Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Η άθλια και πρωτοφανής επίθεση κατέρρευσε και έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης»

Για «άθλια και πρωτοφανή επίθεση σε βαρος του που κατέρρευσε και έχει πλέον πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης», κάνει λόγο σε ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, την ίδια ώρα που ο γιός του Δημήτρης Θεοδωρικάκος, καταθέτει μήνυση αύριο Παρασκευή 3/2/2023, ή τη Δεύτερα 6/2/2023 κατά του απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.για την υπόθεση ναρκωτικών.

Δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Με αφορμή την άθλια σκευωρία, που στήθηκε από σκοτεινά κέντρα εναντίον μου για τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία και την κάθαρση που κάνουμε πραγματικότητα, αλλά ταυτόχρονα πλήττει σε όλα τα επίπεδα και τον γιο μου Δημήτρη -που το μοναδικό του παράπτωμα είναι ότι είναι γιος μου- θέλω να τονίσω ότι: εφεξής δεν πρόκειται να αναφερθώ στο θέμα, αφού η άθλια και πρωτοφανής επίθεση κατέρρευσε και έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο γιος μου εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του, τον κ. Κούγια, ώστε να προσφύγει εναντίον όλων εκείνων που επιχείρησαν να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή του. Ως πατέρας μόνο παραπέμπω στη δήλωσή μου: θα τους πάω μέχρι το τέλος.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων