Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα για αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Το διήμερο προβλέπεται αρκετά αποδοτικό καθώς Κρόνος και Ουρανός σε αρμονικές όψεις ευνοούν τα ταξίδια και τις μετακινήσεις και μπορεί να προκύψει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας μέσα από τις επαφές που θα κάνετε. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να αφιερώσετε χρόνο και να το νιώθετε πραγματικά.   Την Κυριακή, η είσοδος του Άρη στον Ζυγό επηρεάζει θετικά τον τομέα σχέσης/γάμου καθώς οι όψεις του με την Σελήνη στον Τοξότη είναι αρμονικές και μπορείτε να ενδυναμώσετε την ερωτική σας ζωή είτε μέσω μιας σύντομης απόδρασης, ή και μένοντας στην πόλη. Το θέμα είναι να έχετε ιδιωτικές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον ερωτικό τομέα είναι περίπλοκη η κατάσταση καθώς έχετε μπλέξει τα επαγγελματικά με τα αισθηματικά σας και αν δεν διαχειριστείτε με διακριτικότητα τις καταστάσεις, υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε. Έχετε τη τάση να αμφιβάλλετε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας και ταλαιπωρήστε άδικα, βλέποντας την κάθε του ενέργεια με καχυποψία.   Την Κυριακή, η είσοδος του Άρη στον Ζυγό αυξάνει τη ζωτικότητα και τη διάθεση σας για να κάνετε πράγματα, καλό είναι όμως να στρέψετε την ενέργεια σας προς τη σωστή κατεύθυνση, δίνοντας έμφαση στη φροντίδα της οικογένειας. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας και σε μικροατυχήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευχάριστη και δημιουργική διάθεση έχετε οι Δίδυμοι μέσα στο Σ/Κ και είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας, να βάλετε μια τάξη σε ρούχα και ντουλάπες και γενικά να προσελκύσετε μια φρέσκια αύρα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Ωστόσο, μην παραλείψετε την εξοικονόμηση χρόνου για τον εαυτό σας.   Την Κυριακή, περνά ο Άρης στον Ζυγό και η ενέργειά σας στρέφεται στην ερωτική σας ζωή και καθώς σχηματίζει αρμονικές όψεις με την Σελήνη στον Τοξότη, μπορούν να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σας τόσο σε ερωτικό, όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Πολύ καλές όψεις και για τους ελεύθερους καθώς ξεπερνούν τις αναστολές τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονα ανεπτυγμένη διαίσθησή σας, σας προφυλάσσει από κακοτοπιές και μπορείτε να διακρίνετε μια πραγματικά καλή ευκαιρία από μια φούσκα. Οι ρυθμοί σας είναι πεσμένοι εξαιτίας της συσσωρευμένης κούρασης και πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Εμπλουτίστε το διαιτολόγο σας με φρούτα και λαχανικά.   Την Κυριακή, η είσοδος του Άρη στον Ζυγό αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειάς σας και μαζί με την Σελήνη, την ανάγκη σας για επικοινωνία με πρόσωπα που σας προκαλούν θετική διάθεση. Είναι αρκετά ερωτική η μέρα και οι πιθανότητες για απόκτηση παιδιού πολλές.

ΛΕΩΝ

Θέματα παιδιών και καθημερινής ρουτίνας θα είναι το βασικό σας μέλημα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να τακτοποιηθούν και κάποιες έκτακτες ανάγκες που θα κάνουν την εμφάνισή τους, σε γενικές γραμμές όμως, είναι ένα ευχάριστο διήμερο. Θέματα υγείας που υποβόσκουν αυτήν την εποχή, ρίχνουν τους ρυθμούς σας. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας.   Την Κυριακή, η είσοδος το Άρη στον Ζυγό εντείνει την ανάγκη σας για αποδράσεις και αλλαγή παραστάσεων, οπότε μην το πολυσκέφτεστε. Πάρτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα (σύντροφο, φίλους, παιδιά, σκυλιά) και κάντε μια εξόρμηση μέσα στη φύση, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της υγείας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε συνεχώς στο μυαλό σας οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και χάνετε επεισόδια από τη ζωή σας. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα (άλλωστε μέσα στο διήμερο δεν θα επιλυθεί κάτι) και βιώστε το παρόν. Έχετε κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα, οι υποθέσεις σας προχωρούν με σταθερούς ρυθμούς, μην κουράζετε συνεχώς το μυαλό σας.   Η είσοδος του Άρη την Κυριακή στον Ζυγό, αυξάνει τον δυναμισμό σας και μπορείτε να σαγηνεύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά και το ταίρι σας οι δεσμευμένοι. Ωστόσο, μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις, ώστε να μην προκαλέσετε αρνητικές εντυπώσεις. Επιστρατεύστε την ευγένειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί έχετε πολλά στο μυαλό σας, τα γεγονότα εναλλάσσονται το ένα το άλλο με γοργούς ρυθμούς, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται και πολύς κόσμος μαζί σας, κάτι που θα πρέπει να το έχετε υπόψη, ώστε να μην εμπιστεύεστε τα προσωπικά σας δεξιά και αριστερά. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης, ειδικά την Κυριακή που περνά και ο Άρης στο ζώδιό σας.   Η ανάγκη σας για δημιουργία οικογένειας είναι έντονη και τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, είναι μια καλή στιγμή για να το σκεφτείτε σοβαρά και να το συζητήσετε με το ταίρι σας. Αφροδίτη και Δήμητρα σε αρμονικές όψεις, αυξάνουν τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας, ενώ παράλληλα τακτοποιούνται και κάποια επαγγελματικά θέματα, οπότε υπάρχει μια σταθερή ροή στη σκέψη και τις ενέργειές σας. Αγορές για το σπίτι πρέπει να γίνουν με σύνεση και καλό είναι να μην αγοράσετε κάτι ακριβό, καθώς υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε αργότερα για την αγορά σας.   Την Κυριακή, ο Άρης περνά στον Ζυγό και επειδή υπάρχουν πολλοί πλανήτες στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο, σημαίνει πως γίνονται και πολλές συζητήσεις για εσάς – όχι απαραίτητα δυσάρεστες – καλό είναι όμως, να φυλάτε τα νώτα σας και να μην ανοίγεστε στον καθένα. Εμπιστευτείτε λίγους και καλούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφιερώστε το διήμερο ή τέλος πάντων περισσότερο χρόνο από ότι τις καθημερινές στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αφήστε για λίγο στην άκρη θέματα που δεν είναι της παρούσης να επιλυθούν. Δεν είναι απαραίτητο να φύγετε κάπου μακριά για να ξελαμπικάρετε και να μη σκέφτεστε τα προβλήματα. Το θέμα είναι να εστιάσετε και να απολαύσετε τις στιγμές.   Την Κυριακή, η είσοδος του Άρη στον Ζυγό αυξάνει την ενέργεια και την ερωτική σας διάθεση, μπορεί να γίνετε όμως λίγο πιεστικοί αν δεν συμβαδίζουν οι διαθέσεις του συντρόφου σας. Παρ’ όλα αυτά, αν φερθείτε με μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, μπορείτε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι θετικό πρόκειται να συμβεί μέσα στο διήμερο που θα έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας. Κρόνος και Ουρανός σε αρμονικές όψεις ευνοούν τις επαφές και την επικοινωνία με πρόσωπα που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας και είναι μια πού καλή στιγμή για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Αγορές για τον εαυτό σας, χρήζουν προνοητικότητας.   Την Κυριακή, περνά ο Άρης στον Ζυγό και καθώς σχηματίζει αρμονικές όψεις με την Σελήνη, επηρεάζει θετικά τον τομέα της φιλίας και της ομαδικής δράσης. Εκδρομές και εξορμήσεις μέσα στη φύση, είναι μια πολύ καλή αφορμή για να βρεθείτε και με πρόσωπα που σας χωρίζουν οι αποστάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έπειτα από μια εβδομάδα έντονης προσπάθειας, μπορείτε τώρα να ρίξετε τους ρυθμούς σας για να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, ώστε να έχει και νόημα όλο αυτό το τρέξιμο που ρίχνετε. Κρόνος και Ουρανός ευνοούν τον τομέα των ταξιδιών, αλλά κι αν δεν σκοπεύετε να κάνετε κάποια εκδρομή, μπορείτε να περάσετε εξίσου όμορφα και στην πόλη.   Την Κυριακή θα θέλετε να την περάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς να ασχοληθείτε με υποχρεώσεις, ενδεχομένως όμως να ταράξουν την ηρεμία σας συγγενικά σας πρόσωπα που θα θέλουν να σας επισκεφτούν. Βάλτε σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας ανάγκες, ειδάλλως, θα σας πιάσει εκνευρισμός.

ΙΧΘΥΣ

Άρης στον Ζυγό σε θετικές όψεις με την Σελήνη, προσελκύουν ευχάριστα γεγονότα και εξελίξεις στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα και είναι ένα πολύ δημιουργικό διήμερο, ειδικά για όσους ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα. Είστε αρκετά ευδιάθετοι και έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε με χιούμορ τις ιδιοτροπίες του συντρόφου ή των φίλων σας.   Η βελτίωση της ερωτικής σας ζωής, δεν είναι μόνο θέμα τύχης όπως θέλετε να πιστεύετε, αλλά εξαρτάται άμεσα από τη δική σας συμμετοχή και προσπάθεια. Δεν μπορείτε δηλαδή, όντας κλεισμένοι στο σπίτι να περιμένετε να σας χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα. Πάρτε πιο δυναμικά την κατάσταση στα χέρια σας και επιδοθείτε στο φλερt.

Πηγή: www.lifo.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων