Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Δευτέρας 19 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Νέα σχέδια μπορούν σήμερα να μπουν σε δράση με την Σελήνη στον Κριό και νέες ιδέες μπορεί να είναι πολύτιμες για την βελτίωση θεμάτων που αντιμετωπίζετε.

Κριός

Σήμερα η συναισθηματική σας κατάσταση είναι τέτοια που μπορεί να δημιουργηθούν ανασφάλειες ή φοβίες εύκολα, προσπαθήστε να μην τις αφήσετε να σας επηρεάσουν. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι για να σκεφτείτε νέα σας βήματα. όμως σίγουρα άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον μπορούν να βοηθήσουν την ψυχολογία σας.

Ταύρος

Σίγουρα σήμερα μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα επαγγελματικά σας ζητήματα και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τους άλλους για να ασχοληθείτε με τρέχουσες υποθέσεις σας. Το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο αποδοτικοί γίνεται σήμερα, επικοινωνήστε με όσους αγαπάτε, μπορεί σήμερα να έχετε νοσταλγική διάθεση που σίγουρα μπορεί να βελτιώσει σχέσεις.

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν νιώθετε ότι στον επαγγελματικό σας τομέα δεν μπορείτε να κινηθείτε όπως επιθυμείτε, να είστε θετικοί απέναντι στους άλλους και να φροντίσετε περισσότερο σήμερα την επικοινωνία σας σε συνεργασίες. Προς το τέλος της ημέρας μία έξοδο με αγαπημένα σας πρόσωπα θα βελτιώσει τη διάθεσή σας που σήμερα μπορεί να μην είναι και τόσο καλή.

Καρκίνος

Σήμερα έχετε αρκετά να κάνετε και αρκετές είναι οι υποχρεώσεις που θα σας απασχολήσουν, εστιάστε όμως στην διαίσθησή σας που μπορεί να ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Στα συναισθηματικά σας, η αποφασιστικότητα σας βοηθάει τις σχέσεις σας, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην μεταφέρεται το άγχος σας μέσα σε αυτές.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα μπορεί να επηρεάσει αρκετά την ψυχολογία σας, κινηθείτε με θετική διάθεση και ψυχραιμία. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε ότι παρουσιαστεί, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Στις προσωπικές σας σχέσεις, αποφύγετε να ακούτε τις συμβουλές τρίτων που μπορεί να μην έχουν τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σας.

Παρθένος

Έχετε την ανάγκη σήμερα να αλλάξετε καταστάσεις και να απαλλαγείτε από θέματα που σας απασχολούν, αν δεν έχετε όρεξη να τρέξετε για καθημερινά σας ζητήματα αφήστε τα για άλλη μέρα που θα μπορέσετε να πάρετε καλύτερα αποφάσεις. Τα συναισθήματα σας γενικά σήμερα μπορεί να είναι λίγο περίεργα, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις αλλά και να κάνετε ξεκαθαρίσματα μέσα σε προσωπικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Η κακή ψυχολογία σήμερα αλλά και κάποιο αίσθημα απομόνωσης μπορεί να επηρεάσει αρκετά επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά σας ζητήματα. Σήμερα με ότι και αν πρέπει να ασχοληθείτε να έχετε υπομονή αλλά και επιμονή και αφήστε καλύτερα επαγγελματικές συναντήσεις για άλλη μέρα. Προσέξτε την επικοινωνία σας ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις, αποφύγετε να διαταράξετε τις σχέσεις σας με συζητήσεις.

Σκορπιός

Σίγουρα σήμερα με περισσότερη αυτοπεποίθηση μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα επαγγελματικές σας υποθέσεις αλλά και κοινωνικά ζητήματα, αφήστε όμως τα προβλήματα στην άκρη όταν πρόκειται για τις προσωπικές σας σχέσεις, διασκεδάστε σήμερα περισσότερο και περάστε χρόνο με όσους αγαπάτε.

Τοξότης

Σήμερα προσπαθήστε από την αρχή της ημέρας να κινηθείτε με καλή διάθεση που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε καλύτερα τα επαγγελματικά σας. Μην αφήνετε την ψυχολογία σας να γίνει φρένο στις επαγγελματικές σας ενασχολήσεις, φανείτε προσεκτικοί σε αποφάσεις αλλά και σε όσα πρέπει σήμερα να κάνετε. Στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε σήμερα να είστε πιο διαλλακτικοί απέναντι στους άλλους, ιδιαίτερα αν πρέπει να κάνετε συζητήσεις αλλά και συναντήσεις με κοντινά σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Σήμερα προγραμματίστε καλύτερα θέματα που έχουν να κάνουν ιδιαίτερα με οικονομικά σας ζητήματα και προσέξτε τα έξοδα. Πάντως σίγουρα η ευχάριστη διάθεση σας μπορεί να βοηθήσει τις προσωπικές σας σχέσεις, μην είστε διστακτικοί να κάνετε το πρώτο βήμα για να βελτιώσετε καταστάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα.

Υδροχόος

Είναι από τις καλές μέρες που μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με συνεργάτες ή νέα πρόσωπα που μπορούν να σας δώσουν ευκαιρίες. Στα προσωπικά σας βέβαια θα πρέπει λίγο να προσέξετε την επικοινωνία σας και να αποφύγετε όσο γίνεται εντάσεις, αν οι άλλοι δεν έχουν σήμερα την ίδια διάθεση με σας προσπαθήστε να τους βοηθήσετε.

Ιχθύες

Κάποιες καταστάσεις ή νέα σήμερα θα σας κάνουν να αλλάξετε οπτική πάνω σε ζητήματα επαγγελματικών σας, αλλά και σε νέα σχέδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε, έτσι μπορείτε να σκεφτείτε κάποια νέα στρατηγική για να προχωρήσετε στους στόχους σας. Η αρμονία στα συναισθήματά σας σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τα συναισθηματικά σας, εκμεταλλευτείτε το για να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν με κοντινά σας πρόσωπα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων