Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

pappas-konstantinos-zodia

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε οικονομικά σας ζητήματα με τη Σελήνη που έχει περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και μπορεί να σας φέρει αρκετά έξοδα και μη καλή διαχείριση των οικονομικών σας. Στα επαγγελματικά σας όμως μπορείτε να ακούσετε πιο προσεκτικά συμβουλές, αλλά και να ασχοληθείτε με νέα σας σχέδια, εστιάστε καλύτερα σε νέες ιδέες που ο Ερμής σήμερα μπορεί να σας φέρει. Είναι σημαντικό στα επαγγελματικά σας να είστε πιο δεκτικοί σε νέες επαφές που μπορούν να ευνοήσουν την καριέρα σας και στις συναναστροφές σας γενικότερα που η Αφροδίτη μπορεί να δυσκολέψει.

Ευνοούνται περισσότερο: Εργασία, υγεία , καριέρα

Χρειάζεται προσοχή: Διασκέδαση, δημιουργία, ερωτικά, φιλίες, κοινωνικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 16

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τη Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να φέρει αρκετή συναισθηματική φόρτιση σε σας, όμως έχετε την απαραίτητη δύναμη ώστε να μετατρέψετε αυτή την εσωτερική ένταση σε έμπνευση, που θα βοηθήσει αρκετά σήμερα τα επαγγελματικά σας, που έχει η Αφροδίτη μπορεί να δυσκολεύει. Θα καταφέρετε να εστιάσετε καλύτερα σε νέα σας σχέδια, με τη δημιουργικότητά σας να είναι πολύ έντονη, όμως προσέξτε αρκετά σήμερα θέματα που αφορούν το σπίτι σας και οικογενειακά σας ζητήματα, που μπορεί να είναι πιο απαιτητικά και να χρειαστούν την προσοχή σας.

Ευνοούνται περισσότερο: Διασκέδαση, δημιουργία, ερωτικά, μακρινά ταξίδια, νομικά θέματα

Χρειάζεται προσοχή: Φαντασία, σπίτι, οικογένεια, επαγγελματικά

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα καλό είναι να είστε αρκετά προσεκτικοί με τη Σελήνη να έχει περάσει το ζώδιο του Ταύρου επηρεάζοντας αρκετά την ψυχολογία σας, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να ξεκουραστείτε περισσότερο αλλά και να κάνετε πράγματα που νιώθετε περισσότερη ασφάλεια. Η Σελήνη σας ωθεί περισσότερο να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το σπίτι σας, αλλά τονίζει επίσης και οικονομικές σας εκκρεμότητες που μπορείτε όμως να ασχοληθείτε πιο αποδοτικά. Η Αφροδίτη δεν ευνοεί σήμερα αρκετά την επικοινωνία σας αλλά και νομικά θέματα, γι’ αυτό και σε τέτοιου είδους ζητήματα θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί. Γενικότερα προσπαθήστε να αναβάλλετε για κάποια άλλη μέρα θέματα που σχετίζονται με έγγραφα και θέλουν την απαραίτητη προσοχή από μέρους σας.

Ευνοούνται περισσότερο: Έμπνευση, σπίτι, οικογένεια, δάνεια, οικονομικά θέματα

Χρειάζεται προσοχή: Επικοινωνία, κοντινά πρόσωπα, ταξίδια, εκπαίδευση, έγγραφα

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και μπορεί να σας κάνει σήμερα πιο κοινωνικούς, μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα κάποια πράγματα και αυτό να βοηθήσει πολύ τις σχέσεις σας σήμερα που έχουν ανάγκη από ισορροπία. Η διάθεση σας αλλά και η θετική οπτική πάνω σε ζητήματα που αντιμετωπίζετε μέσα σε αυτές θα βελτιώσουν αρκετά θέματα. Στα επαγγελματικά σας, σε συνεργασίες μπορείτε να κινηθείτε πιο εύκολα σήμερα αν και σε υποθέσεις που ακόμα εκκρεμούν καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας η Ceres μπορεί να φέρει έξοδα αλλά και δυσκολίες σε αυτό τον τομέα, μην προχωρήσετε τέτοιου είδους ζητήματα σήμερα. Εστιάστε περισσότερο στις σχέσεις σας που μπορείτε να βελτιώσετε, αλλά και σε νέες προτάσεις που μπορείτε σήμερα να δεχτείτε.

Ευνοούνται περισσότερο: Επικοινωνία, ταξίδια, σχέσεις, συνεργασίες

Χρειάζεται προσοχή: Οικονομικά, δάνεια

ΛΕΩΝ

Σήμερα προσέξτε αρκετά τη διάθεσή σας και τις προσωπικές σας σχέσεις που το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης επηρεάζει αρκετά, όπως και τις συνεργασίες σας. Η Σελήνη στον Ταύρο έτσι κι αλλιώς τονίζει αρκετά τον τομέα των επαγγελματικών σας και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα σε αυτό τον τομέα, είναι σημαντικό ιδιαίτερα εάν θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις να μη βιαστείτε και να είστε στην κατάλληλη διάθεση αλλά και πιο ήρεμοι ώστε να είστε βέβαιοι τι είναι το καλύτερο για εσάς. Προσπαθήστε περισσότερο να εστιάσετε σε οικονομικά σας θέματα αλλά και στην παραγωγικότητα σας, ώστε να προχωρήσετε καθημερινά σας ζητήματα που σας απασχολούν αλλά και σε νέα σχέδια.

Ευνοούνται περισσότερο: Οικονομικά, υγεία

Χρειάζεται προσοχή: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 1, 19, 12

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σήμερα η Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια ώστε να μπορέσετε να επανεξετάσετε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν, όπως νομικές σας υποθέσεις, νέα σας σχέδια αλλά και τα επαγγελματικά σας. Αρκετά μπορεί να απασχολούν το μυαλό σας όμως προσπαθήστε να ισορροπήσετε, καθημερινές ασχολίες και υποχρεώσεις μπορεί να είναι πιο απαιτητικές, μπορείτε να καταλάβετε όμως περισσότερα για όσα θέλετε να προχωρήσετε. Φροντίστε όμως περισσότερο την υγεία σας και ξεκουραστείτε, η Αφροδίτη σήμερα το απαιτεί άλλωστε. Στα ερωτικά σας ο κυβερνήτης σας ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δία, θα σας βοηθήσει περισσότερο να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με το σύντροφο σας αλλά και να κινηθείτε ποιο ουσιαστικά κάνοντας συζητήσεις που μπορούν να λύσουν θέματα μέσα σε σχέσεις.

Ευνοούνται περισσότερο: Προσωπικότητα, δημιουργία, ερωτικά

Χρειάζεται προσοχή: Κρυφές υποθέσεις, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 11, 22, 29

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα το κλειδί για να μπορέσετε να κινηθείτε καλύτερα μέσα σε αυτή τη μέρα είναι η ισορροπία και η θετική σκέψη, που μπορεί να σας είναι βέβαια δύσκολο με τη Σελήνη στον Ταύρο να επηρεάζει αρκετά την ψυχολογία σας και τον κυβερνήτη σας την Αφροδίτη να μην ευνοεί σήμερα τον τομέα των ερωτικών σας και τις σχέσεις σας, φέρνοντας κάποια εσωτερική αναστάτωση αλλά και δεν σας αφήνει να σκεφτείτε πώς ακριβώς πρέπει να λειτουργήσετε. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μην δράσετε παρορμητικά, είναι σημαντικό να ισορροπήσετε στις κοινωνικές σας επαφές, ιδιαίτερα αν αφορούν και επαγγελματικά σας ζητήματα, που θα πρέπει να κρατήσετε την ανάλογη στάση ώστε να βελτιωθούν πράγματα σε αυτόν τον τομέα. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε οικονομικά σας θέματα που μπορεί να σας απασχολούν και ασχοληθείτε με ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα, χωρίς όμως να κάνετε πράγματα που θα σας αγχώσουν σήμερα ιδιαίτερα.

Ευνοούνται περισσότερο: Φαντασία, έμπνευση, σπίτι, οικογένεια

Χρειάζεται προσοχή: Φίλοι, κοινωνικότητα, διασκέδαση, ερωτικά

Τυχεροί αριθμοί:  3, 14, 16

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας σας δίνει περισσότερο τη διάθεση να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και όχι με σημαντικά ζητήματα, όμως πρέπει να δείξετε την απαραίτητη σημασία σήμερα ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που πρέπει να προχωρήσετε υποχρεώσεις που υπάρχουν. Αποφύγετε να συζητήσετε σημαντικά θέματα σε αυτό τον τομέα, η διάθεσή σας μπορεί να μην βοηθάει στη λήψη σωστών αποφάσεων σήμερα ή να μην μπορείτε να τηρήσετε αυτά τα οποία θα υποσχεθείτε. Η Αφροδίτη μπορεί να κάνει απαιτητικό τον τομέα του σπιτιού σας, μπορείτε όμως να βελτιώσετε περισσότερο τις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα και να κάνετε σήμερα καλές νέες επαφές.

Ευνοούνται περισσότερο: Φίλοι, επικοινωνία, ταξίδια

Χρειάζεται προσοχή: Καριέρα, έμπνευση, σπίτι

Τυχεροί αριθμοί: 4, 24, 31

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τη Σελήνη σήμερα μπορεί να δυσκολέψει αρκετά την επικοινωνία σας και να σας μεταφέρει μία δύσκολη ψυχολογία, κινηθείτε αρκετά προσεκτικά σε θέματα τα οποία θέλετε να διεκπεραιώσετε, ειδικά αν σχετίζονται με έγγραφα αλλά και νέα σας σχέδια στα επαγγελματικά σας. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να καταφέρετε αρκετά αρκεί να μην αφήσετε τη διάθεσή σας να είναι εμπόδιο σε όσα θέλετε να κάνετε, ιδιαίτερα αν πρέπει να δουλέψετε σήμερα και με άλλα άτομα μαζί και να συνεργαστείτε, δείξτε αρκετή υπομονή σε όσα μπορεί να σας δυσκολέψουν. Φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας αλλά και τη διατροφή σας, προσπαθήστε να βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε ιδιαίτερα το δεύτερο μισό της ημέρας.

Ευνοούνται περισσότερο: Επαγγελματικά, οικονομικά

Χρειάζεται προσοχή: Εκπαίδευση, νομικά θέματα, επικοινωνία

Τυχεροί αριθμοί: 5, 14, 32

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει περισσότερη αισιοδοξία αλλά και ενέργεια ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε θέματα που τον τελευταίο καιρό μπορείτε να έχετε αφήσει στην άκρη, ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά σας μπορείτε να προχωρήσετε νέα σας σχέδια αλλά και να διεκπεραιώσετε καλύτερα θέματα που έχουν να κάνουν με υπογραφές συμβολαίων και επικοινωνίες με νέα πρόσωπα αλλά και το εξωτερικό. Γενικά έχετε την απαραίτητη ενέργεια σήμερα ώστε να ανταπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση που μπορεί να δεχτείτε, αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι τα οικονομικά σας που η Αφροδίτη σήμερα μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα και δυσκολίες, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Προσπαθήστε σήμερα να εστιάσετε περισσότερο στις σχέσεις σας και στα ερωτικά σας που ευνοούνται και μπορεί να ισορροπήσετε καταστάσεις.

Ευνοούνται περισσότερο: Προσωπικότητα, εκπαίδευση, ταξίδια, νέα σχέδια

Χρειάζεται προσοχή: Οικονομικά, δάνεια

Τυχεροί αριθμοί: 8, 16, 24

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει σήμερα αρκετή ένταση στις σχέσεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί, ιδιαίτερα αν θα χρειαστεί να κάνετε σημαντικές συζητήσεις στα επαγγελματικά σας, φροντίστε περισσότερο συνεργασίες ώστε όσα νιώθετε αλλά και η διάθεσή σας να μην είναι εμπόδια για να μπορέσετε να προχωρήσετε θέματα που θέλετε και νέα σας σχέδια. Γενικά σήμερα αποφύγετε εντάσεις με το να απελευθερώσετε την εσωτερική ένταση που μπορεί να σας μεταφέρει η Σελήνη κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε την ψυχολογία σας και αποφύγετε αποφάσεις αλλά και να προχωρήσετε σημαντικά ζητήματα.

Ευνοούνται περισσότερο: Δάνεια, οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Χρειάζεται προσοχή: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 7, 9, 25

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα στα επαγγελματικά σας ο αστεροειδής Vesta μπορεί να φέρει αρκετή δυσκολία στο να προχωρήσετε καταστάσεις και θα πρέπει να εστιάσετε αρκετά στο ένστικτό σας, αυτά που νιώθετε είναι έντονα, όμως κινηθείτε πιο πρακτικά σε επαγγελματικά ζητήματα. Αποφύγετε να αφήσετε τη διάθεσή σας σήμερα να σας επηρεάσει και εστιάστε στην καλή πορεία συνεργασιών, μιλήστε περισσότερο με άτομα του κοινωνικού σας κύκλου και γενικότερα προσπαθήστε σήμερα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας φροντίζοντας αρκετά και τον εαυτό σας, μην το ξεχνάτε!

Ευνοούνται περισσότερο: Σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, επαφές

Χρειάζεται προσοχή: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 17, 18, 26

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων