Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Προκαλεί και πάλι η Bild: Πουλήστε για να ξεχρεώσετε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμετανόητος σχετικά με την παλαιότερη εξωφρενική προτροπή της Bild για πώληση του Παρθενώνα, προκειμένου να μειωθεί το ελληνικό χρέος, εμφανίζεται ο αρχισυντάκτης της γερμανικής Bild.

«Η ιδιωτικοποίηση δεν είναι τόσο εξωφρενική πρόταση σε μια κρίση χρέους. Τι κάνεις όταν χρωστάς; Πουλάς», είπε ο Γιούλιαν Ράιχελτ σε εκπομπή του Alpha, ενώ εμφανίζεται υπέρμαχος της λύσης των ιδιωτικοποιήσεων, τονίζοντας πως «εμείς εννοούμε την ιδιωτικοποίηση και πιστεύω ότι όλες οι επιλογές πρέπει να είναι ανοιχτές».

Σε ερώτηση για το πώς θα ένοιωθε εάν αυτό συνέβαινε στο Βερολίνο, και η Πύλη του Βραδεμβούργου πωλούνταν σε ξένη εταιρία διαχείρισης, ο Ράιχελτ τόνισε ότι η Πύλη είναι δημόσιο μνημόνιο που μπορεί να επισκεφτεί ο οποιοσδήποτε χωρίς να πληρώσει εισιτήριο. Αναφορικά με το πρωτοσέλιδο της Bild που καλούσε τους γερμανούς βουλευτές να πουν «όχι» στην παράταση του ελληνικού προγράμματος, ο αρχισυντάκτης εξηγεί πως «υπάρχει ξεκάθαρο χάσμα μεταξύ αυτού που συνέβη στο κοινοβούλιο και της γνώμης των πολιτών». «Θεωρούμε ότι αυτό είναι επικίνδυνο για τη δημοκρατία. Θέλαμε να το εκφράσουμε αυτό και το κάναμε με τη λέξη “όχι”», εξηγεί.

σχετικα αρθρα

239 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img