Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Το ελληνικό κρασί πηγαίνει στη Γερμανία

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής οίνου στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει και φέτος στην διεθνή εμπορική έκθεση Prowein για τη βιομηχανία οίνων και οινοπνευματωδών, η οποία διεξάγεται από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ, της Γερμανίας.

H επιλεγμένη γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων που θα προβληθεί στην έκθεση συμπεριλαμβάνει σχεδόν το σύνολο των κρασιών που εκπροσωπούνται, είτε παράγονται στα κατά τόπους Οινοποιεία της Εταιρείας στην Ελλάδα. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες από το χώρο του κρασιού, της εστίασης, του εμπορίου και του τουρισμού, καθώς και πλήθος επισκεπτών, να γνωρίσουν το εξαιρετικής ποιότητας, γνήσιο ελληνικό κρασί, μέσα από την πλούσια γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων.

Φέτος, μάλιστα, τιμώντας τη μόλις ενός έτους συνεργασία της Εταιρείας με τον ΕΟΣ Σάμου, θα παρουσιαστούν και τα εξαιρετικά κρασιά του νησιού, όπως ενδεικτικά το Samos Vin Doux, το Samos Anthemis και το Αγέρι του Αιγαίου. Μεταξύ αυτών θα παρουσιαστούν επίσης η σειρά MODERNE TRILOGIE, οι βραβευμένοι οίνοι των σειρών Ποικιλιακά Λουλούδια, Apelia, Καλλιγά Μελισσόμαντρα, Κύκνος, οι οινικές δημιουργίες του Άγγελου Ρούβαλη, Ασπρολίθι, Μικρός Βοριάς, IANOS και η νέα σειρά λευκών οίνων «ΜΙΤΟΣ της Αριάδνης», καθώς και τα premium αποστάγματα «ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ» του μύστη της απόσταξης Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου, όπως τέλος και τα βιολογικής καλλιέργειας κρασιά «Δούρειος» και «Ερωδιός» του ίδιου κτήματος.

Η διεθνής έκθεση Prowein παρουσιάζει τους πρωτοπόρους της βιομηχανίας, συγκεντρώνοντας ως επί το πλείστον ξένους εκθέτες από όλους τους κλάδους του χώρου, και προσφέροντας μια συνολική επισκόπηση των διεθνών προσφορών στον οίνο και στα οινοπνευματώδη ποτά, σε πάνω από 40.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων