Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Συμβαίνει Τώρα. Χαραλαμπίδου: Δε διέρρευσα εγώ τις πληροφορίες για τα πόθεν έσχες

Με παρέμβασή της η πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δεοντολογίας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, με παρέμβασή της στο ραδιόφωνο του Real, τόνισε ότι δεν ήταν εκείνη που έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τα προβληματικά πόθεν έσχες υπουργών και βουλευτών, όπως φωτογραφίζεται από δημοσιεύματα.

«Δεν συνάδει με το ήθος της Αριστεράς που εκπροσωπώ» πρακτική σαν αυτή, δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Χαραλαμπίδου. Σε ερώτηση του Ν. Χατζινικολάου για δική της δήλωση που «έδινε» τα συγκεκριμένα περιστατικά η ίδια απάντησε ότι ως πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ζητήθηκε να καταθέσει το πόθεν έσχες του Αλέκου Φλαμπουράρη, ωστόσο «επειδή ήμασταν σε προεκλογική περίοδο αποφασίσαμε ομοφώνως» ότι θα δώσουμε όλα τα στοιχεία στην νέα επιτροπή που θα συνίστατο μετά τις εκλογές.

«Ό,τι βγήκε στη δημοσιότητα, δεν βγήκε από εμένα», ξεκαθάρισε η κα Χαραλαμπίδου. Mάλιστα σημείωσε ότι «το ευτύχημα είναι» ότι η πλειοψηφία της επιτροπής αποτελούνταν από δικαστικούς και όχι κοινοβουλευτικούς, παραπέμποντας τον δημοσιογράφο να διασταυρώσει τα λεγόμενά της με τα άλλα μέλη της επιτροπής.

Η ίδια έδειξε το Μέγαρο Μαξίμου ως υπεύθυνο για τη διαροή πληροφοριών για το πόθεν έσχες του κ. Σταθάκη

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων