Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Τετ α τετ Τσίπρα-Βαρδινογιάννη με κεντροαριστερό μενού

Συναντήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα και συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις σαν δυο καλοί φίλοι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Έλληνα μεγιστάνα Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Την αποκάλυψη έκανε στην στήλη του «Πολιτικός Καφές» ο εκδότης της εφημερίδας Παραπολιτικά Γιάννης Κουρτάκης.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Η εθιμοτυπική συνάντηση Τσίπρα με Βαρδινογιάννη και η Κεντροαριστερά

Συνεχίζει τις επαφές με τους ισχυρούς του τόπου ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Αυτό επιβεβαιώνει και από την πληροφορία που θέλει τον πανικόβλητο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να έχει πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με το αφεντικό της Motor Oil, Βαρδή Βαρδινογιάννη, με τον οποίο διατηρεί καλή προσωπική επαφή.

Σύμφωνα με όσα αφήνουν να διαρρέουν πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η συνάντηση των δύο ανδρών, παρουσία και των συζύγων τους, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Μάλιστα, ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας έδειξε να ακούει, κάτι που δεν συνηθίζει από τη φύση του, τα όσα του έλεγε ο πολύπειρος Βαρδής.

Ακόμη και στην ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου προοδευτικού Κινήματος αλά παλιό ΠΑΣΟΚ, έδειξε να συμφωνεί ο Τσίπρας. Απλώς, θα ήθελε να αποφύγει κάθε (προεκλογικό) παζάρι με τη Φώφη, αφού, όπως ισχυρίζεται, όλα αυτά τα λύνουν με την ψήφο τους οι ψηφοφόροι.

Αυτό επανέλαβε και στον κ. Βαρδινογιάννη, αναφέροντας μια σειρά από παραδείγματα του παρελθόντος, όπου τα μεγάλα κόμματα απορρόφησαν (εκλογικά) τα μικρότερα.”

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων