Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Παπαγγελόπουλος: Προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια σε μένα, τον Παππά, τον ΣΥΡΙΖΑ

Λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία στην βουλή για επέκταση της προκαταρκτικής εξέτασης στην υπόθεση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης προχώρησε σε σχόλια και απειλές εναντίον των Άδωνι Γεωργιάδη και Αντώνη Σαμαρά, ενώ επιχείρησε να σβήσει τις εντυπώσεις για ρήξη στις σχέσεις του με το Νίκο Παππά.

Μιλώντας στο Οpen, χαρακτήρισε την διαδικασία παράνομη και αντισυνταγματική κι επιτέθηκε στον κ. Γεωργιάδη, υποστηρίζοντας πώς έχει έκδηλο πανικό.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος αναφέρθηκε σε ένα συμφωνητικό του Φιλιππάκη με τον Μιωνή λέγοντας πώς ο Παπαγγελόπουλος είναι εγγυητής.

«Σ’ αυτό το συμφωνητικό δεν είμαι εγγυητής. Ο κ. Γεωργιάδης μέχρι τώρα με διασκέδαζε. Αλλά αν συνεχίσει έτσι, θα θυμώσω» απάντησε και συμπλήρωσε πώς ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς του ζήτησε ραντεβού προκειμένου να του κάνει χάρη.

«Να μην φοβάται» ο Παππάς

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος θέλησε να διαψεύσει τις ερμηνείες για την σχέση του με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά: «Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ούτε και να πω εγώ κάτι εις βάρος του κ. Παππά. Προσπαθούν να ενσπείρουν ζιζάνια σε μένα, τον Παππά, τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Σαμαράς γιατί παρενέβη; Τον είχε καλέσει ο Νετανιάχου ή μήπως για να καλύψει τον Παπασταύρου και τον Μιωνή; Είχε πάρει τον Φιλιππάκη και του είπε «μην γράφεις για Παπασταύρου, Μιωνή, ξέρω ποιοι είναι σε δύο μήνες θα τους διώξω».

Ακολούθως, είπε ότι «με είχε πάρει ο Σαμαράς για να ζητήσει χάρη για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του.Έχουμε την προκαταρκτική και θα απαντήσω θεσμικά σε όλα»,κατέληξε ο κ.Παπαγγελόπουλος.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων