Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Ράκος ο Μασάντο, έξαλλος ο Βλαχοδήμος!

Στη σκιά του Πίνο και του ενθουσιασμού στον Ολυμπιακό για το εκρηκτικό ντεμπούτο του Κολομβιανού, κάποιοι άλλοι «ερυθρόλευκοι» παίκτες έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Ο Πάουλο Μασάντο είναι ράκος! Ο Πορτογάλος ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάματα στα αποδυτήρια και στο πούλμαν μετά τον αγώνα με τη Βέροια, διότι σε ένα παιχνίδι στο οποίο πίστευε ότι είχε δώσει τα πάντα και είχε παίξει καλά αποδοκιμάστηκε ξανά από μεγάλο μέρος της εξέδρας. Η στήριξη από τη διοίκηση και τον Ζαρντίμ είναι δεδομένη για τον ποδοσφαιριστή που προσπαθεί μάταια έως τώρα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Όσοι είναι κοντά του αυτές τις μέρες κάνουν λόγο για έναν πλήρως απογοητευμένο άνθρωπο, έτοιμο να θεωρήσει ότι αυτή η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Αυτός που δεν είναι απλώς απογοητευμένος, αλλά έχει φτάσει στα όριά του είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Πριν από τις γιορτές είχε ζητήσει από την ΠΑΕ να δοθεί δανεικός ώστε να παίζει, διότι με τον Ζαρντίμ έπαιξε ελάχιστα. Όλος ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε επί μέρες να του αλλάξει γνώμη, να τον πείσει ότι θα πάρει ευκαιρίες στη συνέχεια κι ότι πρέπει να μείνει στην ομάδα. Ειδικά ο Νικοπολίδης μιλούσε με τις ώρες στο νεαρό επιθετικό. Την περασμένη εβδομάδα βγήκε ένα κλίμα ότι ο Βλαχοδήμος θα έπαιζε με τη Βέροια, ο ίδιος ήταν σούπερ στο φιλικό με την Καλλιθέα και στις προπονήσεις και πολύ ανεβασμένος ψυχολογικά. Κι όταν έφτασε το ματς με τη Βέροια, μαθαίνει ότι όχι απλώς δεν θα ξεκινήσει αλλά θα είναι και εκτός 18αδας!

Όλα καλά, λοιπόν, με τον Πίνο μόνο που στον Ολυμπιακό θα χρειαστεί πλέον πολλή δουλειά ώστε να μη χαθούν δύο ακριβές σε χρήμα και προσδοκίες μεταγραφές. Γιατί τόσο με τον Μασάντο όσο και με τον Βλαχοδήμο προς τα εκεί πάει το πράγμα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων