Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Σύνδεσμος της Γαλατασαράι στους μουσουλμάνους της Θράκης: Είναι καιρός να ξυπνήσετε

Σε μια πρωτοφανή ανάρτηση γενικού ξεσηκωμού των μουσουλμάνων της Θράκης προχώρησε μέσω της ιστοσελίδας του στο facebook ο σύνδεσμος οπαδών της Γαλατασαράι στην Ελλάδα, που έχει ισχυρή βάση οπαδών, όπως φάνηκε και από το περσινό φιλικό που έδωσε η τουρκική ομάδα στο ΔΑΚ Κομοτηνής με τον Πανθρακικό.

Ο συντάκτης του κειμένου -που πάντως κατέβηκε από το facebook μετά τις αντιδράσεις- αποκαλεί τους μουσουλμάνους Τούρκους και τους προτρέπει ”να ξυπνήσουν από τον ύπνο τους”.

Αναλυτικά η ανάρτηση έγραφε τα εξης:

”Εάν θέλεις να ζήσεις και να συντηρήσεις τον τουρκισμό που αποτελεί την ταυτότητα και το είναι σου! Εάν θέλεις να ανοίξουν πάλι οι ιστορικοί σου σύλλογοι με την δική τους ταυτότητα! Εάν θέλεις να κραυγάσεις να αποδοθούνε σε εμάς τα πατροπαράδοτα βακούφια μας! Εάν θέλεις οι εκλεγμένοι μουφτήδες να αναγνωριστούνε και να γίνουν σεβαστοί από όλους! Εάν δεν θέλεις να θίγεται η θρησκευτική ελευθερία μέσω του νόμου των 240 ιμάμηδων! Εάν θέλεις να ανοίξουν νηπιαγωγεία που θα παρέχουν δίγλωσση παιδεία (τουρκικά-ελληνικά)! Εάν δεν θέλεις να απαγορεύεται στους δασκάλους μας να μιλάνε τουρκικά στα σχολεία μας! Εάν θέλεις να αυξηθεί ο ανεπαρκής αριθμός των μειονοτικών γυμνασίων και λυκείων! Εάν θέλεις τα παιδιά σου να διδάσκονται από απόφοιτους Τουρκίας! Εάν δεν θέλεις να κλείνουν τα μειονοτικά σχολεία με πρόφαση τα λίγα παιδιά! Εάν θέλεις να ανοίξουν πια οι πύλες του δημοσίου για τους μορφωμένους νέους μας! Εάν θέλεις να αποδοθούνε στον κόσμο τα δημευμένα αλλά μη χρησιμοποιούμενα χωράφια του γιακά! Εάν θέλεις να αποδοθεί η υπηκοότητα στους αδερφούς μας-θύματα του άρθρου 19! Εάν θέλεις να αρθεί το πλαφόν του 3% που εμποδίζει την πολιτική βούληση! Εάν δεν θέλεις οι ληστές να επιτίθενται μεταμεσονύκτια στο DEB!

Εάν δεν θέλεις να θίγεται η μνήμη του αείμνηστου ηγέτη μας Δρ. ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ! Εάν θέλεις να αποζημιωθούνε τα μαγαζιά που λεηλατήθηκαν το 1990! Εάν θέλεις να τερματισθεί η οικονομική οπισθοδρόμηση των μειονοτικών! Εάν θέλεις να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους και να καταστούνε πολίτες πρώτης κατηγορίας! Εάν θέλεις να υπηρετείς και να αγαπάς αυτή τη πατρίδα ως ισότιμος πολίτης!

ΕΕΕΕΕ ΤΟΥΡΚΕ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ! Είναι ο καιρός να ξυπνήσεις από τον ύπνο της λησμονιάς! Είναι ο καιρός να κραυγάσεις στους δρόμους για τα αιτήματα σου! Πρέπει να ξέρεις πως τα δικαιώματα δεν δίνονται, παίρνονται! Αυτά τα δικαιώματα είναι δικά σου, στήριξε τα! Σήμερα είναι μέρα αλληλεγγύης, σήμερα είναι μέρα σύσφιξης! Στήριξε την ¨ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ¨ που θα γίνει στις 24 Ιουλίου από τα γραφεία του DEB ως τον τάφο του αείμνηστου ηγέτη μας ΔΡ. ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ!

Στήριξε την ώστε να μείνει ως σημαντική κληρονομιά στα παιδιά σου! Στήριξε την ώστε τα παιδιά σου να έχουν ένα αύριο πιο λαμπερό! Στήριξε την ώστε τα παιδιά σου να ζήσουν με την δική τους ταυτότητα”!

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner