Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Παρασκευής 20 Απριλίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

pappas konstantinos zodia

Ταύροι εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, τα ξεκάθαρα αισθήματά σας σήμερα θα βρουν ανταπόκριση, Καρκίνοι αποφύγετε τη συναισθηματική αστάθεια και ισορροπήστε τα συναισθήματά σας απέναντι στους άλλους.

Κριός

Κρατήστε σήμερα μία σταθερή στάση στα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα αν χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις ή να καθοδηγήσετε τρίτους, γιατί αυτό θα βοηθήσει αρκετά τα σχέδιά σας αλλά και την πορεία της καριέρας σας. Βάλτε σε τάξη κάποια οικονομικά σας θέματα για να κινηθούν καλύτερα από δω και πέρα. Στα συναισθηματικά σας καλό είναι σήμερα να είστε αρκετά προσεκτικοί με όσους αγαπάτε, φρόντισε την επικοινωνία σας, μπορεί να παρουσιαστεί κάποια ψυχρότητα στις σχέσεις σας, όμως θα είναι περαστική, το σημαντικό είναι να μην πιέζετε καταστάσεις και να κινηθείτε διαλλακτικά σε αυτό τον τομέα.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα ευνοεί τις προσωπικές σας σχέσεις και τονίζει την επικοινωνία σας, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο ώστε να μπορέσετε να περάσετε καλές στιγμές με άτομα που αγαπάτε, προσπαθήστε να ανανεώσετε τις σχέσεις, μπορείτε να λύσετε ευκολότερα διαφορές που υπάρχουν και να εξομαλύνετε εντάσεις. Στα επαγγελματικά σας ξεκαθαρίστε πιο αποτελεσματικά καταστάσεις και προσπαθήστε να είστε πιο αποδοτικοί σήμερα, εστιάστε στην καλή συνεργασία με τους άλλους, θα σας βοηθήσει πολύ, αντιμετωπίστε όποια καθυστέρηση ή απαίτηση που υπάρχει από τους άλλους με αποφασιστικότητα και υπομονή.

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά σας σήμερα μπορεί να σας δυσκολέψουν, κάποια εσωτερική ευαισθησία επηρεάζει την ψυχολογία σας αλλά και τη σκέψη σας. Το σημαντικό σήμερα στον επαγγελματικό σας τομέα είναι να δείξετε όσο περισσότερο επαγγελματισμό γίνεται και να κινηθείτε πιο σταθερά, η σωστή προσέγγιση σε κάθε θέμα που σας απασχολεί είναι σημαντική. Στα συναισθηματικά σας ηρεμήσετε και να περάσετε καλές στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε κάτι που θα βοηθήσει πολύ σήμερα, καλό είναι να μην απομακρυνθείτε αλλά αντιθέτως να έρθετε πιο κοντά, βελτιώνοντας έτσι την ψυχολογία σας.

Καρκίνος

Μην αντισταθείτε σε οποιαδήποτε αλλαγή έρχεται στη ζωή σας αυτό το διάστημα, κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί αρκεί να έχετε επιμονή. Μην είστε όμως βιαστικοί σήμερα ειδικά σε θέματα των προσωπικών σας σχέσεων ώστε να είναι πιο ομαλή η επικοινωνία σας, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι σε συζητήσεις με άτομα που αγαπάτε και ιδιαίτερα με τον σύντροφό σας, η στάση σας απέναντι στους άλλους μετράει πολύ όπως και ο τρόπος που

εκφράζετε όσα αισθάνεστε. Στον τομέα των επαγγελματικών σας μπορείτε να πετύχετε αρκετά αλλά και να προχωρήσετε σχέδια τα οποία έχετε αφήσει στην άκρη, το σημαντικό είναι να έχετε μία καλή στρατηγική που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στην επιτυχία.

Λέων

Σήμερα σκεφτείτε καλύτερα καταστάσεις και συγκεντρώστε τις σκέψεις πάνω σε αυτά που είναι σημαντικά για σας, προσπαθήστε περισσότερο για όσα έχετε σε εκκρεμότητα και προσέξτε αρκετά την επικοινωνία σας όπως και σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Το καλύτερο για σας θα ήταν να ανοιχτείτε σε κοντινά σας πρόσωπα και να προσπαθήσετε να συζητήσετε μαζί τους όσα σας απασχολούν, αν δείξετε στους άλλους ποιος είναι ο λόγος που σας προκαλεί άγχος ή δυσάρεστη διάθεση θα τους βοηθήσει να σας κατανοήσουν, μία θετική διάθεση σήμερα θα βοηθήσει τους άλλους να έρθουν πιο κοντά σας και θα ενισχύσει τις σχέσεις σας.

Παρθένος

Στα επαγγελματικά σας και τις συνεργασίες σας μπορείτε να αντιμετωπίσετε σημαντικά θέματα αλλά και να διασφαλίσετε την καλή πορεία θεμάτων που σας απασχολούν. Εστιάστε στην καλή επικοινωνία και συνεργασία με τους άλλους που μπορεί να είναι πολύ ευνοϊκή. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα τα πάντα μπορούν να βελτιωθούν, εστιάσετε καλύτερα αν έχουν υπάρξει δύσκολες καταστάσεις ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα, μπορείτε να δείτε μία διαφορετική οπτική και να επιλύσετε σημαντικά θέματα ώστε να ομαλοποιήσετε καταστάσεις.

Ζυγός

Μπορεί σήμερα να νιώσετε κάποια ένταση στις προσωπικές σχέσεις αλλά και στην ψυχολογία σας, προσπαθήστε περισσότερο να χειριστείτε τα πάντα με έναν ήρεμο τρόπο, έχετε την δυνατότητα όταν θέλετε να χειρίζεστε καταστάσεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον και σήμερα θα πρέπει να χειριστείτε με έναν διαλλακτικό τρόπο θέματα σχέσεων αλλά και να κινηθείτε διπλωματικά μέσα σε συζητήσεις, ώστε να αποφευχθούν πιθανές εντάσεις. Στα επαγγελματικά σας καλό είναι να προσέχετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες ή συναδέλφους, κινηθείτε προσεκτικά και προσπαθήστε να σκεφτείτε διπλά πριν επιχειρήσετε να κάνετε κάτι, ιδιαίτερα σε ότι αφορά αποφάσεις επανεξετάστε κάποια ζητήματα.

Σκορπιός

Μπορείτε να συλλογιστείτε περισσότερο πάνω σε θέματα που σας απασχολούν και ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις, μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερο τον τρόπο να χειριστείτε καταστάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να κατανοήσετε αρκετά θέματα που υπάρχουν με ανθρώπους που αγαπάτε, έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστες στιγμές αφού έχετε καλύτερη οπτική πάνω στα πράγματα και μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα καταστάσεις. Στα επαγγελματικά σας οι απαιτήσεις μπορεί να αυξηθούν και το καλύτερο είναι να προσπαθήσετε να κινηθείτε πιο ήρεμα ώστε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να κινηθείτε πιο αποτελεσματικά σήμερα, τελειώνοντας όσα έχετε να κάνετε, ώστε να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας.

Τοξότης

Στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε σήμερα να μην κρίνετε καταστάσεις βιαστικά και να μην στηρίζεστε στις απόψεις των άλλων για προσωπικά σας ζητήματα, ιδιαίτερα αν αφορά την ερωτική σας ζωή ώστε να κατανοήσετε περισσότερο τους άλλους και πως λειτουργούν, αποφύγετε εντάσεις. Καλό είναι να ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας τι ακριβώς θέλετε και τι συμβαίνει με τις σχέσεις σας πριν προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις, ο κατάλληλος τρόπος να χειριστείτε άτομα που αγαπάτε και κοντινά σας πρόσωπα είναι η αποφυγή εντάσεων και να δημιουργήσετε ένα θετικό κλίμα, προσπαθήστε να τους δώσετε να καταλάβουν πώς ακριβώς αισθάνεστε σήμερα και τι είναι αυτό που σας απασχολεί. Συγκεντρωθείτε αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις και στην επίλυση σημαντικών ζητημάτων ιδιαίτερα σε οικονομικά σας ζητήματα που έχετε σε εκκρεμότητα.

Αιγόκερως

Μία καλή διάθεση θα σας βοηθήσει πολύ και υπόσχεται επιτυχία σε όσα θέλετε να κάνετε και υποθέσεις που έχουν σχέση με την επικοινωνία αλλά και γενικότερα σήμερα με επαφές ή συνεργασίες και σε όσα απαιτούν καλό χειρισμό. Με περισσότερη ευελιξία αντιμετωπίστε όσα σας απασχολούν και προσπαθήστε να βρείτε την κατάλληλη προσέγγιση σήμερα ώστε να μπορέσετε να είστε πιο αποδοτικοί, ιδιαίτερα αν χρειάζεται να κλείσετε κάποιες συμφωνίες ή να απαντήσετε σε νέες προτάσεις καλό είναι να είστε ξεκάθαροι σε όσα θέλετε και να εξετάσετε καλύτερα τα υπέρ και τα κατά. Φροντίστε σήμερα τις σχέσεις σας, ασχοληθείτε με θέματα που σας απασχολούν και προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους με έναν ήρεμο τρόπο που θα βοηθήσει πολύ.

Υδροχόος

Μπορείτε σήμερα με περισσότερη ευελιξία και στηριζόμενοι πάντα στις ικανότητές σας, να αντιμετωπίσετε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και να κινηθείτε πιο αποτελεσματικά σε συνεργασίες αλλά και σε απαιτητικά ζητήματα. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα μία θετική στάση από μέρους σας θα βοηθήσει πολύ, επικεντρωθείτε στα σημαντικά ζητήματα και στα θετικά συναισθήματα που υπάρχουν, αποφεύγοντας αρνητικές καταστάσεις, έχετε την απαραίτητη ενέργεια ώστε να μπορέσετε να χειριστείτε καλύτερα όσα σας απασχολούν.

Ιχθύες

Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας που σήμερα είναι έντονη και μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε αρκετά πράγματα, αποφύγετε να απομονωθείτε, προσπαθήστε σήμερα να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ώστε να τονώσετε τη διάθεσή σας και να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις με ευχάριστη διάθεση μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο ουσιαστικά θέματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας και να βρείτε το σωστό τρόπο αντιμετώπισης των άλλων, ιδιαίτερα μέσα σε συζητήσεις. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε όσο περισσότερο μπορείτε και να μην προχωρήσετε σε αποφάσεις αν δεν είστε σίγουροι.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img