Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Οι περιπέτειες του/της συντρόφου σας θα σας κάνουν να επανεξετάσετε κάποια πράγματα. Είναι καιρός να κάνετε κάποιες αλλαγές στην σχέση σας. Προσθέστε λίγη φαντασία σήμερα. Να δείχνετε κατανόηση καθώς δεν είναι όλοι ικανοί να αντιλαμβάνονται τα πάντα. Μην ζητάτε το αδύνατο και όλα θα πάνε καλά

Ταύρος

Έχετε την τάση να αποθαρρύνεστε από την διαφορά μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Η έλλειψη αισιοδοξίας σας σταματά από να δείτε τα πράγματα καθαρά. Αφήστε αυτά τα συναισθήματα να περάσουν. Δεν θα έχουν διάρκεια. Πρέπει να δράσετε σταδιακά. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε ένα λάθος που κάνατε σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Θα μάθετε και κάποια καλά νέα.

Δίδυμοι

Το να ενισχύσετε τις αισθήσεις σας θα είναι ο σημερινός μεγάλος πειρασμός. Ζήστε για το σήμερα χωρίς να ανησυχείτε για το μέλλον. Να θυμάστε ότι όλα έχουν τον δικό τους χρόνο. Απολαύστε ότι μπορείτε ενώ είναι ακόμα διαθέσιμο. Θα πρέπει να βάλετε αυστηρά όρια ώστε να αποφύγετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Σκεφθείτε τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Έντονες διαμάχες και αντιπαραθέσεις πρέπει να αποφευχθούν σήμερα με κάθε κόστος. Η άσχημη διάθεση του/της συντρόφου σας έχει να κάνει με καταπιεσμένες ανάγκες που είναι το αντίθετο από αυτό που είχατε φανταστεί στην αρχή. Μην αφήνετε τους άλλους να σας χρησιμοποιούν. Θα προσελκύσετε κάποια άτομα που θα θέλουν να στηριχθούν επάνω σας.

Λέων

H συναισθηματική σας αφύπνιση σήμερα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πραγματικό πάθος στην πιο αγνή του μορφή. Όσον αφορά όμως την σταθερότητα των πραγμάτων εκεί η κατάσταση θα είναι πιο δύσκολη. Πρέπει να βρείτε χρόνο να τα σχεδιάσετε όλα πρώτα. Είστε χαρούμενοι και γεμάτοι καλό χιούμορ και αυτό θα σας κάνει δημοφιλείς και εύκολους στην επικοινωνία. Θα έχετε μια υπέροχη ημέρα.

Παρθένος

Ο έρωτας είναι στο μυαλό σας σήμερα. Ο έρωτας γεμάτος μυστήριο, ρομαντισμό και ιδανικά. Τώρα είναι καιρός για γεφυρώσετε το κενό μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας κάνοντας μικρά βήματα και εξερευνώντας όλες τις λεπτομέρειες. Θα είστε πιο αυθόρμητοι από ότι συνήθως. Αποφύγετε τα ακραία αθλήματα και τις έντονες συζητήσεις.

Ζυγός

Θα έχετε ένα καλό τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας πολύ αποτελεσματικά. Τώρα είναι καιρός να δηλώσετε την αγάπη σας και να μιλήσετε ελεύθερα για τα σχέδιά σας. Η επανεξέταση που θα κάνετε σήμερα θα σας οδηγήσει να υιοθετήσετε νέες και πιο βαθιές αξίες.

Σκορπιός

Το ένστικτό σας δεν θα είναι λάθος. Μην διστάσετε να ακολουθήσετε την διαίσθηση σας. Οι πρωτοβουλίες σας σχετικά με τον/την σύντροφό σας αξίζουν. Έχετε τον τρόπο να γοητεύετε τους άλλους σήμερα. Θα υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες σήμερα σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας σήμερα. Θα ανακαλύψετε κάποια συναρπαστικά πράγματα σήμερα.

Τοξότης

Έχετε την τάση να κάνετε αυθόρμητα κάποιες άβολες ερωτήσεις σήμερα. Θα πρέπει να ελέγξετε κάποιες πλευρές της συμπεριφοράς σας και να τις συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας ώστε να μπορείτε να αντιληφθείτε ακριβώς που βρίσκονται οι παρεξηγήσεις και πως δημιουργούνται. Η ευαισθησία σας είναι έντονη. Θα έχετε την τάση να είστε αμυντικοί και οι άλλοι δεν θα αισθάνονται άνετα.

Αιγόκερως

Έχετε την διάθεση να ακούσετε τον/την σύντροφό σας σήμερα. Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να μπορέσετε να τον/την καταλάβετε και να τον/την αποδεχθείτε όπως είναι. Τώρα είναι η σωστή στιγμή. Είστε ένας σύμβουλος στο παρασκήνιο. Να είστε προσεκτικοί ώστε αυτό να μην παρερμηνευτεί. Να είστε ανοιχτοί.

Υδροχόος

Η τάση είναι να είστε πιο δυνατοί σήμερα. Θα συγχαρείτε τον εαυτό σας που ήσασταν υπομονετικοί τελευταία, ειδικά όταν θα δείτε τις συνέπειες των πράξεών σας. Πρέπει να μαζέψετε περισσότερες πληροφορίες για να ξέρετε τι να κάνετε. Να είστε ενθουσιασμένοι πριν προχωρήσετε.

Ιχθύες

Εκμεταλλευθείτε το παρόν και τις απολαύσεις που σας προσφέρει χωρίς να ανησυχείτε για το μέλλον. Σας λείπει αντικειμενικότητα. Δεν υπάρχει λόγος να βγάλετε συμπεράσματα σήμερα. Να περιμένετε και να παρατηρείτε μέχρι να μάθετε περισσότερα. Ο ουρανός είναι καθαρός επάνω σας και εσείς έχετε ένα συναίσθημα ικανοποίησης που σας κάνει να αισθάνεστε πιο κοινωνικοί και χαλαροί.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων