Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 31 Μαρτίου 2021 ~ Ημερήσιες προβλέψεις

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις καθημερινά και μάθε τι θα συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Η Μαρία Ραπτοδήμου αναλύει τις αστρολογικές όψεις της ημέρας και πως επηρεάζουν το ζώδιό σου.

Κριός

Σήμερα θα σε απασχολήσουν αρκετά οι επαφές σου με τους άλλους, η μέρα θα προκαλέσει περίεργα συναισθήματα ανάμεσα σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε βοηθήσει να προσέξεις καλά την συμπεριφορά σου απέναντι στα άτομα που αγαπάς αλλά και με τους συνεργάτες σου. Επίσης θα πρέπει σήμερα να προσέξεις πολύ καλά τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται σε θετικές όψεις και δεν θα πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις ούτε να τα αγνοήσεις. Αν νιώσεις κούραση βγες μια βόλτα με φίλους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα οι προσωπικές σου σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Ο συναισθηματισμός σου θα είναι στα ύψη, ενώ δεν θα πηγαίνεις πουθενά και δεν θα κάνεις τίποτα, αν δεν έχεις και το ταίρι σου μαζί, σε σημείο που κάποιος που δεν σε ξέρει, να θεωρήσει ότι έχεις εξάρτηση από εκείνο! Τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα, σήμερα λύνονται με μεγάλη ευκολία και η αρμονία και η αγάπη κυριαρχούν μεταξύ σας. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, με τη διαλλακτικότητα, την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που σε χαρακτηρίζουν σήμερα, δε θα δυσκολευτείς καθόλου να έλξεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Ταύρος

Σήμερα θα τα βλέπεις όλα αρνητικά και δύσκολα να τα αντιμετωπίσεις ακόμα και σημαντικά σου θέματα θα παραμένουν σε στασιμότητα. Η αστρολογική όψη της ημέρας σου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα με αποτέλεσμα να ψάχνεις από εδώ και από εκεί αιτίες και αφορμές για να τα βάλεις με τους άλλους θα πρέπει να το προσέξεις καλά αυτό. Αν νιώσεις πως δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε κάποια θέματα σου, κάνε ένα διάλειμμα και μην τα βάλεις άδικα με άτομα που δεν σου φταίνε. Και να θυμάσαι πως η σιωπή είναι χρυσός.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Ταύρε, σήμερα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα επαγγελματικά σου ζητήματα και θα προσπαθήσεις να κλείσεις εκκρεμότητες και να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις μια χαρά σε αυτόν τον τομέα, αλλά αυτό θα αφήσει τα αισθηματικά σου σε δεύτερη μοίρα, γεγονός που θα φέρει αντιδράσεις από την πλευρά του/της συντρόφου σου, που θα νιώσει ότι τον/την παραμελείς! Όμως, αν του/της δώσεις να καταλάβει πόσες υποχρεώσεις έχεις, είναι σίγουρο πως θα δείξει κατανόηση και το βράδυ θα σε… ξεκουράσει με τον τρόπο του! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, θα έχεις τα… τυχερά σου, αλλά μάλλον δεν θα τους δώσεις και πολλή σημασία, γιατί το μυαλό σου θα είναι στη δουλειά!

Δίδυμος

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε φέρει κοντά σε συναισθηματικά και ερωτικά σου θέματα μεγάλη προσοχή σε αυτό. Η σημερινή μέρα θα είναι λίγο αρνητική στα θέματα σου αυτά και θα σε κάνει να εκνευριστείς ίσως να οδηγηθείς και σε υπερβολικές συμπεριφορές. Θα θέλεις όλα σήμερα να γίνουν έτσι όπως εσύ θέλεις αλλά αυτό θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, θα υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις με τους άλλους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Δίδυμε, η αισιοδοξία και η θετική ενέργεια θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου και θα επηρεάσουν με θετικό τρόπο και τις προσωπικές σου σχέσεις! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου λοιπόν, ο δεσμός σου περνά σε ένα άλλο επίπεδο, αφού φροντίζεις να εξασφαλίσεις ένα κλίμα αρμονίας και ισορροπίας, ενώ και ο αισθησιασμός σου είναι στα ύψη, γεγονός που κάνει το ταίρι σου… ευτυχισμένο! Μην αφήσεις λοιπόν τις ευκαιρίες που σου προσφέρει αυτό το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό, για να το… απολαύσεις και να περάσεις καλά! Αλλά το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αφού τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε περιτριγυρίζουν! Ένα από αυτά τα άτομα θα σε ενθουσιάσει και θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά!

Καρκίνος

Σήμερα θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι σου θα βρεις τον χρόνο και τον τρόπο να τα αντιμετωπίσεις θα έρθεις πιο κοντά τους. Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να υπερβάλεις σε κάποια θέματα σου και αυτό ίσως να δημιουργήσει μια ένταση με τους γύρω σου. Ακόμα και μέσα στην δουλειά σου το κλίμα θα είναι κάπως και δεν θα πρέπει να το παρακάνεις για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα οι ανασφάλειές σου βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να… φουντώσουν, γεγονός που θα σου προκαλέσει φόβους και ανησυχίες για το μέλλον! Αν ανήκεις στους τυχερούς, δεσμευμένους Καρκίνους όμως, μπορείς να βρεις… απάγκιο στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου, που έχει όλη την καλή διάθεση να σε ηρεμήσει και να σε χαλαρώσει! Γι’ αυτό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις το βράδυ σου στο σπίτι μαζί του, ξεδιπλώνοντας τον αισθησιασμό και το ρομαντισμό σου! Είναι σίγουρο πως θα το ευχαριστηθείς! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, με την ευαισθησία και τον ερωτισμό σου να ξεχειλίζουν, σήμερα θα σε πολιορκούν τα φλερτ και καλά θα κάνεις να το εκμεταλλευτείς αυτό για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Γι’ αυτό, παραμέρισε λίγο την εσωστρέφειά σου και… ανοίξου!

Λέων

Σήμερα θα ασχοληθείς με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου δεν θα τα αγνοήσεις και θα δώσεις σημασία στα θέματα τους. Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να προσέξεις την συμπεριφορά σου απέναντι στα άτομα του φιλικού και επαγγελματικού σου περιβάλλοντος γιατί θα υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες ανάμεσα σας. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και ότι και αν σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις σήμερα θα πρέπει να το περνάς από τεστ λογικής.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αγαπημένε μου Λέοντα, η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι στα ύψη! Αυτό το γεγονός μπορείς να το αξιοποιήσεις και στα προσωπικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, προκειμένου να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου κάποια θέματα που σας απασχόλησαν τις προηγούμενες μέρες, δημιουργώντας εντάσεις και τριβές μεταξύ σας. Τώρα μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δυο σας! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, η σημερινή μέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη χάσεις την ευκαιρία να το διεκδικήσεις, γιατί με τη γοητεία αλλά και την… ευφράδεια που θα σε χαρακτηρίζουν, μπορείς να το κατακτήσεις!

Παρθένος

Σήμερα θα αισθάνεσαι εσωτερική αδυναμία που θα βγει στην φόρα και θα σε κυριεύσει η ανασφάλεια σου. Η σημερινή μέρα θα προκαλέσει μια ταραχή στις επαφές σου με τους άλλους θα πρέπει να το προσέξεις καλά αυτό και να μην αφήσεις το εγώ σου να υπερισχύσει. Η τάση σου να τα βλέπεις όλα κάπως σήμερα και να τα μεγεθύνεις, σε οδηγεί σε υπερβολικές συμπεριφορές που θα σε φτάσουν στα όρια σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν σήμερα κατά κύριο λόγο, αγαπημένε Παρθένε. Και φυσικά, θα έχεις την ικανότητα να φέρεις τις υποχρεώσεις σου εις πέρας, αλλά το άγχος και η ανασφάλειά σου σε αυτούς τους τομείς, θα μεταφερθούν και στα προσωπικά σου, όπου μπορεί να εκδηλώσεις μια καχυποψία απέναντι στο ταίρι σου ή να έχεις μια διαφωνία μαζί του για κάποιο οικονομικό θέμα που σας αφορά και τους δυο. Μην παρασυρθείς και χαμήλωσε τους τόνους, για να αποφύγεις τα προβλήματα! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η μη λειτουργήσεις παρορμητικά σήμερα και μην ξοδέψεις τα χρήματά σου άσκοπα, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσεις μια νέα γνωριμία, που στο κάτω κάτω δεν ξέρεις ακόμα και πώς θα εξελιχθεί!

Ζυγός

Τα συναισθήματα σου θα είναι περίεργα δεν θα μπορείς να τα ελέγξεις και θα επικρατήσει ένα κλίμα αστάθειας στο περιβάλλον σου. Θα είναι δύσκολο να κατανοήσεις τα θέλω των άλλων και θα επικρατήσει ένταση στις επαφές σας. Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει λίγο πιεστικά μαζί σου θα σε φτάσει στα όρια σου θα σε γεμίσει με υπερβολή και αρκετό εκνευρισμό. Μέτρα μέχρι το δέκα πριν μιλήσεις και μην αφήσεις τις αδυναμίες σου να βγουν στην φόρα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αγαπημένε Ζυγέ, λειτουργείς κάπως εγωκεντρικά και ίσως προτιμήσεις να παραβλέψεις εντελώς τα θέλω του/της συντρόφου σου προκειμένου να περάσει το δικό σου, γεγονός που όπως αντιλαμβάνεσαι, μάλλον θα συναντήσει αντιδράσεις από την μεριά του! Αν δεν θες λοιπόν τα μικρά προβλήματα να γίνουν… μεγάλα, καλύτερα να προσέξεις τη στάση σου απέναντί του και να του δώσεις (ή τουλάχιστον να κάνεις ότι του δίνεις) περισσότερη σημασία! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μη φοβάσαι ότι θα… ρίξεις τα μούτρα σου αν κάνεις μια κίνηση προς το άτομο που θέλεις! Ειδικά σήμερα, με την ενισχυμένη σου αυτοπεποίθηση, αν βρεις έναν κομψό τρόπο να το προσεγγίσεις, είναι σίγουρο ότι θα βγεις κερδισμένος/η.

Σκορπιός

Σήμερα θα βγουν στην φόρα τα αδύναμα πάθη σου τα εσωτερικά σου συναισθήματα θα σε κυριεύσουν για τα καλά και θα είναι δύσκολο να συμβαδίσεις με το περιβάλλον σου. Η σημερινή μέρα θα σε φτάσει στα άκρα και θα προβάλεις την δυσφορία που θα αισθάνεσαι στους άλλους. Ένα θέμα προσωπικό ή ακόμα και επαγγελματικό ενδέχεται να κάνει δυναμικά την εμφάνιση του και θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αγαπημένε μου Σκορπιέ, καλό θα είναι σήμερα να προσέχεις στα αισθηματικά σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ίσως να νοιώθεις μια συναισθηματική ένταση, ενώ και η καχυποψία σου απέναντι στο ταίρι σου θα είναι ενισχυμένη, γεγονός που μπορεί να σε ωθήσει να γίνεις πιεστικός/ή ή ακόμα και σαρκαστικός/ή στα λόγια σου, κι αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις και ρήξεις χωρίς λόγο μεταξύ σας! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καλό θα είναι σήμερα να μην “σκαλίζεις” το παρελθόν της κάθε νέας γνωριμίας που κάνεις σήμερα και να αποφύγεις την… ανάκριση, γιατί αν το κάνεις, μάλλον θα διώξεις από δίπλα σου κάθε άτομο που προσπαθεί να σε πλησιάσει!

Τοξότης

Σήμερα τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου θα σε απασχολήσουν αρκετά είτε βρίσκονται στο προσωπικό σου περιβάλλον είτε στο επαγγελματικό. Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να προβάλεις το υπέρεγώ σου και η τάση σου να θέλεις να επιβάλεις στους άλλους τα δικά σου θέλω θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο στις επαφές σας. Μην το αφήσεις όλο αυτό να σε κουμαντάρει συγκράτησε τα πάθη σου και συμβιβάσου και με τις προσωπικές απόψεις και ιδέες των άλλων.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα η κοινωνική σου διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Αυτό που θέλεις στην πραγματικότητα, είναι να περάσεις τη μέρα με τους φίλους ή τις φίλες σου, να θυμηθείτε τα παλιά και να διασκεδάσετε ξέφρενα! Και αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου αυτό είναι μια χαρά και μπορείς να το κάνεις άνετα. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα από το φιλικό σου κύκλο θα προκύψουν και κάποιες νέες γνωριμίες που θα σε… ξεμυαλίσουν, ενώ κι εσύ θα μπορέσεις να επιδοθείς στο αγαπημένο σου σπορ του… φλερτ, στο οποίο έχεις αξιοσημείωτες επιδόσεις! Αν όμως ανήκεις στους δεσμευμένους, οφείλεις να κάνεις μια καλή διαχείριση του χρόνου σου και να μην παραμελήσεις το ταίρι σου… Αλλιώς, σε περιμένει… κρεββατομουρμούρα!

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σου θέματα σε πρώτο πλάνο ότι και αν κάνεις με ότι και αν ασχολείσαι θα τα παρατήσεις και θα δώσεις σημασία σε αυτά που δεν θα επιτρέπουν άλλη αναβολή. Η σημερινή μέρα θα προκαλέσει περίεργες καταστάσεις η συμπεριφορά σου θα σε οδηγήσει στα άκρα και άθελα σου θα τα βάλεις με τους άλλους. Κάποια άτομα του οικογενειακού και επαγγελματικού σου περιβάλλοντος θα σε εκνευρίσουν αρκετά καλό θα είναι να δώσεις τόπο στην οργή και να μην πεις κάτι που θα το μετανιώσεις μετά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα μπορείς να λάμψεις στον επαγγελματικό σου χώρο και να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί! Αν είσαι αδέσμευτος/η, με το δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που θα δείξεις, θα προκαλέσεις το θαυμασμό συνεργατών και συναδέλφων. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια φλερτ στο χώρο της δουλειάς, που θα σου φτιάξουν το κέφι, αν και οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για κάτι παραπάνω! Αν όμως ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτή η σχεδόν εμμονική σου ενασχόληση με τα θέματα της καριέρας μπορεί να κάνει το ταίρι σου να νοιώσει παραμελημένο! Γι’ αυτό, αν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες, καλό είναι να βρεις λίγο χρόνο και για εκείνο…

Υδροχόος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου και θα ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι επαφές σας θα είναι σε πρώτο πλάνο. Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να νιώθεις πως πρέπει να βγεις πάνω από τους άλλους να προβάλεις και να υπερασπιστείς τα δικά σου θέλω και η ανάγκη σου να κερδίσεις τις εντυπώσεις από το περιβάλλον σου θα είναι μεγάλη. Σήμερα θέλεις να έχεις την εύνοια των γύρων σου, για αυτό ίσως να οδηγηθείς σε λόγια και πράξεις υπερβολής. Προσοχή μεγάλη σε αυτό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα ψάχνεις να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας! Και φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις, είναι να κάνεις όνειρα για το μέλλον, που τονώνουν την αισιοδοξία σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτά τα όνειρα θα τα κάνεις αγκαλιά με το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε κι ένα ταξιδάκι, γεγονός που σας γεμίζει και τους δυο με ενθουσιασμό, ενώ σας φέρνει και πολύ κοντά! Έτσι, η βραδιά σου εκτός από χαλαρή, μπορεί να αποδειχτεί και ιδιαίτερα… ερωτική! Όσο για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος/η, σήμερα η αισιοδοξία και το χαμόγελό σου έλκουν σαν μαγνήτης τα φλερτ. Στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, μπορεί να κρύβεται και το μελλοντικό σου ταίρι!

Ιχθύς

Σήμερα τα συναισθήματα σου θα είναι έντονα. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε οδηγήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές δεν θα μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και θα προβείς σε λάθη που ενδέχεται να λειτουργήσουν αρνητικά για εσένα. Επειδή θα έχεις μεγάλη ένταση εσωτερική σήμερα, καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις τελικές αποφάσεις σε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σου δημιουργεί συναισθηματική ένταση και πάθος, που είναι ορατό σε όλες τις δραστηριότητές σου σήμερα, αγαπημένε μου Ιχθύ! Ό,τι και να κάνεις, το κάνεις με πάθος, που ωστόσο μπορεί να σου προκαλέσει και μια κυκλοθυμική διάθεση, αν κάποιες στιγμές οι άλλοι δεν μπορούν να συντονιστούν μαζί σου! Αυτό φυσικά, εκφράζεται πιο έντονα στον αισθηματικό σου τομέα, όπου υπάρχουν δύο πιθανότητες: Ή θα περάσεις μια υπέροχη, αισθησιακή μέρα με το ταίρι σου, που θα βάλει στο κρεββάτι σας… φωτιά, ή που θα στήσετε έναν καυγά… τρικούβερτο! Έλεγξε τις αντιδράσεις σου και τα λόγια σου, για να ακολουθήσεις την πρώτη πιθανότητα, θα περάσεις πολύ καλύτερα! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, ένας κεραυνοβόλος έρωτας σήμερα είναι κάτι παραπάνω από πιθανός! Ευχαριστήσου τον!

ΠΗΓΗ: www.zwdia24.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων