Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη (ΛΙΣΤΑ)

Αύριο Πέμπτη 8/1/2015 ανοίγουν κανονικά τα σχολεία της χώρας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ωστόσο κάποιοι δήμοι με ανακοινώσεις τους κάνουν γνωστό ότι θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας.

Στην Αττική κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους εξής Δήμους:

Δήμος Αγίας Παρασκευής

Δήμος Παλλήνης

Δήμος Αμαρουσίου

Δήμος Βριλησσίων

Δήμος Νέου Ηρακλείου

Δήμος Κηφισιάς

Δήμος Πεντέλης

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δήμος Μελισσίων – Πεντέλης

Δήμος Παπάγου – Χολαργού

Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού

Δήμος Χαλανδρίου

Επιπλέον δεν θα λειτουργήσουν:

Τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια στα δημοτικά διαμερίσματα Θρακομακεδόνων, Βαρυμπόμπης, Ολυμπιακού Χωριού του Δήμου Αχαρνών.

Όλα τα σχολεία στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Διονύσου, ήτοι Διόνυσος, Κρυονέρι, Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη, Σταμάτα, Ροδόπολη.

Όλα τα σχολεία στα δημοτικά διαμερίσματα: Αφιδνών, Αυλώνας, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Καπανδριτίου, Καλάμου, Πολυδενδρίου, Μαλακάσας του Δήμου Ωρωπού.

Όλα τα σχολεία στα δημοτικά διαμερίσματα Βαρνάβα και Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα.

Στην υπόλοιπη χώρα:

Φλώρινα
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Φλώρινας, εξαιτίας του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών, ενώ με μια ώρα καθυστέρηση θα ανοίξουν στους δήμους Γρεβενών, Εορδαίας Κοζάνης, Άργους Ορεστικού Καστοριάς και Πρεσπών Φλώρινας.

Κυκλάδες
Παρατείνονται κατά μία ημέρα οι διακοπές των μαθητών της Σύρου, καθώς κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου λόγω της κακοκαιρίας.

Δεν θα λειτουργήσουν οι Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2015.

Στην Τήνο, που παραμένει χωρίς ρεύμα από τα Θεοφάνεια και έχει χιονίσει πολύ, τα σχολεία δεν αναμένεται να ανοίξουν.

Ηράκλειο
Λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού θα παραμείνουν κλειστά, αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, στον Δήμο Ηρακλείου τα νηπιαγωγεία Δαφνών, Βασιλειών, Αγίου Σύλλα, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Βλάσση, Προφήτη Ηλία, Κυπαρισσίου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Βενεράτου. Επίσης, τα δημοτικά σχολεία Δαφνών, Βασιλειών, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Σύλλα, Καρκαδιώτισσας, Βενεράτου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Προφήτη Ηλία, καθώς και τα γυμνάσια Προφήτη Ηλία, Βενεράτου, Αγίου Μύρωνα και το Λύκειο Αγίου Μύρωνα.

Υπόλοιπη Κρήτη
Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία και στους δήμους Βιάννου, Μινώα Πεδιάδος, Αρχανών- Αστερουσίων και Οροπεδίου Λασιθίου.

Στις υπόλοιπες περιοχές και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν (παγετός), με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου και του αρμόδιου δήμου μπορεί να αποφασισθεί η λειτουργία ή μη του σχολείου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων