Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Ο Παπαμιμίκος γελοιοποίησε τη ΝΔ από δόλο ή ανικανότητα;

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Καταρχάς για να μην είναι παραπλανητικός ο τίτλος να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν αρκεί ένας Παπαμιμίκος για να αυτογελοιοποιηθεί ένα κόμμα σαν τη Νέα Δημοκρατία. Χρειάζονται και άλλοι «κατάλληλοι» άνθρωποι, σε «κατάλληλες» θέσεις.

Πάντως είναι εκπληκτικό πώς ένα πρόσωπο με τόσα μελανά σημεία στην πολιτική του ιστορία, η οποία είναι ακόμη σε νεανικό στάδιο, κατάφερε να φτάσει σε μία θέση τόσο καίρια, και στην κατάλληλη στιγμή να δώσει μία στο κόμμα και να πάει την κατρακύλα του ακόμη παρακάτω.

Με ολόκληρη την Ελλάδα να το έχει τούμπανο ότι παράλληλα με πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής της ΝΔ, ο Παπαμιμίκος χρημάτισε άτυπα και στην προώθηση της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα, με τους λίγο πιο ψημένους να θυμούνται ότι ακόμη δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το ρόλο που έπαιξε στην ΜΚΟ «Για τη Δημοκρατία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη» που έφαγε 2,5 εκατομμύρια ευρώ, και με τον Άδωνη Γεωργιάδη να απευθύνεται προς τον Τζιτζικώστα λέγοντας ότι «πες ναι, ο Παπαμιμίκος με στηρίζει», αυτός ο νέος πολιτικός συνέδεσε το όνομά του με το μεγαλύτερο ρεζιλίκι στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας. Και ενώ όλοι εκτός Τζιτζικώστα παραιτούνται ο κ. Παπαμιμίκος, όπως άλλωστε και ολόκληρη η ΚΕΦΕ, παραμένει στη θέση του, σαν να μην έγινε τίποτα.

Σε κάθε περίπτωση ανεξάρτητα από την επόμενη εξέλιξη, εμείς θα θυμόμαστε ότι όποιος και να έφταιξε, η Νέα Δημοκρατία είναι το μοναδικό κόμμα που κατάφερε να χάσει σε εσωκομματικές εκλογές.

σχετικα αρθρα

183 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img