Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια: οι προβλέψεις για την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2016

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2016:

Κριός

Ίσως αισθάνεστε εσωτερική διαμάχη σήμερα και δεν είστε σίγουροι για το πως πρέπει να προχωρήσετε. Από την μια θέλετε να δράσετε ενώ από την άλλη θέλετε να διατηρήσετε την θέση και την ψυχραιμία σας.

Ταύρος

Ίσως σας είναι δύσκολο να συνδεθείτε με τους άλλους. Οι γύρω σας ίσως να μην είναι δεκτικοί. Από την άλλη πλευρά ίσως είναι πιο απόμακροι. Είναι καλή στιγμή να κάνετε αλλαγές.

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι για πόλεμο τελευταία. Οδηγείστε από τα συναισθήματά σας και θέλετε να σημειώσετε πρόοδο. Το θέμα είναι ότι ίσως πρέπει να κάνετε πίσω σήμερα.

Καρκίνος

Η ισορροπία σας θα δοκιμαστεί σήμερα μαζί με την επιθυμία σας να απομακρύνετε από διαμάχες και την ανάγκη σας για σχεδιασμό. Ίσως είστε πιο αναποφάσιστοι από ότι συνήθως εξαιτίας αυτής της έντασης.

Λέων

Μην εκνευρίζεστε από την αναποφασιστικότητα που υπάρχει γύρω σας σήμερα. Όσο περισσότερο είστε ακίνητοι τόσο πιο δύσκολο είναι να ξεκινήσετε. Το κλειδί είναι να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στον σχεδιασμό και την ώθηση.

Παρθένος

Η αναποφασιστικότητα ίσως είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας σήμερα. Η ημέρα γενικά σήμερα θα είναι εκρηκτική, καθώς τα συναισθήματα της πειθαρχίας και του περιορισμού συγκρούονται με την ανάγκη για μάχη και πρόοδο.

Ζυγός

Τα σχέδιά σας συναντούν αντίσταση σήμερα. Ακολουθείτε έναν χαλαρό ρυθμό αλλά θα δείτε ότι η ένταση ενισχύεται όσο προσπαθείτε να πιέσετε τους άλλους. Μάλλον θα υπάρχουν δυνάμεις που σας οδηγούν.

Σκορπιός

Αν πείτε την γνώμη σας σήμερα ίσως δημιουργηθούν εντάσεις αλλά τελικά είναι για καλό. Υπάρχει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα σήμερα και σας είναι δύσκολο να την αγνοήσετε. Θα πρέπει να πολεμήσετε τις χειριστικές δυνάμεις.

Τοξότης

Ο καλύτερος τρόπος επίθεσης σήμερα είναι να μην επιτεθείτε καθόλου. Υπάρχει πολύ επιθετικότητα γύρω σας. Δεν πρέπει να κάνετε πιο έντονη την ατμόσφαιρα. Αφήστε τους άλλους να επιλύσουν την κατάσταση.

Αιγόκερως

Ίσως πρέπει να σταματήσετε σήμερα. Η πορεία σας τώρα δεν είναι συγχρονισμένη με των γύρω σας. Φροντίστε να μην ανακατεύεστε στις δουλειές των άλλων. Σήμερα είναι καλή ημέρα για μια πιο πειθαρχημένη προσέγγιση.

Υδροχόος

Αν είστε διστακτικοί για μια κίνηση θα πρέπει να αναλογιστείτε το γιατί. Σκεφθείτε τι σας κρατά πίσω. Ίσως κάποιο άσχημο σχόλιο από κάποιο άλλο άτομο. Ίσως δεν είστε έτοιμοι για τις συνέπειες των πράξεών σας.

Ιχθύες

Η πειθαρχία και τα σωστά οργανωμένα σχέδια είναι οι σύμμαχοί σας σήμερα. Να έχετε πιο αργό ρυθμό και σκεφθείτε τις συνέπειες των πράξεών σας. Είναι καιρός να επικεντρωθείτε στο τι πρέπει να γίνει και να ορίσετε σωστή πορεία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων