Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Σουηδία: Αστυνομικοί πέρασαν το σύλλογο γενειοφόρων για… τζιχαντιστές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε συνάντηση συλλόγου… γενειοφόρων που είχαν συγκεντρωθεί στη Νότια Σουηδία για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης.

Μαζί τους είχαν για κακή τους τύχη και μια σημαία με δύο λευκές σπάθες σταυρωμένες σε μαύρο φόντο, οι οποίες θεωρήθηκαν λανθασμένα μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος!

Ο Αντρέας Φράνσον, ένας 30χρονος άνδρας που εργάζεται στον τομέα της διαφήμισης, πόζαρε το Σάββατο μαζί με τους μουσάτους συντρόφους του μπροστά στα χαλάσματα του κάστρου Brahehus, στο νότιο τμήμα της χώρας, όταν εμφανίστηκαν ξαφνικά δύο αστυνομικοί.

«Μας είπαν ότι ένας οδηγός αυτοκινήτου νόμισε ότι παρακολουθούσε μια συνάθροιση των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους», εξήγησε ο ίδιος.

HTML tutorial

Αφού συνειδητοποίησαν το… σφάλμα τους, οι δύο αστυνομικοί «γέλασαν με την καρδιά τους» και επιβιβάστηκαν στο περιπολικό «με το χαμόγελο στα χείλη», σύμφωνα πάντα με τον Αντρέας Φράνσον, ο οποίος αναγνώρισε από την πλευρά του ότι το λάβαρο του συλλόγου τους, που αριθμεί περίπου 60 μέλη στη Σουηδία, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση με τη σημαία των τζιχαντιστών.

«Ανήκουμε σε ένα σύλλογο που προέρχεται από μια οργάνωση που ιδρύθηκε στις ΗΠΑ, τους επονομαζόμενους Bearded Villains, οι οποίοι μάχονται για την καταπολέμηση της αδικίας, της ομοφοβίας, του ρατσισμού και της καταστολής. Η σημαία των Bearded Villains υιοθετείται από κάθε σύλλογο σε ολόκληρο τον κόσμο και βγάζουμε φωτογραφίες με αυτή για να επιβεβαιώσουμε την αδελφική μας σχέση» υπογράμμισε ο ίδιος.

Απίστευτο και όμως… σουηδικό. Δείτε το βίντεο:

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων