Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Το Άργος «εκπαιδεύθηκε» στα social media από Ολυμπία Οδό και i-Dialogue

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια με τίτλο «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 14 Ιουνίου στο Άργος. Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού τόσο στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του εμπορίου, της αγροτικής οικονομίας και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν πολύ μεγάλη.

Τα σεμινάρια χαιρέτησε ο Α’Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου του Άργους κύριος Γκαρκάσουλας Κωνσταντίνος ο οποίος τόνισε την ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση των επαγγελματιών. Αναλυτικότερα ανέφερε τα εξής:«Η σημερινή σημαντική εκπαίδευση εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που κάνουμε ως διοίκηση τα τελευταία χρόνια για την επίκαιρη και ουσιαστική στήριξη όλων των κλάδων των επαγγελματιών που απαρτίζουν το επιμελητήριό μας. Μία από τις θεμέλιες αρχές που μας χαρακτηρίζει είναι ησυνεχής εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις βαθμίδες και σε όλους τους κλάδους. Και αυτό διότι θεωρούμε ότι η συνεχής επαγγελματική επιχειρηματική κατάρτιση αποτελεί θεμέλιο λίθο για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν οι εξής:

  • Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant και ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group,
  • Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing,
  • Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Ιδρυτής της εταιρείας Fibair
  • Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, εταιρεία ContactPigeon.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση των δύο σεμιναρίων από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία της Ολυμπίας Οδού και την ευγενική υποστήριξη του Επιμελητηρίου Aργολίδας, του Εμπορικού Συλλόγου Άργους, της Ένωσης Ξενοδόχων Άργους-Μυκηνών, του Οργανισμού Τουρισμού Πελοποννήσου, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, Fibair και ContactPigeon.

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την online φόρμα στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων https://www.socializeyourbusiness.gr/

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων