Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου: οι πρώτες προβλέψεις του Οκτωβρίου

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη:

Κριός

Υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε μια μεγάλη αλλαγή. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι ή περιοχή.

Ταύρος

Ίσως έχετε ξοδέψει πολλά χρήματα το τελευταίο διάστημα και περιμένετε να πληρωθείτε. Μάλλον θα έχετε καλά νέα. Να έχετε τον έλεγχο.

Δίδυμοι

Σκεφθείτε τις προηγούμενες εβδομάδες και να αναθεωρήσετε. Μάλλον δουλεύετε πολύ σκληρά και παραμελείτε τις προτεραιότητές σας. Θα πρέπει να χαλαρώσετε και να βγείτε με φίλους.

Καρκίνος

Μην ασχολείστε μόνο με την δουλειά. Το απόγευμα βγείτε έξω. Θα σας κάνει καλό αν βγείτε μόνο με τον/την σύντροφό σας.

Λέων

Μάλλον οι σκέψεις σας είναι επικεντρωμένες στην δουλειά. Όσο και να θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στους φίλους και την οικογένειά σας δεν μπορείτε.

Παρθένος

Τα οικονομικά σας δεν είναι τόσο καλά όσο νομίζετε αλλά ίσως μάθετε κάποια νέα που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Ίσως λάβετε κάποια απρόσμενα χρήματα.

Ζυγός

Μπορεί να βαριέστε. Δεν πειράζει που αισθάνεστε έτσι. Σας αξίζει λίγος χρόνος για τον εαυτό σας. Έχετε κουραστεί πολύ.

Σκορπιός

Θεωρείτε ότι είστε πρακτικά άτομα, αλλά οι σκέψεις σας ίσως γίνουν πιο πνευματικές. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και στρέφεστε προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τοξότης

Ακόμα και όσοι συνήθως σας υποστηρίζουν τώρα θα είναι αντίθετοι. Μην μπερδεύεστε. Θα πρέπει να δουλέψετε μόνοι σας καλύτερα.

Αιγόκερως

Οι σκέψεις σας μάλλον θα προσανατολίζονται στους μελλοντικούς στόχους σας και την καριέρα σας. Έχετε σημειώσει μεγάλη πρόοδο τους τελευταίους μήνες.

Υδροχόος

Η ενέργεια των πλανητών ενισχύει την φιλοδοξία σας. Κάποια θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας ζωή ίσως είναι στο μυαλό σας πολύ.

Ιχθύες

Ήσασταν πολύ απασχολημένοι τις τελευταίες εβδομάδες και μπορεί να έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας. Θα πρέπει να το αλλάξετε αυτό. Πρέπει να κοιμηθείτε και περισσότερο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων