Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Ιουλίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Νιώθετε ότι έχετε ανάγκη περισσότερα πράγματα από τις προσωπικές σας σχέσεις και σήμερα, θα πρέπει να συζητήσετε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε όσα θέλετε να βελτιώσετε. Είναι η κατάλληλη μέρα, για να προγραμματίσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, προσέξτε τα έξοδα. Φροντίστε περισσότερο την επικοινωνία σας. Συζητήστε με ηρεμία όσα νιώθετε.

ΚΡΙΟΣ
Η αναγνώριση των ικανοτήτων σας και η κοινωνική καταξίωση, είναι παράγοντες που σας απασχολούν ιδιαίτερα σήμερα και θα δράσετε ανάλογα με τις περιστάσεις. Μία ευαισθησία απέναντι σε συναισθηματικά διλήμματα κοντινών σας πρόσωπων, θα υποδείξει λύσεις για τα θέματά τους. Προσοχή μην υπερβάλετε στην κατάθεση των ιδεών σας.
Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη, φίλοι
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 9

ΤΑΥΡΟΣ
Η έκρυθμη συμπεριφορά σας, μπορεί να σας αποξενώσει από αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν νιώσετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, μείνετε αμέτοχοι σε συζητήσεις που απαιτούν λεπτομερείς αναλύσεις. Βγείτε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, και δραστηριοποιηθείτε σε νέες εκδηλώσεις.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, ταξίδια, εκπαίδευση
Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 8, 16

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι διαφωνίες που θα επέλθουν με συγγενικά ή κοντινά σας πρόσωπα, ίσως πηγάζουν από μία δυσμενή επικοινωνία που έχει δημιουργηθεί τελευταία. Προσπαθήστε να βρείτε μία χρυσή τομή στην σχέση σας και να ανακαλύψετε κοινά ενδιαφέροντα. Σε παρασκήνια που θα λάβουν θέση στην διάρκεια της ημέρας, μείνετε προσγειωμένοι και αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.
Ευνοούνται: Φαντασία, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, εκπαίδευση
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το κλειδί της ημέρας είναι η συμφιλίωση, η οποία θα βοηθήσει να εξομαλύνετε αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος. Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα που έχουν φέρει δυσκολίες στον επαγγελματικό σας τομέα και να φέρετε στην δημοσιότητα σχέδια και ιδέες. Δεχθείτε βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα, που έχουν ανταποκριθεί στις δυσκολίες σας.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

ΛΕΩΝ
Οι εκδηλώσεις και οι κοινωνικές συγκεντρώσεις, θα δημιουργήσουν την κατάλληλη υποδομή στον επαγγελματικό σας τομέα, δίνοντας σας το περιθώριο να ασχοληθείτε με νέο αντικείμενο. Οι δημόσιες σχέσεις που θα αναπτυχθούν, θα πρέπει να τις χειριστείτε σωστά, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις.
Ευνοούνται: Εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ευχάριστη διάθεση, είναι το εφαλτήριο για να εξουθενώσετε αρνητικές ενέργειες στην διάρκεια της ημέρας. Η αίσθηση ότι τίποτα δεν σας κρατά, δημιουργεί ένα κλίμα προόδου και νιώθετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση εμφανιστεί. Διασκεδάστε με αγαπημένα σας πρόσωπα, και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η τύχη είναι με το μέρος σας.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, δημιουργία
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 8, 20

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα, θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και θα ανατρέψουν λίγο το πρόγραμμά σας. Στις συναλλαγές που έχετε αφήσει ανολοκλήρωτες, θα πρέπει να τις χειριστείτε με περισσότερη διαλλακτικότητα. Συμβουλευτείτε έμπιστα πρόσωπα και αφήστε για άλλη μέρα τις αποφάσεις σας.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, φαντασία
Δοκιμάζονται: Φίλοι, έρωτας, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας σε νέες σχέσεις που θα προκύψουν στην διάρκεια της ημέρας. Η επικοινωνία στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα βελτιωθεί και θα μπορέσετε να αξιολογήσετε με άλλη ματιά τις σχέσεις σας. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχθείτε σε θέματα καριέρας, μην απαντήσετε αυθόρμητα, επεξεργαστείτε τις αναλυτικά προβλέποντας την μελλοντική τους πορεία.
Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες
Δοκιμάζονται: Καριέρα, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 8, 22

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καθημερινότητα και οι υπερβολικές ευθύνες που έχετε επωμιστεί, σας έχουν κουράσει σωματικά και ψυχολογικά. Προσπαθήστε να βρείτε ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας και να οργανώσετε και να βάλετε σε τάξη, τις προσδοκίες σας. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και ασχοληθείτε με τον αθλητισμό, ώστε να αποβάλλετε το περίσσιο άγχος της ημέρας.
Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καθαρότητα σκέψης και η οργάνωση που έχετε, θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε σχέδια και στόχους. Στηριχτείτε στην εργατικότητα και στην σταθερότητά σας, που μέσω αυτών θα επωφεληθείτε επαγγελματικά. Αντιπαραθέσεις και εντάσεις, στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να τις αποφύγετε, γιατί θα αποπροσανατολίσουν τις σκέψεις σας.
Ευνοούνται: Εκπαίδευση, νέα σχέδια
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 9

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι επιβαρημένη από εντάσεις και ριζικές αλλαγές του παρελθόντος. Σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε οτιδήποτε απαιτεί συγκέντρωση και ανάλυση, ασχοληθείτε με πιο επιφανειακά θέματα. Μια βόλτα στην φύση ή μία έξοδος με φίλους, θα βοηθήσουν να δείτε πιο αισιόδοξα την ζωή σας.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

ΙΧΘΥΕΣ
Μην εμπιστεύεστε την κινητικότητα που θα εμφανιστεί στον επαγγελματικό σας τομέα. Μείνετε σε απόσταση και ακολουθήστε σταθερά βήματα, τα οποία θα σας κρατήσουν σε αρμονία με τους στόχους σας. Η υπερευαισθησία, συνδυάζεται με την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε και να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε. Μην αφήσετε το ενδεχόμενο να λειτουργήσετε με ανασφάλεια.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 9

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img