Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Το παιχνίδι Tetris ετοιμάζεται να γίνει κινηματογραφική τριλογία!

Το Tetris, το πασίγνωστο ηλεκτρονικό παιχνίδι, ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο πέρασμά του και στη μεγάλη οθόνη. Και, μάλιστα, οι παραγωγοί δεν σχεδιάζουν μόνο μία, αλλά τρεις ταινίες, στις οποίες πρωταγωνιστής θα είναι τουβλάκια διαφόρων σχημάτων τα οποία πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, ο παραγωγός Λάρι Κασάνοφ αρνήθηκε ότι το κόνσεπτ -που θέλει τον παίκτη να σχηματίζει πύργους με τουβλάκια σε διαφορετικά σχήματα- γίνεται τριλογία για οικονομικούς λόγους. «Η ιστορία που σκεφτήκαμε είναι πολύ μεγάλη» ισχυρίζεται ο Κασάνοφ. «Δεν είναι ότι χωρίζουμε την τελευταία των οκτώ ταινιών μας σε δύο μέρη για να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι. Είναι απλά μια μεγάλη ιστορία» πρόσθεσε.

Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η υπόθεση της ταινίας και φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από το 2014 αναφέρονται ακόμα και σε ανθρωπόμορφα τουβλάκια που θα… πηγαίνουν σε μάχη. «Δεν πρόκειται να έχουμε τουβλάκια με πόδια να τρέχουν γύρω – γύρω» ξεκαθάρισε ο Κασάνοφ, προσθέτοντας ότι «είναι σπουδαίο που οι άνθρωποι πιστεύουν κάτι τέτοιο. Θέτει τον πήχη ψηλότερα». Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προϋπολογισμός για την τριλογία είναι για την ώρα 80 εκατ. δολάρια, ωστόσο αναμένεται να αυξηθεί.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων