Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια σήμερα

Τα ζώδια σήμερα:

ΚΡΙΟΣ

Το πιθανότερο είναι ότι θα κληθείτε να διαπραγματευτείτε με πρόσωπα που οι απόψεις και οι αντιλήψεις τους είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές σας. Καλό είναι λοιπόν να είστε διαλλακτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει το ενδεχόμενο να λάβετε ένα οικογενειακό βοήθημα ή να σας επιστραφούν κάποια δανεικά. Μπορεί ακόμη να επωφεληθείτε από ένα παλιό γεγονός που θα ανασύρετε από το συρτάρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να συνεχίσετε μια οικογενειακή παράδοση, ενώ παράλληλα η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τα οικονομικά σας κι ίσως προς στιγμή να αναστατωθείτε από ένα απρόοπτο γεγονός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν, φτάνοντας στην «πηγή» μιας ανεξήγητης τάσης ή ευαισθησίας που σας προβληματίζει, ενώ η Σελήνη στον Αιγόκερω ίσως σας κάνει πιο νευρικούς.

ΛΕΩΝ

Ίσως να λάβετε ένα μήνυμα που θα σας θυμίσει πολλά ή να συναντηθείτε με φίλους/ες που έχετε να δείτε καιρό. Παράλληλα, στις εργασιακές σας σχέσεις θα διαπιστώσετε πρόοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας ή αλλιώς το «όλα σε ένα» είναι από τους πλέον περιζήτητους και σήμερα ίσως έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μια συγκλονιστική εμπειρία.

ΖΥΓΟΣ

Κατακλύζεστε από έντονα συναισθήματα κι ίσως θελήσετε να ζήσετε τον έρωτα σας με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αν, όμως, αυτό συνδυάζεται με απογοήτευση, να το αποφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε κάποιες «ρετρό» τάσεις ή να αναβιώσετε την παράδοση με τρόπο που θα αρέσει σε πολλούς/ες. Επιπλέον, μπορεί να επανέλθει κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πιθανόν να κάνετε ότι μπορείτε για να φροντίσετε ή να εμψυχώσετε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βουτήξετε σε ένα πεδίο δράσης που θα σας προσφέρει πολλές συγκινήσεις και το καλό είναι ότι αυτό συμβαίνει με την παραίνεση κάποιων πολύ δικών σας ανθρώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία, κάτι όμως που θα σου δώσει την αφορμή να ξεκουραστείτε και να μείνετε για λίγο στο σπίτι σας.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί προς στιγμή να αναστατώσει τις φιλικές σας σχέσεις αλλά όλα θα φτιάξουν με μια αγκαλιά! Ακόμη, μπορεί να συμμετάσχετε σε ένα μεγάλο δρώμενο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων