Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Πειραιάς: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα

Στις περιοχές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας θα διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία μέχρι και τις 19 Αυγούστου από τις 6 το απόγευμα κάθε μέρα, μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης μέρας σε τμήματα του οδικού δικτύου λόγω εργασιών συντήρησης και βελτίωσης του οδικού άξονα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις, αρχικά σε τμήμα της λεωφόρου Παπανδρέου από την συμβολή της με την οδό Μπουμπουλίνας έως και την οδό Μιχαληνού στο ρεύμα προς Πειραιά, ενώ σε δεύτερη φάση οι εργασίες θα λάβουν χώρα σε τμήμα από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Ηετιώνιας Ακτής περίπου 100 μέτρα πρίν από την είσοδο της σήραγγας. Από αυτό το σημείο και μετά θα απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων στην λεωφόρο Παπανδρέου από τον κλάδο εξόδου της σήραγγας έως την συμβολή με την οδό Μπουμπουλίνας στο ρεύμα προς Κερατσίνι-Κόρινθο.

Η Τροχαία πρόκειται να τοποθετήσει κατάλληλες σημάνσεις για τις εναλλακτικές διαδρομές που θα μπορούν να ακολουθούν οι οδηγοί, ενώ η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά με ανακοίνωσή της καλεί τους οδηγούς να τηρούν τις υποδείξεις της Τροχαίας και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες (40 km).

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων