Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΙχθύες, αποφύγετε τις εντάσεις και ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ώστε να αποβάλλετε την περίσσεια ενέργεια που έχετε. Τοξότες, επαναπροσδιορίστε την θέση σας και βάλτε τα όρια σας.

ΚΡΙΟΣ

Τα γεγονότα που θα εξελιχθούν, μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν και θα σας κουράσουν ψυχολογικά, γεμίζοντας το μυαλό σας με αυταπάτες. Απομακρυνθείτε από αρνητικές επιρροές και τρίτα άτομα, που έχουν την διάθεση να σας εξαπατήσουν. Βρεθείτε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης και εκμυστηρευτείτε, τις ανησυχίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, θα σας οδηγήσει σε ενέργειες που θα σας απελευθερώσουν. Θυμηθείτε οι επιπόλαιες κινήσεις, δεν οδηγούν σε θεμιτά αποτελέσματα, απλά μπορούν να μπερδέψουν περισσότερο τις καταστάσεις. Η διάθεση να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας, δημιουργεί γύρω σας τις κατάλληλες συνθήκες, που θα τον προσελκύσουν κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δοτικότητα και η συμπαράσταση, σε άτομα που σας ενδιαφέρουν, θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας και θα γίνετε περισσότερο κατανοητοί. Μην υποτιμάτε την διαίσθησή σας, η οποία θα σας ξεδιαλύνει ποια άτομα, χρειάζονται τις συμβουλές σας. Μία ψυχρότητα, μπορεί να εμφανιστεί στην συμπεριφορά σας, όμως θα είναι παροδική, δίνοντάς σας το περιθώριο να διορθώσετε αρνητικές ενέργειες προς τους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνειδητοποιώντας τις παρελθοντικές πράξεις που υπήρξαν με αρνητικό αντίκτυπο, μπαίνετε στην διαδικασία αυτοβελτίωσης, έτσι ώστε να ανοίξετε έναν δρόμο με θετικό μέλλον. Αποφύγετε παλιά κατεστημένα και δεχτείτε τις αλλαγές στην ζωή σας, ως προκλήσεις, επιβεβαιώνοντας τις ικανότητές σας.

ΛΕΩΝ

Μην επιτρέψετε στην ευαισθησία σας, να εισβάλλει στις αποφάσεις για το μέλλον σας, διότι δεν θα είναι αντικειμενικές. Η έλλειψη της αυτοπεποίθησης που σας διέπει αυτό το διάστημα, στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σας. Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την ψυχοσύνθεσή σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρμονία που αισθάνεστε στον συναισθηματικό σας κόσμο, σας δίνει μία πληρότητα. Η ισορροπία αυτή, σας δίνει πιο ξεκάθαρη σκέψη για τα μελλοντικά σας σχέδια και τις επαγγελματικές σας εξελίξεις. Φιλικά πρόσωπα, που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη, μπορείτε να τους ζητήσετε συμβουλές για τα ζητήματα που επικρατούν.

ΖΥΓΟΣ

Οι απαντήσεις που θα δεχτείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα επιβεβαιώσουν τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει στο παρελθόν, ώστε να φτάσετε στα σχέδια που έχετε χαράξει. Η μέρα, καλεί να κάνετε συζητήσεις, που έχουν την ευχέρεια να ξεκαθαρίσουν ζητήματα, που είναι τροχοπέδη στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια διαφορετική οπτική, θα αλλάξει τις σκέψεις σας, κάνοντάς τες πιο αισιόδοξες. Η δυναμική σας, θα πάρει μία σημαντική διάσταση και θα αντιμετωπίσει αντιξοότητες που μπορεί να συμβούν στην διάρκεια της ημέρας. Η κατανόηση των συναισθημάτων των γύρω σας, είναι το κίνητρο για να αντιληφθείτε τις ειλικρινείς τους διαθέσεις, αντιμετωπίζοντάς τες κατάλληλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να συμβούν γεγονότα, που θα σας προκαλέσουν ενοχές και τύψεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία των συναισθημάτων σας και δείτε ξεκάθαρα, τα πράγματα πως εξελίσσονται. Επαναπροσδιορίστε την θέση σας, απέναντι στα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση συνεργασίας, σας δίνει την ώθηση να βαδίσετε με σταθερά βήματα. Η οξύτητα του μυαλού σας και η επιχειρηματική σας σκέψη, μπορούν να σας ανοίξουν νέους δρόμους. Αποστασιοποιηθείτε από τρίτα άτομα, που θέλουν να διαβάλουν την εικόνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας, γεννούν νέες ιδέες και οι δρόμοι ανοίγονται σε νέα επίπεδα. Δείξτε μία επιφυλακτικότητα, απέναντι σε άτομα που δεν έχουν αγνές προθέσεις, όταν σας πλησιάζουν. Η καταναλωτική τάση, θα σας ωθήσει σε αγορές, για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας άτομα. Μην υπερβείτε τα όρια σας, διότι αυτό θα φέρει οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν παρατηρήσετε στον εαυτό σας, μία οξύθυμη συμπεριφορά, μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που θα πρέπει να εξετάσετε αναλυτικά. Ασχοληθείτε με σωματικές ή δημιουργικές δραστηριότητες, αποφορτίζοντας ένα μεγάλο μέρος ενέργειας. Η σκέψη να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, θα σας αναπτερώσει ψυχικά.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img