Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Πώς δεν θα χάσετε ποτέ την βαλίτσα σας στο αεροδρόμιο – Οι 4 επαναστατικές εφαρμογές κινητού

Υπάρχουν τέσσερις εφαρμογές που σας βοηθούν να μη χάνετε ποτέ τις αποσκευές σας στο αεροδρόμιο. Ποιες είναι αυτές;

To Trakdot είναι μια συσκευή στο μέγεθος ενός σπιρτόκουτου που στέλνει μηνύματα και σας ενημερώνει για το πού βρίσκεται η βαλίτσας σας. Κατά τη διάρκεια των πτήσεων, μπαίνει σε sleeping mode για τη διατήρηση της ζωής της μπαταρίας, και «ξυπνά» κατά την προσγείωση. Η εφαρμογή (μέσω iOS ή Android) έχει ένα δείκτη που σας βοηθά να ανακτήσετε τις αποσκευές.

Το TrackR Bravo είναι μια συσκευή με μέγεθος ενός κέρματος που συνδέεται με την εφαρμογή TrackR στο smartphone σας. Εχει ενσωματωμένο GPS με ενσωματωμένο που επιτρέπει ανά πάσα ώρα και στιγμή να γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η βαλίτσα του, λαμβάνοντας email ή μήνυμα στο κινητό του.

To Tile είναι επίσης μία εφαρμογή με ενσωματωμένο GPS που συνδέεται με το smartphone σας. Και σε περίπτωση που χάσατε το τηλέφωνό σας, η πιο πρόσφατη έκδοση, το Tile 2, σας επιτρέπει να το εντοπίσετε.

HTML tutorial

Το PocketFinder είναι μία αδιάβροχη συσκευή εντοπισμού με GPS που μπορείτε να βάλετε μέσα στη βαλίτσα σας, και η οποία συνδέεται με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας EE. Σε ότι αφορά το κόαστος, επιβαρύνεται με ένα εφάπαξ τέλος συν ένα μηνιαίο καθώς και τέλη διεθνούς περιαγωγής. Η εφαρμογή εντοπίζει το PocketFinder οπουδήποτε στον κόσμο, όπου υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων