Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Τρίτης 2 Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, αποφύγετε οξυμένες συμπεριφορές, διότι έχουν την ικανότητα να σας αποδιοργανώσουν και επηρεάζουν τις σχέσεις σας. Ζυγοί, η τάση, να ασχοληθείτε με διάφορους τομείς ταυτόχρονα, σας κάνει δραστήριους και ενεργητικούς.

ΚΡΙΟΣ

Η επαφή με τα άτομα που σας περιβάλλουν, σας δίνει μία σιγουριά και σας προτρέπει να κινηθείτε με μέθοδο. Ζητήστε βοήθεια και την συμβουλή τους, αποφεύγοντας όμως τελικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να εμβαθύνετε σε σκέψεις, που θα σας δώσουν την απαραίτητη συγκέντρωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ακτινοβολία της προσωπικότητάς σας, θα αναδείξει τα ταλέντα σας. Η πρόοδο που παρουσιάζεται στον επαγγελματικό σας χώρο, οφείλεται στο φιλτράρισμα των γεγονότων που σας απαρτίζουν καθημερινά. Η θαλπωρή του σπιτιού σας, μπορεί να σας δώσει την απαραίτητη ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διφορούμενες αποφάσεις, επηρεάζουν την αποδοτικότητά σας και επιβραδύνουν την εξέλιξή σας. Μπορεί επίσης, να σας προκαλούν εκνευρισμό και επιπλέον να σας αγχώσουν. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία σταθερή πορεία και πάνω σε αυτή, σημειώστε τα κυριότερα στοιχεία, που αποκαλύπτουν την άνοδο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας, αποδιοργανώνουν την σκέψη σας και ίσως κρύβουν κρυφές καταστάσεις, τις οποίες πρέπει να επεξεργαστείτε με ηρεμία. Να είστε επιφυλακτικοί, στην συναναστροφή σας με άτομα που επιδρούν στις αποφάσεις σας. Μην γίνετε υπερβολικοί και στο τέλος οι καταστάσεις, σας εγκλωβίσουν.

ΛΕΩΝ

Η αλληλοκατανόηση και η συμφιλίωση, είναι χαρακτηριστικά που μπορούν να επανδρώσουν τις σχέσεις σας. Η κοινωνικότητα και ευχάριστη διάθεση που σας διέπουν, είναι τα βάθρα για να κατακτήσετε τον στόχο σας. Η ηγετική σας τάση, βγάζει έντονα την αυτοπεποίθησή και τον δυναμικό σας χαρακτήρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η λογοκρισία κάποιων ατόμων, σας κάνουν πιο επιφυλακτικούς και σας δυναμώνουν την άμυνα. Η εξέλιξή σας, στηρίζεται στα εχέγγυα του χαρακτήρα σας και η πρακτική ιδιοσυγκρασία σας, μπορεί να αντιμετωπίσει δύσκολες συνθήκες που διαδραματίζονται. Η τάση αυτή, μπορεί να σας δείξει έναν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα κατακλύζεστε από μία αρνητική ψυχολογία, η οποία παρεμποδίζει ενέργειες και σκέψεις για το μέλλον. Δείξτε την ανάλογη προσοχή και εστιάστε σε θετικά και ευχάριστα θέματα. Η απογοήτευση είναι ένας σταθμός, για ένα ενθαρρυντικό μέλλον, εφόσον σας αναγκάζει να δραστηριοποιηθείτε ενεργά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οικονομικές εκκρεμότητες, παίρνουν θέση για να επεξεργαστούν κατάλληλα και να αντιμετωπιστούν χωρίς δισταγμούς. Απαιτείται η συγκέντρωσή σας και να έχετε τον πλήρη έλεγχο. Οι εξωτερικές δραστηριότητες, θα βοηθήσουν να αποσυμφορηθούν οι σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ειλικρινής και η αληθινή έκφραση των συναισθημάτων σας, θα ξεκαθαρίσουν την εικόνα σας στους γύρω σας. Ακόμα, η εστίαση στις συμπεριφορές τους, είναι ένα στοιχείο που σας ορίζει τον τρόπο σκέψης. Η ασφάλεια που έχετε ανάγκη από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα έρθει από την εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι καθημερινές υποχρεώσεις, μπορούν να σας αποτρέψουν από δημιουργικές εργασίες. Δημιουργήσετε ταυτόχρονα ενδιαφέροντα, που θα σας δώσουν μία ευχάριστη νότα. Μην προγραμματίσετε συναντήσεις που απαιτούν χρόνο, εξαιτίας της φορτικότητας της ημέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναπτύξτε νέα πεδία δράσης και βάλτε όλη σας την ενέργεια, στους στόχους σας. Οι αγχωτικές κινήσεις και σκέψεις όμως, δεν οδηγούν πουθενά. Κρατήστε συγκεντρωμένη την σκέψη σας και με καθαρότητα του νου, οδηγηθείτε σε πρωτότυπες ιδέες. Φλερτάρετε και διασκεδάστε με φιλικά πρόσωπα, ανεβάζοντας έτσι την διάθεσή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο έντονα συναισθηματικό σας κόσμος, παρουσιάζει διφορούμενες καταστάσεις και σας κουράζει σωματικά και ψυχικά. Αποστασιοποιηθείτε από την ένταση, που προκαλούν οι καταστάσεις γύρω σας και εστιάστε στα ενδιαφέροντά σας. Εξωτερικεύστε δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και επωφεληθείτε από αυτά. Απομακρυνθείτε από εντάσεις και αναλυτικές συζητήσεις, δεν έχετε την ψυχική ευχέρεια να τις αντιμετωπίσετε.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

3 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img