βγήκαν από ένα αυτοκίνητο μαύρο, χωρίς να γνωρίζει σε ποιον ανήκει, και τον γρονθοκόπησαν».

Σύμφωνα με τον κ. Βοσκόπουλο «τα άτομα αυτά ήταν ο οδηγός του Βουλευτή και ένας υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινίδη (σ.σ. πρόκειται για τον βουλευτή της ΝΔ και υποψήφιο δήμαρχο Φλώρινας στις εκλογές του Μαΐου Στάθη Κωνσταντινίδη), ο κ. Γιώργος Κωτσαλίδης.

Φυσικά, μετά από την επίθεση αυτή πήγα στην αστυνομία, κατήγγειλα το γεγονός, υπέβαλλα μήνυση και θα υποβάλλω και τις αγωγές που προβλέπει η νομοθεσία.Μαζί μου ήταν και ο κ. Γιάννης Αντωνιάδης, ενώ μάρτυρες είναι και ο κόσμος από τα γύρω μαγαζιά», κατέληξε ο δήμαρχος.

Nα σημειωθεί ότι Βοσκόπουλος και Κωνσταντινίδης είχαν κοντραριστεί άγρια στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με τον πρώτο να κερδίζει στο νήμα και να επανεκλέγεται με μερικές δεκάδες ψήφους διαφορά.

konstantinidis-florina-nd-aftodioikisi
Ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Φλώρινας κ. Στάθης Κωνσταντινίδης

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων