Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Στο βιβλιοπωλείο «Free Thinking Zone» θα παραδώσει ο Κικίλιας στην Σπυράκη

Οι αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ δεν περιορίστηκαν μόνο στα πρόσωπα. Αλλάζει και ο τόπος «παραλαβής παράδοσης» καθηκόντων. Έτσι η η νέα επικοινωνιακή ομάδα θα αναλάβει τα «ηνία» εκτός των γραφείων της ΝΔ/

Την Παρασκευή επισήμως αλλάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επικοινωνιακή του ομάδα με τα νέα της στελέχη που αναλαμβάνουν κεντρικό ρόλο.

Η αλλαγή αυτή, καθώς η τελετή «παραλαβή παράδοση» δεν θα γίνει όπως αναμενόταν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς αλλά εκτός των κομματικών τειχών.

Για λόγους συμβολικούς και με προφανείς στόχους ο κ. Μητσοτάκης μαζί με την Μαρία Σπυράκη ως νέο εκπρόσωπο τύπου, τον απερχόμενο Βασίλη Κικίλια, τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα που παίρνει τη θέση του Μακάριου Λαζαρίδη στο γραφείο τύπου της ΝΔ και τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας, θα βρεθούν την Παρασκευή στις 11 το πρωί στο καφέ – βιβλιοπωλείο «Free Thinking Zone» (Σκουφά 64 και Γριβαίων 106 80 Αθήνα).

Το «Free Thinking Zone», είναι ένας πολυχώρος πολιτισμού και δράσεων, κάτι σαν «πολιτικό καφενείο», το οποίο εκτός από το να φιλοξενεί και να πουλάει βιβλία, στηρίζει επίσης και υποθάλπει τον ακτιβισμό, το διάλογο, την  «τέχνη του δρόμου», δίνοντας στέγη όπου και όταν χρειάζεται σε νέους καλλιτέχνες.

free708_0

Σε αυτό το στέκι λοιπόν ο πρόεδρος της ΝΔ θα υποδεχτεί τη νέα επικοινωνιακή του ομάδα και θα χαιρετήσει την απερχόμενη μέσα από τη συνάντηση που θα έχει μαζί τους πίνοντας έναν καφέ με δημοσιογράφους.

O Κυριάκος Μητσοτάκης, ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, το 2014, απάντησε σε ερωτήσεις από το τουίτερ και το facebook, σε ζωντανή μετάδοση από το Free Thinking Zone.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων