Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Τα Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Δύσκολη μέρα η σημερινή εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων του Άρη με τον Κρόνο και κάτι θα σας προκαλέσει έντονο άγχος. Ενδεχομένως να έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Η διάθεση σας δεν σας βοηθάει να κυνηγήσετε τους στόχους σας, παρ’ όλη την ανάγκη για αλλαγές και βελτιώσεις στη ζωή σας. Ακατάλληλη στιγμή για νέες προσπάθειες.   Η είσοδος τη Σελήνης στο ζώδιο σας το βράδυ, σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με την εικόνα και τα επιτεύγματά σας και δεν αποκλείεται να σας πιάσουν έντονες τάσεις μοναχικότητας. Βιώστε τα συναισθήματα σας και μην προσπαθείτε να τα καταπιέσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Εντάσεις προβλέπονται στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και δεν σας βοηθούν καθόλου οι διαθέσεις σας σήμερα. Οι πιέσεις που δέχεστε στο εργασιακό σας περιβάλλον σας κάνουν να μη θέλετε ούτε να πατήσετε στη δουλειά σας, όμως αυτή η ηττοπάθεια, δεν θα σας βγει σε καλό. Προσπαθήστε να αποβάλλετε την απογοήτευση που σας έχει κατακυριεύσει.   Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν σημαντικά θέματα που πρέπει να επιλυθούν και όσο το αποφεύγετε, τόσο θα διογκώνονται. Δεν είναι ανάγκη να προκαλέσετε τεταμένη ατμόσφαιρα για να επιλύσετε τα θέματα σας. Αντιθέτως, με συγκαταβατικότητα και ευγένεια, θα πετύχετε πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μπορεί να επικρατεί ένταση γύρω σας, εσείς όμως, έχετε βρει τον τρόπο να παραμένετε ήρεμοι και καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας όλα σας τα θέματα με ιδιαίτερη ευκολία. Στον τομέα των συνεργασιών υπάρχουν κάποια σημεία που δεν είναι ξεκάθαρα και μέχρι να έχετε μια πλήρη εικόνα, καλό είναι να αποφύγετε τις δεσμεύσεις.   Παλιά απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια, μπορούν να προξενήσουν ανεπανόρθωτο κακό στις σχέσεις σας. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας και μη δοκιμάζετε συνεχώς τις αντοχές ενός νέου προσώπου που ήρθε με τις καλύτερες προθέσεις στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να νιώσετε σήμερα πως απειλούνται τα συμφέροντα σας και θα αντιδράσετε πολύ απότομα. Είναι μία μέρα με αρκετή αστάθεια καθώς η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και περνά από τους Ιχθύς στον Κριό και δεν είναι κατάλληλη στιγμή για λήψη σημαντικών αποφάσεων. Ασχοληθείτε με την ενδυνάμωση του ψυχισμού σας.   Έχετε απογοητευτεί από πολλά άτομα του κοινωνικού σας κύκλου και διανύετε μια φάση μοναχικότητας που δεν είναι απαραίτητα κακή, αρκεί να πάρετε και τα μηνύματα που σας δίνονται περνώντας μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία.

ΛΕΩΝ

Θα κάνετε μια γκάφα σήμερα και θα έχει να κάνει με ένα σημαντικό πρόσωπο. Είστε απορροφημένοι με ένα εγχείρημα που σας προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό και δεν έχετε πολλή επαφή με το περιβάλλον. Κάντε μια λίστα με τις υποχρεώσεις σας, ώστε να μην ξεχάσετε κάτι σημαντικό. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση εργαλείων.   Έντονες τάσεις για διασκέδαση και κραιπάλες από το απόγευμα και μετά και είναι μια καλή ευκαιρία να βολτάρετε και να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς που έχετε ψιλοχαθεί το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να μην υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε καταστάσεις και να προτρέχετε, κάτι που δεν θα σας ωφελήσει καθώς υπάρχει ο κίνδυνος λαθεμένων εκτιμήσεων και ενεργειών. Θέματα Δημοσίου που κάνουν την εμφάνισή τους σας βγάζουν εκτός προγράμματος, αλλά πρέπει να τακτοποιηθούν όπως και να έχει. Ιδανική μέρα για αγορές για τον εαυτό σας.   Είστε ακριβοδίκαιοι, αλλά όσο κι αν προσπαθείτε να επηρεάσετε τους άλλους, δεν τα καταφέρνετε και συνήθως καταλήγετε σε καυγά. Ενδεχομένως να διαπληκτιστείτε σήμερα με το ταίρι σας στην προσπάθεια σας να του αλλάξετε γνώμη σχετικά με ένα οικείο σας πρόσωpo.

ΖΥΓΟΣ

Το φιλότιμό σας δεν είναι λίγες οι φορές που σας έχει φέρει στα όρια των αντοχών σας και σήμερα θα πρέπει να αλλάξετε τακτική ώστε να μην φορτωθείτε ευθύνες τρίτων στη δουλειά σας. Η μια εξυπηρέτηση έφερε την άλλη και τείνει να γίνει σύστημα η εκμετάλλευση της καλοσύνης σας. Να είστε καλόβολοι με ορισμένους, όχι με όλους και όχι πάντα.   Είστε αφηρημένοι/ες και καταχωνιάζετε αντικείμενα σε διάφορα μέρη του σπιτιού και μετά τα ψάχνετε σαν να εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας. Ο οργανισμός σας χτυπά το καμπανάκι πως χρειάζεστε πνευματική κυρίως ξεκούραση. Διαβάστε ένα βιβλίο, παρακολουθείστε μια ταινία στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση και χαλαρώστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε μες στη φούρια από νωρίς το πρωί καθώς έχετε να τακτοποιήσετε ένα σωρό υποχρεώσεις και μπορεί να ξεχάσετε κάπου ένα προσωπικό σας αντικείμενο ή κάποια σημαντικά έγγραφα και θα πανικοβληθείτε άσχημα. Φροντίστε να μην είστε αφηρημένοι πάνω στις δοσοληψίες σας και ελέγχετε τα πράγματά σας. Ημέρα ασταθής για τα επαγγελματικά σας.   Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφιερώστε χρόνο στο παιχνίδι με τα παιδιά, φτιάξτε κατασκευές, παρακολουθήστε όλοι μαζί μια ταινία ή διαβάστε παραμύθια και φανταστικές ιστορίες που θα σας ταξιδέψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιος θα σας εξυπηρετήσει σήμερα χωρίς να του το ζητήσετε και θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν γύρω σας και εξαιρετικά άτομα. Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να μην προχωρούν τα πράγματα όπως θα θέλατε, γίνονται όμως και κάποια μικρά και θετικά βήματα και οφείλετε να το παραδεχτείτε. Ακούστε προσεχτικά μια συμβουλή.   Μια δυσάρεστη είδηση σχετικά με ένα οικείο σας πρόσωπο σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και βάζετε σε προτεραιότητα τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδεχομένως να νιώσετε έντονα την ανάγκη να συναντηθείτε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε λίγο φρένο στις υποχρεώσεις σας, ώστε να μην αφήσετε σημαντικές εκκρεμότητες που θα σας εκθέσουν. Ότι είστε γεμάτοι ενεργητικότητα δεν σημαίνει πως πρέπει και να εξαντληθείτε. Κρατήστε δυνάμεις για να ασχοληθείτε με πιο ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες που θα συμβάλλουν στην ψυχική σας ανάταση.   Μην ξεχάσετε κάποια επέτειο σήμερα γιατί θα το πάρει πολύ βαριά το ταίρι σας. Ετοιμάστε του μια έκπληξη και αφιερώστε τη βραδιά στους δυο σας. Η μέρα ευνοεί την αναθέρμανση της σχέσης σας. Όσο για τους ελεύθερους, μην τεμπελιάζετε και βγείτε για να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της εποχής καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εξελίξεις τρέχουν με απίστευτες ταχύτητες. Σήμερα θα σας πιάσουν αδιάβαστους πάνω σε ένα σημαντικό θέμα της δουλειάς σας και θα νιώσετε άβολα. Ιδανική στιγμή για να ενημερωθείτε και να βελτιώσετε τις γνώσεις και τις μεθόδους σας.   Παρά το γεγονός ότι είστε πολύ κοινωνικά άτομα, με τα ερωτικά σας έχετε ένα θέμα κι αυτό οφείλεται στις υψηλές σας απαιτήσεις. Ενδεχομένως να έχουν αλλάξει οι ανάγκες και τα γούστα σας, πρέπει όμως να πειραματιστείτε και λίγο μέχρι να βρείτε το ιδανικό ταίρι.

ΙΧΘΥΣ

Η ανάγκη σας για συντροφικότητα είναι μεγάλη, όμως σας φρενάρει το οικονομικό και αποκλείετε και την παραμικρή πιθανότητα να βρείτε ταίρι. Επειδή σίγουρα δεν είστε οι μόνοι/ες που έχετε κάποια δυσκολία, πάρτε το λίγο πιο ανάλαφρα το συγκεκριμένο θέμα και φανείτε πρόθυμοι/ες για νέες γνωριμίες.   Μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν σας γεμίζει με χαρά και αναπολείτε όμορφες στιγμές. Ενδεχομένως να ακούσετε μια ενδιαφέρουσα πληροφορία ή ένα ευχάριστο νέο. Όπως και να έχει, θα σας αφήσει θετικές εντυπώσεις η επαφή σας.

lifo.gr

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων