Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

O Κασιδιάρης Δήμαρχος!

Η Χρυσή Αυγή μέχρι σήμερα είχε υπάρξει εξαιρετικά φειδωλή στην εκδήλωση υποστήριξης σε συνδικαλιστικές κινητοποιήσεις. Άλλωστε και κάνα δυο φορές που πήγε να το κάνει (όπως στην περίπτωση των νοσοκομείων) οι εργαζόμενοι αντέδρασαν αρνητικά.

Όπως ίσως θα έχετε παρατηρήσει δεν συμβαίνει το ίδιο με την περίπτωση της Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο της Αθήνας. Η Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε εξ’ αρχής και ξεκάθαρα υπέρ της διατήρησης και της αναβάθμισης της δημοτικής αστυνομίας και δυο στελέχη «πρώτης γραμμής», ο Κασιδιάρης και ο Παναγιώταρος επισκέφθηκαν τη «βάση» της δημοτικής αστυνομίας στην Αγ. Κωνσταντίνου. Το ενδιαφέρον είναι πως σε αντίθεση με άλλες επισκέψεις σε χώρους κινητοποιήσεων, εκεί έγιναν δεκτοί μετά βαΐων και κλάδων και αυτά που είπαν στους συγκεντρωμένους χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό, όπως προκύπτει και από τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Δήμος της Αθήνας στη στελέχωσή του είναι νεοδημοκρατικός. Οι θητείες του Αβραμόπουλου και της Μπακογιάννη συνεισέφεραν τα μέγιστα σε αυτό. Είναι λοιπόν μια μεγάλη δεξαμενή «δεξιάς ψήφου» και η Χρυσή Αυγή σπεύδει να το εκμεταλλευτεί δεόντως, βρίσκοντας μάλιστα ανέλπιστη ανταπόκριση.

Η πρώτη που «το’ πιασε» ήταν η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία ξέρει καλά και από μέσα τον Δήμο. Βγήκε λοιπόν στα κανάλια για να αρχίσει την αντεπίθεση στη «Χρυσή Αυγή», προωθώντας μάλιστα και το σενάριο της συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το κατά πόσο ισχύει ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν το γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω όμως είναι πως μια τέτοια συνεργασία αν υφίσταται και αν μακροημερεύσει και φτάσει ως τις δημοτικές εκλογές, βγάζει Δήμαρχο! Ε, ρε γλέντια….

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img