Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Προκλητικοί οι μουσουλμάνοι της Ελλάδας για την σφαγή στο Παρίσι

Tου Ανδρέα Ανδριανόπουλου

O ηγέτης των ντόπιων Μουσουλμάνων της Ελλάδας αρνείται με δηλώσεις του ότι για τις δολοφονίες των Γάλλων σκιτσογράφων ευθύνονται οι Ισλαμιστές. Αντίθετα, όπως σημειώνει ο Τάκης Μίχας, αποδίδει το τερατούργημα των ομοδόξων του σε «σκοτεινές δυνάμεις» και συγκεκριμένα στις δυτικές μυστικές υπηρεσίες και στον… Ολάντ:
«Δεν πιστεύω», λέει, «πως το συγκεκριμένο τρομοκρατικό χτύπημα έγινε από Ισλαμιστές, αλλά πιθανότατα από μυστικές υπηρεσίες και ο λόγος είναι ότι ο κ. Ολάντ ψάχνει τρόπο να ανακάμψει δημοσκοπικά, αφού βρίσκεται κάτω από το 20%, καταπολεμώντας δήθεν την τρομοκρατία».(!)

Αρα, συνεχίζει σωστά ο Μίχας, με την ίδια λογική, και το χτύπημα της 9/11 δεν το έκαναν Ισλαμιστές. Όπως δεν έκαναν και την πρόσφατη σφαγή δεκάδων παιδιών στο Πακιστάν, τη δολοφονία του σκηνοθέτη Τεό Βαν Γκογκ στην Ολλανδία, τις βομβιστικές επιθέσεις στο μετρό του Λονδίνου κ.λπ. Προφανώς όλα αυτά τα έκαναν οι «μυστικές υπηρεσίες» και -γιατί όχι;-οι «Εβραίοι». Ούτε φυσικά η Μπόκο Χαράμ που έχει ως σήμα κατατεθέν το σκλαβοπάζαρο γυναικών ή η ISIS με σπεσιαλιτέ τους αποκεφαλισμούς είναι ισλαμικές οργανώσεις. Υποθέτω ότι και αυτές τις έχει στήσει ο Ολαντ μαζί με τις «μυστικές υπηρεσίες»…

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, όπως επισημαίνει σωστά ο ίδιος αρθογράφος, δεν αναφέρει ούτε έναν θετικό λόγο, ούτε ένα εγκώμιο για τους δολοφονηθέντες για την ελευθερία του λόγου σκιτσογράφους. Αντίθετα, το μόνο πού έχει να πει είναι να καταδικάσει τη δραστηριότητά τους επειδή θίγουν το Ισλάμ. Έτσι, σχετικά με τα σκίτσα που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς το γαλλικό περιοδικό, Charlie Hebdo, κατά του Ισλάμ, τονίζει ότι «δεν θεωρώ πως στα πλαίσια του ελεύθερου λόγου και της ελευθεροτυπίας πρέπει να προσβάλλονται με τέτοιο τρόπο τα σύμβολα μιας θρησκείας, αφού κάτι τέτοιο δείχνει έλλειψη σεβασμού».

Όμως, ο εκπρόσωπος των Μουσουλμάνων δεν σταματάει εδώ. Προχωρεί ένα βήμα ακόμα δικαιώνοντας, στην ουσία, τις αποκρουστικές δολοφονίες. Αυτό το κάνει προσπαθώντας να καθησυχάσει τους Έλληνες διαβεβαιώνοντάς τους ότι στην Ελλάδα δεν πρόκειται να συμβεί ένα ανάλογο γεγονός.
«Η Ελλάδα», λέει, «δεν ήταν ποτέ και ούτε θα αποτελέσει στόχο για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα. Δεν μπορούμε να συγχέουμε την Ελλάδα με τη Γαλλία, γιατί οι Έλληνες διατηρούν ένα επίπεδο λόγω της ιστορίας που έχουν στον ισλαμικό και αραβικό κόσμο, ενώ οι Γάλλοι είναι αποικιοκράτες».

ΓΕΝΙΚΆ, έχω την εκτίμηση, πως είναι επικίνδυνα περίεργες αυτές οι δηλώσεις. Αφού στην Γαλλία ήταν “προβοκάτσια” γιατι αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο εδώ, που “υπάρχουν στενοί δεσμοί με τον Αραβικό κόσμο”. Είτε ήταν προβοκάτσια, είτε γνήσια μουσουλμαική κίνηση. Και τα δύο δεν γίνεται !! Οι Μουσουλμάνοι της Ελλάδας με βάση τις δηλώσεις αυτές είναι υποκριτές και ύποπτοι. Να βγούν στους δρόμους και ανοιχτά να καταδικάσουν τις πράξεις αυτές. Ολα τα άλλα είναι προφάσεις που κρύβουν βαθιές ενοχές.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων