Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Είστε σε φάση που τα αναλύετε όλα και τα ψειρίζετε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σας κάνει καλό, κυρίως μέσα στην δουλειά σας. Πάντως από το Σάββατο η μπίλια γυρίζει και εσείς θα κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από ό, τι φανταζόσασταν, αφού θα έχετε έντονη κοινωνική και ερωτική ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφιερώνετε χρόνο στο να κάνετε περισσότερες αναλύσεις και καλύτερη οργάνωση ενός ταξιδιού ή μιας νομικής υπόθεσης για αυτό θα περάσετε καλά, αφού θα κοντρολάρετε τα δύσκολα θέματά σας. Το να γευτείτε την κοινή ζωή με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσει να δείτε τι ακριβώς είναι αυτό που σας ταιριάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Παρασκευή θα σας απασχολήσει έντονα για να βάλετε προτεραιότητες πρώτα τις πρακτικές σας ανάγκες και το κέφι σας μπορεί να μην είναι και τόσο δυνατό αλλά, επειδή είστε και άτομα έξυπνα, θα καταλάβετε το καλό σας. Όμως, τις επόμενες δυο ημέρες θα κυλήσουν όλα πολύ καλά και θα περάσετε όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε όλο ιδέες και πρωτότυπες αποφάσεις. Η ανασυγκρότησή σας είναι δεδομένη για αυτό μην αμελείτε ακόμα και κάποιες μικρές λεπτομέρειες οι οποίες ίσως να σας φαίνονται ασήμαντες. Η διατήρηση ισορροπίας και μεγαλύτερης επικοινωνίας θα είναι η στάση που θα πρέπει να κρατήσετε για το Σάββατο και την Κυριακή.

ΛΕΩΝ

Θα προσπαθήσετε να βάλετε οτιδήποτε έχετε ξεκινήσει σε μια τάξη. Η συζήτηση με έναν Παρθένο ή Ιχθύ θα σας προσανατολίσει καλύτερα και ίσως να σας εξηγήσει πλέον τι ακριβώς θέλει από εσάς. Επειδή εδώ και καιρό συζητάτε μαζί του για μια δουλειά ή κάτι το προσωπικό αλλά δεν έχετε ακόμα καταλήξει, είναι σημαντικό να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας και να φανούν όλες σας οι προθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναλύοντας τελικά φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Ερμής που είναι ακόμα στο ζώδιό σας είναι ένα μέτρο αυτογνωσίας και καλών ιδεών για σας. Μην αφήνετε ένα ανικανοποίητο κομμάτι να σας απομακρύνει από τον στόχο σας. Η επαφή με τον Κριό σας ενθουσιάζει αλλά μερικές φορές νιώθετε πίεση.

ΖΥΓΟΣ

Ενώ την Παρασκευή μπορεί να παραμείνετε κλεισμένοι και πιθανόν σε αυστηρή δίαιτα ή πειθαρχία, ξαφνικά από το Σάββατο και μετά θα αλλάξετε γνώμη γιατί θα νιώσετε σαφώς πιο καλά, οπότε θα πάρετε δρόμο και θα φύγετε για νέες περιπέτειες. Όσοι έχετε πάρει αποφάσεις να παραμείνετε μακριά από ένα πρόσωπο ή από καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν και σας κουράζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αναβολές δεν μετράνε για σας για αυτό να μην συμφωνήσετε σε καμία τέτοια ιδέα. Όσο πιο πολύ θα μάχεστε για να βρείτε και να ξετρυπώσετε κάποιες ευκαιρίες θα βλέπετε ότι όλο και περισσότερο πλησιάζετε το στόχο σας. Αντίθετα από το Σάββατο και μετά μπορεί να κλειστείτε μέσα για να νιώθετε περισσότερο ασφαλείς από άτομα και καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεσή σας συνεχίζει να είναι κάπως περίεργη αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνετε πάρα πολλά πράγματα. Αν ασχολείστε με ομάδες και είναι να προσπαθήσετε κάτι μαζί χρειάζεται να έχετε κοινή πολιτική γιατί αλλιώς αν δεν γίνει αυτό, θα έχετε γκρίνιες και θα πρέπει να συγκρατήσετε είτε τα νεύρα σας είτε τα λόγια σας που μπορεί να είναι πέρα για πέρα αληθινά αλλά ίσως κάπως προσβλητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχουν φανεί τα πρώτα σημάδια που περιμένατε για να ολοκληρωθεί μια ιστορία που θέλετε να τελειώσει και τελικά να γίνει αυτό που έχετε εδώ και καιρό βάλει σαν στόχο. Η πολιτική σας βέβαια από το Σάββατο και μετά θα πρέπει να είναι διπλωματική και κυρίως περισσότερο επικοινωνιακή, γιατί μερικές φορές σας διαφεύγει τι ακριβώς χρειάζεται το κάθε πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφού κάνετε το καθήκον σας με μεγάλη προσκόλληση και απόλυτη αφοσίωση είναι σαν να έχετε περάσει τις εξετάσεις σας. Από το Σάββατο και μετά θα χαλαρώσετε και θα χαρείτε είτε το ταξίδι σας είτε την βόλτα σας για ψώνια είτε την παρέα με φίλους. Πάντως θα βρείτε να κάνετε κάτι καλό που θα σας ξεκουράσει και θα σας δώσει ευκαιρίες για νέες επαφές και γνωριμίες.

ΙΧΘYΕΣ

Προσπαθώντας να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και τις ανάγκες των γύρω σας αλλά και κάποιων συνεργατών σας, τελικά ανακαλύπτετε κάποιες κρυμμένες δυνάμεις που έχετε και με αυτόν τον τρόπο δεν αναλώνεστε. Το ότι πρέπει να σταθείτε δίπλα σε ένα πρόσωπο γιατί έχει την ανάγκη σας αυτό είναι προς τιμή σας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων