Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Ο Πανίκας νιώθει έτοιμος να …πρωτοστατήσει

Αυτή η ρημάδα κεντροδεξιά «πολυκατοικία» έχει γεμίσει….εθνικούς σωτήρες. Βλέπουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να ανεβαίνουν διαρκώς και σκέφτονται πως ο Μιχαλολιάκος και ο Παναγιώταρος πάνε να φάνε τη δική τους…προίκα. Τους έχουν ζώσει, λοιπόν, τα φίδια και η κινητικότητα στο παρασκήνιο είναι πολύ μεγάλη.

Βλέπουν ότι ο Σαμαράς μπορεί να πήρε τη δόση, όμως η λαϊκή βάση της Νέας Δημοκρατίας υποφέρει οπότε οι ανοχές και οι αντοχές τελειώνουν γρήγορα, για ένα μεγάλο τμήμα που αποτέλεσε προνομιακό εκλογικό ακροατήριο. Επιταχύνονται λοιπόν διάφορες ζυμώσεις, σε συνδυασμό μάλιστα με διάφορα σενάρια για αλλαγή του εκλογικού νόμου και μάλιστα στην κατεύθυνση της απλής αναλογικής.

Βγήκε λοιπόν σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η πολιτική, ιδιαίτερα αυτές τις εποχές, απαιτεί υπομονή. Ένα είναι βέβαιο: φτάνει η ώρα που θα πρωτοστατήσω σε ένα πανεθνικό σάλπισμα, στο στήσιμο ενός νέου φορέα πολιτικής που θα κοιτάξει μόνο τα συμφέροντα της πατρίδας, της ορθοδοξίας, του λαού και της νεολαίας.».

Δεν ξέρω αφότου τα είπε όλα αυτά στην τηλεόραση, πόσες φορές χτύπησε το τηλέφωνό του και κυρίως ποιοι ήταν στην άλλη γραμμή, εκτός από δημοσιογράφους. Ξέρω όμως ότι ο Πανίκας πάντα βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει επάξια μια θέση στα…τηλεπαράθυρα.

Προηγούμενο άρθροΜαριλίζα και Λούκα: Οι δύο ορφανές
Επόμενο άρθροBusiness & Pleasure…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων