Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 22ας Νοεμβρίου 2018

Κριός

Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, αυξάνει την αισιοδοξία σας και σας ενθαρρύνει να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε επαγγελματικά και πνευματικά. Για ένα μήνα μπορείτε να “φρεσκάρετε” γνώσεις που έχετε εγκαταλείψει, να προγραμματίσετε ένα μακρινό ταξίδι και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Ταύρος

Εύνοια αναμένεται στα οικονομικά σας από σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη. Για έναν μήνα θα μπορέσετε να αποπληρώσετε οφειλές ή να μελετήσετε κάποιες επενδύσεις. Θετικές αλλαγές μπορούν να συμβούν και στον αισθηματικό τομέα.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν από σήμερα και για ένα μήνα, χάρη στην είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη. Το διάστημα αυτό θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας χωρίς να αποκλείεται να αναζωπυρωθεί και μια σχέση που έχει κλονιστεί. Οι αδέσμευτοι θα κάνουν σημαντικές γνωριμίες.

Καρκίνος

Ο Ήλιος περνάει στον τομέα της εργασίας σας από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα θα έχετε περισσότερη δουλειά από ότι συνήθως, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε και τα εισοδήματά σας. Κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας θα κάνουν τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα.

Λέων

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα, σας κάνει πιο χαρούμενους και σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας ή άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Λέοντες, το διάστημα αυτό αναμένονται αξιόλογες γνωριμίες.

Παρθένος

Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα, το ενδιαφέρον σας για το σπίτι και την οικογένεια αποκορυφώνεται. Αυτό το διάστημα, δεν αποκλείεται να συμβεί μια οικογενειακή επανένωση ειδικά μέχρι την 1η Δεκεμβρίου που και ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στον ίδιο τομέα.

Ζυγός

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη από σήμερα και για έναν μήνα, τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας σας. Έτσι, αυτό το διάστημα αναμένονται πολλές επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις αλλά και νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Ίσως έχετε την ευκαιρία να κλείσετε και κάποιες συμφωνίες, καλό είναι όμως να περιμένετε μέχρι να επιστρέψει σε ορθή πορεία ο Ερμής.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σας αποκτούν ιδιαίτερα σημασία με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα. Το διάστημα αυτό ίσως βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα κέρδη σας ή αντίθετα, επιδοθείτε σε σπατάλες που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Φροντίστε να διατηρήσετε μια ισορροπία χωρίς να στερηθείτε τα απαραίτητα.

Τοξότης

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας σήμερα όπου και θα παραμείνει για ένα μήνα. Σε συνδυασμό με τον Δία που βρίσκεται εκεί, αναμένεται ένα διάστημα αυξημένης αισιοδοξίας και ζωτικότητας που θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε τους πιο σημαντικούς στόχους σας. Καλό είναι ωστόσο να προσέχετε την συμπεριφορά σας στο οικογενειακό περιβάλλον.

Αιγόκερως

Σήμερα εκπέμπετε αυξημένη γοητεία χάρη που σας βοηθά να προσελκύσετε ενδιαφέροντα άτομα αλλά και να “περάσετε” τα μηνύματά σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ενισχύεται η διαίσθησή σας, με αποτέλεσμα να κάνετε σωστές επιλογές και να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Υδροχόος

Έντονη διορατικότητα διαθέτετε σήμερα, γεγονός που σας βοηθά να βρείτε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά σας. Επιπλέον, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη για έναν ολόκληρο μήνα, ευνοεί τις συναναστροφές σας και φέρνει στο δρόμο σας άτομα που μπορούν να σας δώσουν μια σωστή καθοδήγηση.

Ιχθύες

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα, ρίχνει τις ακτίνες του στον τομέα της καριέρας σας. Σε συνδυασμό με το Δία αλλά και τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκονται ήδη εκεί, αναμένεται σημαντική πρόοδος στη δουλειά σας. Τα οικονομικά οφέλη παρόλο που μπορεί να αργήσουν να φανούν, θα είναι ανοδικά και σταθερά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων