Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Την είπαν γριά επειδή έχει άσπρες τρίχες κι εκείνη απάντησε με ένα συγκλονιστικό βίντεο

Η blogger Ρέιτσελ Φάρνσγουορθ δέχτηκε διαδικτυακά πυρά επειδή δεν βάφει τα μαλλιά της!

Πριν από μερικές μέρες, ένας αναγνώστης της έγραψε: «Οι άσπρες τρίχες σε κάνουν να μοιάζεις 70 χρονών. Καλό θα ήταν να βάψεις τα μαλλιά σου για να μη μοιάζεις με γριά. Απλώς μια συμβουλή σου δίνω». Η 31χρονη μητέρα δύο παιδιών αποφάσισε να απαντήσει στο σχόλιο με ένα βίντεο, το οποίο έχουν δει μέχρι σήμερα πάνω από τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι.

«Πάσχω από μια σπάνια αυτοάνοση ασθένεια που συνεπάγεται ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα φτάσω τα 70. Κάθε σημάδι γήρανσης πάνω μου είναι σημάδι ότι είμαι ακόμα ζωντανή» αναφέρει η Ρέιτσελ με δάκρυα στα μάτια και συνεχίζει: «Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν το προνόμιο να ζήσουν ως τα γεράματα και μάλλον κι εγώ θα είναι μία από αυτούς. Δεν σπαταλώ λοιπόν χρόνο κριτικάροντας ούτε τον εαυτό μου ούτε τους άλλους».

Η Ρέιτσελ πάσχει από τη νόσο του Addison, η οποία χαρακτηρίζεται από διαταραχή στη λειτουργία των επινεφριδίων και κατ’ επέκταση μειωμένη παραγωγή μιας ορμόνης που ονομάζεται κορτιζόλη. Εκτιμάται ότι η νόσος εμφανίζεται σε μόλις 1 στα 100.000 άτομα.

«Έχω στραβή και γαμψή μύτη, έχω φακίδες και σακούλες κάτω από τα μάτια μου, έχω μια κιτρινωπή απόχρωση στο δέρμα, έχω τρίχες σε μέρη του σώματος που δεν θα ήθελα να έχω, έχω παραπανίσια κιλά, έχω ρυτίδες, ραγάδες, κηλίδες και ουλές σε όλο μου το σώμα και επίσης έχω άσπρες τρίχες. Τα αγαπώ όλα αυτά».

Κλείνοντας το βίντεο, η Ρέιτσελ ενθαρρύνει όλους εμάς να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας στην υποστήριξη των ανθρώπων που έχουμε γύρω μας παρά στην άσκηση κριτικής.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων