Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Survivor: Εντάσεις, καυγάδες και μια μεγάλη ανατροπή που ίσως βάλει σε «μπελάδες» την παραγωγή

Η ίντριγκα δεν έλειψε ούτε από το επεισόδιο της Τετάρτης 20/1 στο survivor, σε ένα επεισόδιο εντελώς ανατρεπτικό που ξεσήκωσε αντιδράσεις από τους τηλεθεατές που παρακολουθούν το reality επιβίωσης.

Μια βόλτα στα social media αρκεί ώστε να καταλάβει κανείς το παραπάνω, αφού όσοι χρήστες σχολιάζουν το παιχνίδι αναρωτιούνται πως ψηφίστηκε δημοφιλέστερη παίκτρια η Σαλαγκούδη, αφού όλοι την σχολιάζουν αρνητικά!

Στο επεισόδιο της Τετάρτης οι παίκτες των δύο ομάδων επέμειναν στη διαμάχη τους για το ρύζι που κατανάλωσαν οι πρώην μαχητές που πήγαν στους κόκκινους. Στο αγωνιστικό κομμάτι η παρέα του Κοψιδά φάνηκε να ξεπερνά τις προηγούμενες ήττες, ξεκίνησε δυνατά φτάνοντας άνετα στο 6-1, όμως οι μπλε με αντεπίθεση διαρκείας το γύρισαν και έκαναν δικό τους το φυστικοβούτυρο με τελικό σκορ 10-7.

Ακολούθησε ο κακός χαμός, με την ομάδα του Κοψιδά να έχει ανεβάσει στροφές μετά την ήττα και τον Τραντάφυλλο να ξεσπάει στο συμβούλιο του νησιού σχολιάζοντας αρνητικά τους αντιπάλους του. Ο τραγουδιστής ήταν εκτός εαυτού γεγονός που δεν τον βοήθησε αφού παρασύρθηκε κι αντί να έρθει σε πολιτισμένη αντιπαράθεση με τους αντιπάλους, έχασε τον έλεγχο και έλεγε ότι του κατέβαινε στο κεφάλι, χάνοντας το όποιο δίκιο είχε.

Οι μπλε ήταν χαλαροί και ειρωνικοί ως προς του κόκκινους οι οποίοι είχαν ψηφίσει την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή για αποχώρηση. Όμως ο κόσμος ψήφισε δημοφιλέστερη την Ανθή η οποία αμέσως υπέδειξε την Ελίζαμπεθ ως τρίτη για αποχώρηση, ενώ τη θέση της στις υποψηφιότητες πήρε η Ιγγλέζου.

Κάπως έτσι λοιπόν αποχώρησε η Ελίζαμπεθ αφού στην ψηφοφορία ήρθε τελευταία σε σχέση με τους συμπαίκτες της, όμως έχουν γεννηθεί πολλά ερωτηματικά για το αποτέλεσμα αφού την προηγούμενη φορά δεν είχε αποχωρήσει κανένας παίκτης και οι ψήφοι θα μετρούσαν αθροιστικά. Ωστόσο η Ελίζαμπεθ ήταν μόλις λίγες μέρες στο νησί και ετσι ο κόσμος στην προηγούμενη ψηφοφορία δεν είχε δώσει ψήφους προς αυτή, αφού απαγορευόταν να είναι υποψήφια.

Όπως και να έχει πολλοί σχολιάζουν ήδη την αξιοπιστία του παιχνιδιού, τονίζοντας ότι δεν αποκλείεται να είναι στημένο το σενάριο από την παραγωγή.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων