Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Τετάρτης 15ης Ιανουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό, τονίζοντας αρκετά τις σχέσεις σας. Φροντίστε σήμερα, να είστε πιο διαλλακτικοί, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε να αναλύσετε υπερβολικά τα πράγματα, σε συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα εισέρχεται στο Ζυγό και τονίζει τα εργασιακά σας. Θα ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία χρειάζονται την προσοχή σας, αλλά και καλό χειρισμό. Μπορείτε να ενεργήσετε για τα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε και να έχετε καλύτερη ανταπόκριση από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε ζητήματα που σας δυσκολεύουν, ειδικά σε οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες που έχετε. Μπορείτε σήμερα να εργαστείτε πάνω σε αυτά, ώστε να βρείτε ευκολότερα λύσεις, αλλά και έναν καλύτερο τρόπο να χειριστείτε καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα εισέρχεται στο Ζυγό επηρεάζοντας τον συναισθηματικό σας κόσμο. Μπορεί να επηρεάσει και να ευαισθητοποιήσει αρκετά την ψυχολογία σας, ειδικά ως προς τις προσωπικές σας σχέσεις. Να θυμάστε ότι η επικοινωνία σας, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εισέρχεται σήμερα στο Ζυγό και σας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία σε υποθέσεις που χρειάζονται καλή επικοινωνία, αλλά και σωστό τρόπο δράσης και προβολής. Στα επαγγελματικά σας, εστιάσετε στην καλή συνεργασία σας με τους άλλους και σε νέα σχέδια, που θέλετε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη, σήμερα, εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και τονίζει τα οικονομικά σας. Ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα και προσέξτε περισσότερο έξοδα που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με όσα σας απασχολούν και να βρείτε ένα πιο αποδοτικό τρόπο, για να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα σε αυτόν τον τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη, σήμερα, εισέρχεται στο ζώδιό σας και μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα σχέδια και γενικότερα, όσα θέλετε να πετύχετε και έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Ήρθε η ώρα, να δείτε τα πράγματα με μία διαφορετική ματιά και να οργανώσετε καλύτερα, την πορεία των σχεδίων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη, σήμερα, εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και καλό είναι να εστιάσετε καλύτερα στις σκέψεις σας και να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε την ψυχολογία σας, ειδικά πριν ανοίξετε συζητήσεις και πριν μιλήσετε ή πάρετε αποφάσεις. Το ένστικτό σας και η διαίσθησή σας, πολλές φορές μπορούν να φανούν πολύ ουσιαστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσέγγιση που έχετε, προς τους άλλους είναι σημαντική. Μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα σε ζητήματα που σας απασχολούν και να καταφέρετε περισσότερα. Φροντίστε σήμερα τον τομέα των οικονομικών σας, αποφύγετε τα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη, σήμερα, εισέρχεται στον Ζυγό, τονίζοντας τα επαγγελματικά σας και δίνοντας αρκετή αποδοτικότητα σε αυτό τον τομέα. Μπορείτε και έχετε την αντοχή, ώστε να μπορέσετε να κινήσετε τα νέα σας σχέδια και την απαραίτητη αποφασιστικότητα, ώστε να μπορέσετε ευκολότερα να ξεπεράσετε ζητήματα που σας δυσκολεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την ανάγκη να κάνετε δραστηριότητες που αγαπάτε, αλλά και γενικότερα να ασχοληθείτε περισσότερο με όσα σας ευχαριστούν, πάρα με υποχρεώσεις. Σήμερα όμως, θα χρειαστεί να το κάνετε, ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών σας που μπορεί να είναι αρκετά απαιτητικός.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη, σήμερα, εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και μπορεί να επηρεάσει αρκετά την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία θετική στάση και αποφύγετε να απομονωθείτε, ειδικά από όσους αγαπάτε. Αντιμετωπίστε κάθε ζήτημα που σας απασχολεί, με περισσότερη επιμονή και ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων