Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

ΠΑΣΟΚ: ‘Κατέβασαν’ καυστικό σχόλιο από το Facebook για το Ζάππειο

Ανάρτηση που καταφερόταν με σκληρή γλώσσα εναντίον του Γ. Παπανδρέου για τα όσα εκτυλίχθηκαν στη εκδήλωση στο Ζάππειο κατέβασε το ΠΑΣΟΚ από τον επίσημο λογαριασμό του Κινήματος στο facebook, αποδίδοντάς την σε «αυθαίρετη πράξη στελέχους» του κόμματος, όπως αναφέρει η Ναυτεμπορική.

«Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες – τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε(!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!…Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ…», ανέφερε η επίμαχη ανάρτηση.

«Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο. Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ», επισήμανε με σχετική ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη, προσθέτοντας ότι «η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img