Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 22 Ιουνίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Νέες ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά σας, μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας. Αν επιθυμείτε να εκπαιδευτείτε σε κάτι νέο, είναι η κατάλληλη μέρα για να το συζητήσετε και να κατασταλάξετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε. Μπορείτε σήμερα να δείτε πιο ξεκάθαρα θέματα σχέσεων.

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεση να εξετάσετε τις συνεργασίες σας, θα εναρμονίσει τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν. Ακολουθήστε σίγουρα βήματα και δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά, εάν πρόκειται να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Ίσως, εμφανιστούν παρασκήνια που θα καθορίσουν, το ύφος των συζητήσεων που θα προκύψουν.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, φίλοι, κοινωνικές ομάδες
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 2, 14

HTML tutorial

ΤΑΥΡΟΣ
Η στάση σας απέναντι σε εργασιακά θέματα, θα είναι αυστηρή και θα δείξετε αποφασισμένοι να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συνεργατών σας. Οι αποφάσεις και οι προτάσεις σας θα έχουν μία δυναμική, χωρίς να επηρεαστείτε από τις γνώμες των άλλων. Στον ερωτικό σας τομέα, μικρές διαφωνίες και εντάσεις, θα ταράξουν την καθημερινότητα. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι.
Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας
Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 1, 16

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα, θα προχωρήσει με μικρές δυσκολίες και εντάσεις, επηρεάζοντας την ψυχολογία σας, εστιάζοντας σε λάθος πράγματα. Μείνετε επιφυλακτικοί σε ζητήματα που σχετίζονται με την εξέλιξη της καριέρας σας και επανεξετάστε τα. Νέοι έρωτες μπαίνουν στην ζωή σας, βελτιώνοντας την διάθεσή σας. Χαρείτε και διασκεδάστε, με άτομα που έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν.
Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας, παιδιά, ταξίδια, εκπαίδευση
Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, καριέρα
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 4, 14

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η συναισθηματική σας φόρτιση, καλεί να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα. Βρεθείτε σε χώρους που σας εμπνέουν ασφάλεια και συζητήστε με άτομα που νιώθετε κοντά σας. Μην πιέζετε καταστάσεις που έχουν ήδη δείξει την τελική τους μορφή. Συνειδητοποιήστε, λάθη του παρελθόντος και λειτουργήστε ανάλογα.
Ευνοούνται: Φαντασία, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 18

ΛΕΩΝ
Η επικοινωνία με συγγενείς, θα έχει το περιθώριο να βελτιωθεί, καθώς θετικά συναισθήματα θα εμφανιστούν και θα αλλάξουν τα πράγματα. Η συμμετοχή σε εκδηλώσεις και οργανώσεις που αναδεικνύουν την προσωπική σας λάμψη, θα μεταμορφώσουν την εικόνα σας. Σήμερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο και να συλλέξετε στοιχεία, που είναι απαραίτητα για την σταδιοδρομία σας.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 6, 14

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κακή διάθεση μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα επαγγελματικά σας και να φέρει ρήξεις με συνεργάτες ή συναδέλφους σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι και μην αφήνετε το περιθώριο να επηρεαστούν σχέδια, που έχετε καταβάλλει πολλές προσπάθειες μέχρι τώρα για να πετύχουν. Στον ερωτικό σας τομέα, δεν έχετε την κατάλληλη διάθεση να συζητήσετε και να ασχοληθείτε με θέματα από κοινού με τον σύντροφό σας.
Ευνοούνται: Εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 1, 20

ΖΥΓΟΣ
Η αισιοδοξία είναι το κλειδί της ημέρα και θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πλάνα που ήδη έχετε προγραμματίσει. Η έντονη συμπεριφορά και οι εντάσεις, δεν βοηθούν να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας και να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που προσδιορίζουν το μέλλον σας.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 8, 14

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα, θα πρέπει να είστε απόμακροι σε γεγονότα που μπορεί να εξελιχθούν στον προσωπικό σας τομέα, καθώς η κακή διάθεση που μπορεί να επικρατεί δεν σας αφήνει να λειτουργήσετε θετικά. Μια βόλτα στην φύση ή η επαφή με φίλους, θα μπορέσουν να σας αλλάξουν την διάθεση.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, έρωτας, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 1, 22

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εναλλασσόμενη διάθεση, θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια που πρέπει να οργανώσετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν με άτομα που συνεργάζεστε, δεν θα εξελιχθούν σε ήπιο κλίμα, αν δείξετε ότι είστε αναποφάσιστοι. Προσπαθήστε να το αποφύγετε και με διπλωματία, αποσυρθείτε προσωρινά από συμπεράσματα. Η σχέση σας, θα σας απασχολήσει περισσότερο και ίσως εστιάσετε και αναλύσετε παρελθοντικά θέματα, διαχειριστείτε τα με τον καλύτερο τρόπο.
Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, ταξίδια
Δοκιμάζονται: Καριέρα, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μοναξιά και η μοναχικότητα, θα είναι έντονα συναισθήματα κατά την διάρκεια της ημέρας, κάνοντας σας να μείνετε απόμακροι από εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν. Ο διαλογισμός και η αναδρομή στο παρελθόν, θα σας κάνουν να εμβαθύνετε σε ζητήματα που μέχρι θεωρούσατε αμελητέα. Μικρές εξορμήσεις στην φύση, θα αποβάλλουν την περίσσεια ενέργεια.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια, υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 2, 14

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα, θα λειτουργήσετε θετικά και θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο, τα επαγγελματικά σας θέματα. Ο ανταγωνισμός που θα συναντήσετε δεν θα σας πτοήσει, αντιθέτως θα τον θεωρήσετε ως πρόκληση και θα σας κάνει πιο δυνατούς. Μακρινά ταξίδια θα σας απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να τα οργανώσετε καλύτερα.
Ευνοούνται: Ταξίδια, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια
Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 3, 14
ΙΧΘΥΕΣ
Η προσπάθειά σας να ξεπεράσετε κάποιες προκαταλήψεις και στερεότυπα του παρελθόντος, θα έχει θετική επίδραση στις ενέργειες και στα σχέδιά σας. Ο διχασμός και τα διλήμματα που θα εμφανιστούν στον ερωτικό σας τομέα, θα σας κάνουν να οπισθοδρομήσετε σε αποφάσεις που έχετε πάρει, αυτό το διάστημα. Μείνετε ήρεμοι και ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς σας.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπικότητα
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 2, 16

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων