Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Το Μαξίμου έστειλε υλικό για ψηφιακές τάξεις σε απομακρυσμένα χωριά των Δελφών

Τεχνολογικό υλικό για την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας έφτασε σε απομακρυσμένα χωριά των Δελφών.

Όπως σημειώνουν σε σχετική επιστολή τους οι τοπικές αρχές, αυτή η κίνηση η οποία κατέστη εφικτή έπειτα από την προσωπική φροντίδα του Πρωθυπουργικού γραφείου, θα βοηθήσει σημαντικά στη διευκόλυνση του παιδαγωγικού έργου των εκπαιδευτικών και στην εκμάθηση και εξοικείωση των μαθητών με τα ψηφιακά εργαλεία που θα έχουν στο εξής στη διάθεσή τους.

Πιο συγκεκριμένα τα σχολικά βοηθήματα μεταξύ των οποίων και φορητοί υπολογιστές θα ενισχύσουν το ψηφιακό αποτύπωμα στα δημοτικά σχολεία Πολυδρόσου & Επταλόφου της περιφερειακής ενότητας Παρνασσού του Δήμου Δελφών.

«Ευχαριστούμε θερμά την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, όπως επίσης και τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη για την ευαισθησία τους και την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για τις ανάγκες των σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού του Δήμου Δελφών», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ομώνυμος δήμος προσθέτοντας, τέλος, ότι η πολύτιμη αυτή δωρεά του τεχνολογικού εξοπλισμού, θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο το έργο που επιτελείται.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων