Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Τα Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σας βρίσκει λίγο ράθυμους, το κυριότερο όμως είναι πως είστε αναποφάσιστοι και δεν μπορείτε να είστε σίγουροι σχετικά με τις επιλογές σας, ακόμα κι αν αφορούν ασήμαντα θέματα. Οι δυσαρμονικές όψεις του κυβερνήτη σας Άρη με τον Κρόνο, προκαλούν έντονες μεταπτώσεις στη διάθεσή σας και προτιμάτε να εργαστείτε ατομικά.   Στον οικογενειακό τομέα οι καταστάσεις σας αναγκάζουν να αναζητήσετε την ησυχία σας σε ένα καινούριο περιβάλλον και είναι θέμα χρόνου να εγκαταλείψετε την οικογενειακή στέγη. Οι νέοι, ενδεχομένως να αισθάνεστε καταπίεση και η ανάγκη σας να ανοίξετε τα φτερά σας είναι έντονη.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι σχετικά με μια νέα πρόταση συνεργασίας και προτιμάτε να σιγουρευτείτε πρώτα, ώστε να αποφύγετε τυχόν απογοητεύσεις. Η μέρα ευνοεί νομικά ζητήματα και θέματα Δημοσίου, ενώ είναι μια καλή στιγμή για να στείλετε βιογραφικά, εσείς που αναζητάτε μια θέση εργασίας. Αποφύγετε τις εντάσεις με τους συνεργάτες σας.   Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια και θέλετε να περιποιηθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οπότε είναι ιδανική ευκαιρία να ετοιμάσετε λιχουδιές που τους αρέσουν και να απολαύστε την θαλπωρή του σπιτιού σας. Παιχνίδι και επικοινωνία, επιβάλλονται.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ερμής, Δίας και Ήλιος κάνουν τον τέλειο συνδυασμό και εκτός ότι ενισχύουν τα οικονομικά σας, προκύπτουν και νέες συνεργασίες που θα εκτινάξουν τα κέρδη σας. Ιδανική μέρα για να κλείσετε ένα σημαντικό οικονομικό θέμα, να οργανώσετε ζητήματα της επιχείρησής σας καθώς και για επικοινωνία με δυνητικούς πελάτες ή συνεργάτες.   Ιδιαίτερη προσοχή στις διατροφικές σας συνήθειες. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση, μην το αναβάλλετε άλλο. Προμηθευτείτε τα απαραίτητα προϊόντα – αφού ξεφορτωθείτε κάθε τι επιβαρυντικό για τον οργανισμό σας – ώστε να μην έχετε κανένα ερέθισμα για παρασπονδίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πολύ οργανωτικοί, η Σελήνη στην Παρθένο όμως, σας κάνει να ασχολείστε σχολαστικά με λεπτομέρειες και μπορεί να σπαταληθεί χρόνος σε δευτερεύουσας σημασίας θέματα. Τακτοποιήστε επιχειρησιακά θέματα οι ελεύθερο επαγγελματίες και δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας. Τέλος, για καλύτερα αποτελέσματα, δουλέψτε ομαδικά.   Θέματα σπιτιού θα σας απασχολήσουν από το απόγευμα και μετά και θα ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας. Δημιουργείστε ένα ζεστό περιβάλλον με υφάσματα, σε γήινα χρώματα και με διάφορα στοιχεία που θα κάνουν το σπίτι πιο άνετο και φιλόξενο για εσάς και την οικογένεια.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες αν αξιοποιήσετε αυτή τη θετική για σας εποχή βάζοντας όλη σας την ενέργεια σε θέματα καριέρας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγείτε κερδισμένοι. Ο κυβερνήτης σας Ήλιος σχηματίζει δυναμικές όψεις με τον Δία και τον Ερμή και έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας για να πετύχετε τον στόχο σας, αρκεί να είναι συγκεκριμένος.   Από το απόγευμα και μετά, ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα και περιποίηση, ώστε να είστε φρέσκοι και αναζωογονημένοι στη δουλειά σας. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε όμορφα καθώς ενισχύεται η αυτοπεποίθηση και η ερωτική σας διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισιόδοξα ξεκινά η νέα εβδομάδα καθώς μπαίνουν σε μια ροή εργασιακά θέματα που συναντούσαν εμπόδια και καθυστερήσεις, οπότε μπορείτε να βάλετε σε τάξη ορισμένες οφειλές προτού συσσωρευθούν. Επανεξετάστε τον προϋπολογισμό σας αν σκοπεύετε να κάνετε μια σημαντική αγορά και ακούστε προσεχτικά μία πληροφορία για να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα.   Η Σελήνη στο ζώδιο σας, εντείνει την ανάγκη σας για να βάλετε τάξη και να οργανώσετε τον χώρο σας, όμως πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, που μπορούν κάλλιστα να σας εξουθενώσουν. Μην είστε τόσο σχολαστικοί και προσπαθήστε να το ζείτε το σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ

Θετικό ξεκίνημα εβδομάδας για τους Ζυγούς καθώς Ήλιος και Ερμής στο ζώδιό σας είναι σε πολύ καλές όψεις, με αποτέλεσμα να φέρνουν αρμονία σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Τα επαγγελματικά σας έχουν πλέον όλες τις συνθήκες για να βελτιωθούν, ενώ παράλληλα επιλύεται και ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολούσε έντονα.   Πιθανή ένταση με το ταίρι σας θα οφείλεται στην αδυναμία σας να εκφράσετε εγκαίρως θέματα που σας απασχολούν και μπορεί ακόμα κι από ένα αστείο να στραβώσετε πολύ άσχημα. Ωστόσο, αν πάρετε το χρόνο σας και δεν αντιδράσετε άμεσα ενώ είστε σε ένταση, θα αποφύγετε τα χειρότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μεγάλη αγωνία σχετικά με μία συνάντηση που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας και δεν έχετε μυαλό για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο. Η μέρα πάντως ευνοεί τις διαπραγματεύσεις, αρκεί να είστε ξεκάθαροι, σύντομοι και περιεκτικοί σχετικά με τους όρους μιας συμφωνίας. Μην μονοπωλείτε την συζήτηση.   Θέματα παιδιών που σας απασχολούν, δεν μπορούν να επιλυθούν επειδή ο χρόνος που περνάτε μαζί, είναι περιορισμένος. Μοιράστε τις ώρες μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής, έτσι ώστε, να μη δημιουργούνται κενά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δώστε έμφαση στην επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές επαφές και συναντήσεις μην τις αναβάλλετε. Είναι προτιμότερο να αφήσετε στην άκρη δευτερεύουσας σημασίας θέματα και να ασχοληθείτε με το επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας, καθώς η μέρα ευνοεί τις προτάσεις και την προώθηση των υπηρεσιών σας. Αν αναζητάτε καινούριους συνεργάτες, σήμερα μπορείτε κάλλιστα να τους αποκτήσετε.   Η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί την ενασχόληση με θέματα σπιτιού και την φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων. Τακτοποιήστε τον χώρο σας μαζί με τα παιδιά, ώστε να μάθουν να είναι υπεύθυνα και να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους είναι χρήσιμες για μια ζωή.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήλιος και Κρόνος σε αρμονικές όψεις ενισχύουν την αποφασιστικότητα σας, ενώ παράλληλα προκαλούν πρόσφορο έδαφος για να πετύχετε τους στόχους σας, οπότε ξεκινήστε από νωρίς το πρόγραμμά σας και βάλτε τα δυνατά σας για να αξιοποιήσετε τη μέρα. Ιδανική στιγμή για διαπραγματεύσεις και επίλυση νομικών ζητημάτων, ή θεμάτων Δημοσίου.   Έχετε καταλάβει πως ενδιαφέρεται ερωτικά για εσάς ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο και προσέχετε περισσότερο την εμφάνισή σας, ενώ έχετε εντάξει στην καθημερινότητα σας και μερικές ασκήσεις γυμναστικής, με αποτέλεσμα να είστε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι συναντάτε συνεχώς εμπόδια και δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα εγχείρημα ενδεχομένως λόγω φοροτεχνικών θεμάτων που δεν έχουν τακτοποιηθεί και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας ώστε να μοιραστείτε τα βάρη και τις ευθύνες, ή ζητήστε βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον.   Μπορεί να πέσετε από τα σύννεφα εσείς που αγνοούσατε συστηματικά τα λόγια ενός φιλικού σας προσώπου αναφορικά με το πρόσωπο που έχετε σχεδόν θεοποιήσει, όμως έτσι, θα αποφύγετε μελλοντικές στεναχώριες και πίκρες. Αυτή την εποχή, η κρίση σας δεν είναι σύμμαχός σας.

 ΙΧΘΥΣ

Κάτι σας ταλανίζει το μυαλό. Ενδεχομένως να πρόκειται για μια καινούρια ιδέα ή να θέλετε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τις οικονομικές σας απολαβές. Ωστόσο, η μέρα δεν ευνοεί την λήψη αποφάσεων, επειδή δεν έχετε κάτι ξεκάθαρο ώστε να μπορείτε να ποντάρετε πάνω σε αυτό. Ασχοληθείτε με τρέχοντα ζητήματα.   Προσέξτε αυτή την εποχή θέματα υγείας που έχουν σχέση με αλλεργίες και κρυολογήματα. Οι άστατος καιρός δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για να ντυθείτε κατάλληλα και μπορεί να την «αρπάξετε» σε ανύποπτο χρόνο. Δώστε έμφαση στην υγιεινή των χεριών σας.

Πηγή: www.lifo.gr

σχετικα αρθρα

114 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img