Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Στάθης Σχίζας: Ποια είναι η σχέση του με την Παναγιώταρου;

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Στάθης Σχίζας και, όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον χωρισμό τους.

«Ως “ελεύθερος πολιορκημένος” ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου, πραγματικά. Ασχολούμαι μόνο με το πώς θα εξελιχθώ και τις ήδη υπάρχουσες υποχρεώσεις μου. Ασχολούμαι με τη σχολή μου, την προπόνησή μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου κι είμαι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά, δήλωσε: «Δεν βάζω χρονοδιάγραμμα στο πότε θα ερωτευτώ και το πότε θα προχωρήσω τη ζωή μου. Όταν είναι να έρθει, αν έρθει, θα έρθει. Δεν κυνηγάω κάτι».

Στάθης Σχίζας – Απαντά για το ενδεχόμενο νέας σχέσης

Αναφορικά με τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, είπε: «Με την Αλεξάνδρα δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι. Κρατάμε μια επαφή, αλλά φίλοι δεν νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε».

«Προς το παρόν είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθώ με μια νέα σχέση. Έχω βάλει άλλα πράγματα ως προτεραιότητα στη ζωή μου. Με τα social δεν ασχολούμαι πολύ. Παίρνω την αγάπη του κόσμου στον δρόμο, ίσως να με φλερτάρουν και να μην το καταλαβαίνω», πρόσθεσε κλείνοντας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων