Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Ο ….τρίτος δρόμος για Μαρινάκη-Μελισσανίδη

Αν ήταν αυτή την εποχή στην ίδια κατηγορία ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ και έπρεπε να γίνουν αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες, τα επίσημα θα γέμιζαν με τους μπράβους των δύο ιδιοκτητών τους και στις εξέδρες θα υπήρχαν μονάχα οι στρατοί των χούλιγκαν. Στο ένα γήπεδο μόνο οι μεν, στην άλλη έδρα οι δε.

Στο θέμα του ΟΠΑΠ φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει πίσω και δεν θα ασχοληθεί άλλο, καθώς ενημέρωσε και εγγράφως ότι αποσύρεται από τη χορηγική σύμβαση. Κι από την πλευρά του ΟΠΑΠ φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι αντιμετωπίζεται δίχως διάθεση συμβιβασμού η στάση του Ολυμπιακού, στο στιλ «αν δε θέλετε, πληρώνετε τις ρήτρες και αντίο».

Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η δεύτερη εκδοχή εξέλιξης, με βάση την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει και έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια με προσωπικές κατηγορίες και αναφορές χαμηλού επιπέδου ανάμεσα σε Μαρινάκη και Μελισσανίδη, είναι να επεκταθεί η διαμάχη ποδοσφαίρου-ΟΠΑΠ με συμμετοχή και άλλων ΠΑΕ της Λίγκας που συντάσσονται με τις απόψεις του Ολυμπιακού.

Υπάρχει και ο τρίτος δρόμος για Μαρινάκη και Μελισσανίδη, για τον οποίο οι ρομαντικοί πίστευαν ότι το διάστημα των δύο ετών που μεσολαβεί μέχρι να γίνουν ανταγωνιστές στο πρωτάθλημα Ολυμπιακός και ΑΕΚ, θα ήταν αρκετό ώστε να τους κάνει να σκεφτούν ώριμα το κοινό συμφέρον. Στο οποίο αντιπαραθέσεις για… κελιά και… φουρό, κάθε άλλο παρά βοηθούν.

HTML tutorial

Επειδή, όμως, το κοινό συμφέρον έχει να κάνει κυρίως με το χρήμα και στην επίκαιρη κόντρα για τις χορηγίες του ΟΠΑΠ η κόντρα δεν ευνοεί κανέναν από τους δύο παράγοντες, οικονομικά και επιχειρηματικά, ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι ότι το αίμα θα συνεχίζει να χύνεται στον πόλεμο Μαρινάκη-Μελισσανίδη.

Ήδη κάποιοι κινούνται προς την κατεύθυνση εκτόνωσης και – παρότι τώρα μοιάζει απίθανο – δεν αποκλείεται σύντομα οι …μαγκιές και οι αγριάδες να χαλαρώσουν.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων