Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Ο Λεβέντης ζητά ξανά οικουμενική εν όψει ασφαλιστικού

Κάθετος ήταν ο Βασίλης Λεβέντης ότι η Ένωση Κεντρώων δεν πρόκειται να στηρίξει την κυβέρνηση στο Ασφαλιστικό. Δηλώνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι “Δεν τετραγωνίζεται ο κύκλος” εξέφρασε για άλλη μία φορά την ανάγκη για οικουμενική κυβέρνηση.

Όπως δήλωσε ο κ. Λεβέντης την ίδια ώρα που υπάρχουν δύο εκατομμύρια άνεργοι και αγρότες με 300 ευρώ το μήνα και συνταξιούχοι να παίρνουν αυτά τα ποσά, δεν μπορεί να υπάρχουν πολλαπλές συντάξεις της τάξεως των 3.000 ευρώ ή κύριες συντάξεις των 2.200 ευρώ.

«Δεν έχουμε πειστεί να στηρίξουμε το ασφαλιστικό. Ακόμα και αν επιμείνει η κυβέρνηση, για εμάς είναι μονόπλευρο φλερτ. Φοβάμαι ότι δεν τετραγωνίζεται ο κύκλος», τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Εξάλλου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 ο κ. Λεβέντης διερωτήθηκε «αν δεν κόψουν τίποτα γιατί κάνουν το νομοσχέδιο; Δηλαδή αν δεν πειραχτούν κύριες και επικουρικές, ας το αφήσουν όπως ο Σαμαράς»

HTML tutorial

Εκτίμησε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε λάθος κατεύθυνση σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό και πρότεινε «να κόψουμε από τους πλούσιους» και συγκεκριμένα να κοπούν οι διπλές και τριπλές συντάξεις κι όχι να γίνουν οριζόντιες περικοπές.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασιών τόνισε ότι δεν ζήτησε καμία συνεργασία με κανέναν και κάλεσε τα κόμματα αν θέλουν να τον ακούσουν «για να σώσουμε τη χώρα».

«Ή ακούνε τον Λεβέντη και σώζουν το τομάρι τους ή δεν με ακούνε και δεν θα μπορούν να βγούνε από το σπίτι τους γιατί θα τους κυνηγάει ο λαός. Θα τιμωρηθούν πολύ σκληρά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

με πληροφορίες από Ναυτεμπορική

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων