Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Τι ισχύει για τα σχολεία όλης της χώρας μετά τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά

Ανοιχτά παραμένουν νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια στις «κόκκινες» Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ενημερώνοντας για το τι ισχύει για τα σχολεία.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επισήμανε ότι στα Λύκεια σε όλη τη χώρα συνεχίζεται η τηλεκπαίδευση.

Δια ζώσης εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στη Δημοτική Ενότητα Θήρας, ενώ εξ αποστάσεως εκπαίδευση για Γυμνάσια και Λύκεια.

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση για τις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων ισχύει για τη Δημοτική Ενότητα Πατρέων, τη Δημοτική Ενότητα Χαλκιδέων και τη Δημοτική Ενότητα Αγίου Νικολάου της ΠΕ Λασιθίου, όπου τίθενται σε σκληρό lockdown από το Σάββατο.

HTML tutorial

Στις περιοχές του Δήμου Εορδαίας, Δήμου Θηβαίων, Δήμου Τανάγρας, Δήμου Σπάρτης, Δήμου Ζακύνθου, Μυτιλήνης, Δήμου Ρεθύμνης, Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Δήμου Τεμπών ισχύει δια ζώσης εκπαίδευση για Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια, ενώ εξ αποστάσεως εκπαίδευση για Λύκεια.

Δια ζώσης θα συνεχίσουν να λειτουργούν όλες οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, όλων των βαθμίδων.

Πηγή: iefimerida.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων