Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

pappas konstantinos zodia

Το εξάγωνο Σελήνης-Αφροδίτης φέρνει ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να είναι πολύ θετικές, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις, νέες επαφές αλλά και οικονομικά θέματα.

Η Αφροδίτη σήμερα δίνει περισσότερο την τάση προς τη διασκέδαση και την κοινωνικοποίηση, όπως και να βρεθείτε με νέα πρόσωπα αυτό το διάστημα, όμως προσέξτε αρκετά τις σχέσεις που δημιουργούνται για να έχουν διάρκεια πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες βάσεις που ο Κρόνος είναι απαιτητικός. Ο Δίας σε σύνοδο με τη Σελήνη τονίζει την αισιοδοξία αλλά και την επιτυχία, έχετε ανάγκη να περάσετε σήμερα καλύτερα και είναι καλή στιγμή για να κάνετε καλές επαφές που μπορούν να ευνοήσουν όχι μόνο την προσωπική σας ζωή αλλά και την καριέρα σας. Επανεξετάστε θέματα ιδιαίτερα αν έχετε να πάρετε αποφάσεις για όσα συμβαίνουν στη ζωή σας, το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης θα βοηθήσει να δείτε κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα.

Κριός

Σήμερα το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σίγουρα σας δίνει μία εναλλασσόμενη διάθεση που δεν βοηθάει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με σοβαρά θέματα, όμως θα πρέπει να προχωρήσετε επαγγελματικά σας ζητήματα που η Αφροδίτη σήμερα μπορεί να σας φέρει αλλαγές σε υπάρχουσες καταστάσεις, αλλά και αρκετή εύνοια ώστε να έρθουν απρόσμενες θετικές εξελίξεις, εστιάστε στις καλές επαφές που μπορούν να βοηθήσουν την καριέρα σας. Στα συναισθηματικά σας ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι σας και την δείξτε περισσότερο τα συναισθήματά σας, η μέρα έχει πολλά απρόβλεπτα, αποφύγετε να επενδύσετε σε κάποια νέα γνωριμία διότι μπορεί να μην έχει διάρκεια, αν δεν βάλετε καλές βάσεις.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, επαγγελματικά Προσοχή σε: Καριέρα, σπίτι Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12

Ταύρος

Με τη Σελήνη να παραμένει στο Σκορπιό σίγουρα πρέπει να προσέξετε σήμερα την ψυχολογία σας αλλά και τη συμπεριφορά σας μέσα στον τομέα των αισθηματικών σας, τα προβλήματα επικοινωνίας μπορεί να σας ωθήσουν περισσότερο να κλειστείτε στον εαυτό σας και να φέρουν ένταση στην σχέση με το σύντροφο σας. Κάποια θέματα μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικές σας υποθέσεις και όλα να μην τρέχουν ακριβώς όπως θέλετε, όμως θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο σε όσα θέλετε να πετύχετε και σίγουρα μπορείτε να καταφέρετε αρκετά αν μπορέσετε να ισορροπήσετε σήμερα την ψυχολογία σας και να δείξετε περισσότερη υπομονή, θα ξεπεραστούν όλα ευκολότερα. Μπορείτε να βελτιώσετε θέματα οικονομικών σας αρκεί να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα.

Ευνοούνται: Καριέρα, οικονομικά Προσοχή σε: Ταξίδια, νομικά θέματα, έγγραφα Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη σήμερα σας φέρνει νέες προοπτικές και βελτιώνει τη διάθεσή σας, που μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλά σημεία, ιδιαίτερα σε επαγγελματικές σας υποθέσεις μπορεί να αντιμετωπίσετε πράγματα με θετικότερο τρόπο και να ισορροπήσετε θέματα με συναδέλφους, έτσι κι αλλιώς οι προκλήσεις δεν σας πτοούν. Φροντίστε όμως τα οικονομικά σας και περιορίστε έξοδα που θέλετε να κάνετε, ώστε να μην αγχωθείτε. Στα συναισθηματικά σας όλα μπορούν να κυλήσουν καλά σήμερα, έχετε την κατάλληλη διάθεση ώστε να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, τακτοποίηση εγγράφων Προσοχή σε: Οικονομικά, έξοδα Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 14, 12

Καρκίνος

Ισορροπήστε σήμερα όσα νιώθετε, ο Άρης μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά και ένταση στα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα σε συνεργασίες θα πρέπει να κινηθείτε ισορροπημένα και να προσπαθήσετε να κινηθείτε ομαδικά με τους άλλους. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε αρκετά πράγματα μέσα σας και η Αφροδίτη θα σας φέρει νέες ευκαιρίες στα οικονομικά σας, ώστε να έχετε περισσότερα κέρδη αλλά και να ξεκαθαρίσετε πλέον εκκρεμότητες που υπάρχουν στα συναισθηματικά σας, όμως πρόσεξε αρκετά τη σχέση με το σύντροφο σας και αποφύγετε να αφήσετε τη φαντασία σας να δημιουργήσει δυσάρεστες εξελίξεις.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, δάνεια Προσοχή σε: Συνεργασίες, σχέσεις Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11

Λέων

Σήμερα η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό επηρεάζοντας ακόμα τη διάθεσή σας που θα πρέπει να προσέξετε, ιδιαίτερα σε σημαντικά ζητήματα που έχετε να προχωρήσετε αποφύγετε να πάρετε σήμερα αποφάσεις, ιδιαίτερα για επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και συνεργασίες. Μπορείτε να κάνετε περισσότερα για να βελτιώσετε κάποια πράγματα όμως κάντε το προσεκτικά και εστιάστε στη διαίσθησή σας που είναι αρκετά έντονη. Η Αφροδίτη τονίζει τις σχέσεις σας και σας βοηθάει σήμερα να περάσετε μία όμορφη μέρα με το σύντροφό σας αλλά και να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον καλύτερο τρόπο, έχετε μεγάλο μαγνητισμό και νέες ευκαιρίες έρχονται σε αυτό τον τομέα.

Ευνοούνται: Φιλίες, σχέσεις Προσοχή σε: Εργασία, υγεία Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό σήμερα και σας βοηθάει να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις ώστε να βελτιώσετε αρκετά θέματα, μπορείτε να ακούσετε περισσότερο όσα έχουν οι άλλοι να σας πουν και αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά, έτσι κι αλλιώς μπορείτε και αντιλαμβάνεστε καλύτερα θέματα που υπάρχουν αλλά και τις λεπτομέρειες που μετράνε. Μπορείτε να προωθήσετε σωστά επαγγελματικά σας θέματα, όμως προσέξτε σε οικονομικά σας ζητήματα διότι μπορεί να περνούν χρήματα τα χέρια σας αλλά να ξοδεύονται σχεδόν αμέσως. Πάρτε καλές συμβουλές ώστε να βελτιώσετε αυτό τον τομέα. Στα συναισθηματικά σας η σωστή επικοινωνία με τον σύντροφό σας μετράει πολύ και μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερα, όμως σήμερα προσέξτε αρκετά την ψυχολογία σας και πως κινείστε σε αυτό τον τομέα.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, καριέρα Προσοχή σε: Δημιουργία, ερωτικά, φιλίες Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2

Ζυγός

Η Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει ακόμα τα οικονομικά σας, έτσι προσέξτε αρκετά έξοδα που μπορεί να φέρει, όμως η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό σήμερα θα φέρει και θετικές εξελίξεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να μετατρέψετε την συναισθηματική σας φόρτιση σε ενέργεια και να βελτιώσετε θέματα σε αυτό τον τομέα, ευκαιρίες που έρχονται που θα αλλάξουν πολλά και θα ξεπεράσετε δυσκολίες, όπως και στα συναισθηματικά σας η Αφροδίτη σήμερα θα σας βοηθήσει ώστε να δείτε πράγματα πιο ουσιαστικά μέσα στη σχέση σας και να λειτουργήσετε πιο αρμονικά με τα συναισθήματά σας, ώστε να κατανοήσετε περισσότερα για όσα έχουν συμβεί τελευταία.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, ταξίδια, εκπαίδευση Προσοχή σε: Καριέρα, σπίτι Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 18

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας και αυτό επηρεάζει το ψυχικό σας κόσμο, όμως αυτό δεν θα πρέπει να σας απωθήσει από το να προχωρήσετε θέματα που υπάρχουν αυτό το διάστημα. Κινητοποιηθείτε περισσότερο στα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά σας, πρέπει να λύσετε θέματα σε αυτούς τους τομείς και μην αμελήσετε υποχρεώσεις που υπάρχουν. Στα συναισθηματικά σας η διαίσθησή σας μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά ώστε να σας βοηθήσει να βελτιώσετε θέματα σε αυτό τον τομέα, σκεφτείτε καλύτερα ποια είναι τα θέματα που πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα.

Ευνοούνται: Οικονομικά Προσοχή σε: Επικοινωνία Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4

Τοξότης

Σήμερα η επικοινωνία σας τονώνεται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που θα σας δώσει τα απαραίτητα εχέγγυα για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν, εξετάστε καλύτερα υποθέσεις που εκκρεμούν, ιδιαίτερα αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις πάνω σε αυτά, όμως μην λάβετε κάποια τελική απόφαση σήμερα, αυτό καλό είναι να γίνει αργότερα. Εξετάστε όμως κάθε λεπτομέρεια που σήμερα μπορείτε να διευκρινίσετε καλύτερα, ειδικά αν αφορούν και τα οικονομικά σας, ο Ουρανός μπορεί να φέρει περισσότερα έξοδα σήμερα γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Στα συναισθηματικά σας η Αφροδίτη θα βοηθήσει ώστε να λύσετε θέματα που υπάρχουν σε αυτό τον τομέα, σήμερα εκμεταλλευτείτε το.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, σχέσεις Προσοχή σε: Έξοδα Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη σας βοηθάει σήμερα να είστε πιο αποφασιστικοί ώστε να αλλάξετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αν και δεν θα πρέπει να είστε βιαστικοί σε τέτοιου είδους αποφάσεις να θυμάστε ότι η καλή ή κακή σας διάθεση σήμερα μπορεί να επηρεάσει αρκετά θέματα. Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας κάποια κυκλοθυμική διάθεση δεν θα βοηθήσει στην καλή διεξαγωγή αρκετών καταστάσεων, προσπαθήστε να εστιάσετε περισσότερο σε όσα πρέπει να προχωρήσετε αλλά και σε όσα θέλετε να αλλάξετε σε αυτό τον τομέα, μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποιο καινούριο ξεκίνημα που η Σελήνη στο Σκορπιό θα σας δώσει την απαραίτητη διαύγεια για να κινηθείτε σωστά. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε σήμερα να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, αποφεύγοντας να αφήσετε τη διάθεσή σας να τις επηρεάσει.

Ευνοούνται: Οικονομικά, εργασία, υγεία Προσοχή σε: Σχέσεις, συνεργασίες Τυχεροί αριθμοί: 15, 6, 12

Υδροχόος

Το εξάγωνο που κάνει ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός με την Αφροδίτη, σίγουρα σήμερα θα σας μεταφέρει αρκετή αισιοδοξία ώστε να ξεπεράσετε ότι μπορεί να παρουσιαστεί, ιδιαίτερα απρόσμενα στον τομέα των επαγγελματικών σας, κάποια πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως θέλετε, όμως με την κατάλληλη διάθεση θα τα ξεπεράσετε. Σήμερα ασχοληθείτε περισσότερο με όσα μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα, όμως αποφύγετε όσα θέλουν αρκετή αποφασιστικότητα, αφήστε τα για άλλη μέρα. Στα συναισθηματικά σας είναι η κατάλληλη μέρα ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να προσπαθήσετε να έρθετε κοντά με όσους αγαπάτε, όμως αποφύγετε να αφήσετε κάποια ένταση που υπάρχει στην επικοινωνία σας να δημιουργήσει θέματα με τους άλλους.

Ευνοούνται: Διασκέδαση Προσοχή σε: Εργασία Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 12

Ιχθύες

Αρκετά μπορεί να είναι αυτά που σας απασχολούν και τονίζονται από την Σελήνη να είναι ακόμα στον Σκορπιό, κάποια γεγονότα μπορεί να έχουν διαταράξει αρκετά τη διάθεσή σας και δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε όσα θετικά θα θέλατε, όμως σήμερα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο ιδιαίτερα σε επαγγελματικά σας ζητήματα που πρέπει να προχωρήσετε καταστάσεις ώστε να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, όπως και στα οικονομικά σας προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα. Στα συναισθηματικά σας είναι σημαντικό σήμερα να εστιάσετε περισσότερο σε όσα νιώθετε αλλά και να μιλήσετε πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σας, μην αφήνοντας τρίτους να επηρεάζουν αποφάσεις σας.

Ευνοούνται: Σπίτι Προσοχή σε: Ερωτικά Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 12

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων