Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Στο άνοιγμα 6 νέων καταστημάτων προχωρά η Optima bank

Η Optima bank θα ολοκληρώσει το άνοιγμα 6 νέων καταστημάτων μέχρι τα μέσα Μαΐου, λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά άνοιξε τις πόρτες του 27 Απριλίου και είναι το πρώτο εκτός Αθηνών. Νέα καταστήματα άνοιξαν επίσης σε Αθήνα – Πανεπιστημίου, Χαλάνδρι και Νίκαια. Στις 11 Μαΐου θα ανοίξουν ακόμα δύο, σε Άνω Πατήσια και το δεύτερο εκτός Αθηνών στην Κόρινθο.

Με σταθερά και αξιόπιστα βήματα ανάπτυξης, η Optima bank μέσα σε λίγους μόλις μήνες κατάφερε να ενισχύσει δυναμικά το δίκτυό της. Ακολουθώντας πιστά το επενδυτικό της πλάνο, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους και τους πελάτες της, η Optima bank αυξάνει πλέον τον αριθμό καταστημάτων της σε 14. Το πρώτο κατάστημα της τράπεζας άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2019 στο Ψυχικό, ακολούθησαν τον Δεκέμβριο 3 νέα καταστήματα σε Αγία Παρασκευή, Μαρούσι και Ηλιούπολη, 2 καταστήματα σε Αμπελόκηπους και Νέα Σμύρνη τον Ιανουάριο του 2020, και στη συνέχεια τα νέα καταστήματα Παλαιού Φαλήρου τον Φεβρουάριο και Καλλιθέας τον Μάρτιο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Optima bank, κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, δήλωσε: «Παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η μεθοδική δουλειά και ο λεπτομερής σχεδιασμός μπορούν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ακόμα και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Την πρώτη μέρα λειτουργίας μας δεσμευτήκαμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και δεν θα μπορούσαμε παρά να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεσή μας αυτή, που δώσαμε στους εαυτούς μας και στην κοινωνία.

Ακολουθούμε με προσήλωση και ευθύνη τον επενδυτικό μας σχεδιασμό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, παρά τις δύσκολες στιγμές για την οικονομία μας, γιατί μόνο δείχνοντας εμπιστοσύνη στη χώρα θα καταφέρουμε να βγούμε από αυτή την κρίση αλώβητοι.»

Διευθύνσεις νέων καταστημάτων:

Καλαμαριά: Εθνικής Αντιστάσεως 51 Καλαμαριά 55134
Αθήνα: Πανεπιστημίου 15 Αθήνα 10564
Χαλάνδρι: Κώστα Βάρναλη 1 Χαλάνδρι 15233
Νίκαια: Πέτρου Ράλλη 232 Νίκαια 18453
Άνω Πατήσια: Πατησίων 376 Αθήνα 11141
Κόρινθος: Εθνικής Αντιστάσεως 21 Κόρινθος 20131

Πηγή: Reporter.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων